Mamici de septembrie-octombrie 2005 (94)
Raspunsuri - Pagina 11
Ioana75 spune:
kristinutza, la multi ani
! Frumos baiat mai ai, mai ceva ca ziua ta
.
Vero, eu am manusi ca parte din diverse costumase (aproape toate au avut manusi).
Nu ma mai amaritzi cu AXN-ul, ca era programul meu preferat, dar aici in Boston nu se distribuie
.
Ioana &
Miruna
deeapui spune:
Am vesti bune..sapt. viitoare, cam pe marti, ma duc la nascare!!!
Am fost la dr, am colul "beton". nici un semn de nastere, asa ca luni ma interneaza(dar doar pe zi, noaptea ma duc sa dorm acasa), imi mai face un ultim echo sa-l vada pe bebe si imi baga un calciu si mai forteaza putin colul, ca cica e totusi bine sa fie putin deschis, sa se elimine lohiile mai bine. iar marti...cezariana!!!!
abia astept!!!!![]()
Numai bine pentru noile mamici..si pentru burtici..MULTA RABDARE!!!
bebe alex la purtator
39 sapt. AMR 6 zile
Poze
gabiarama spune:
Vero ,sint costumase care au incluse si manusile .
Tudor face astazi o luna .Am fost si la d-na dr :are 4300g (a luat in greutate 1100g fata de 3200g cit avea la iesirea din spital) si 55 cm .in schimb fontanela este foarte mare .Parca mai era cineva in situatia asta si facuse o radiografie sau ecografie fontanelara. Nu mai retin insa ce i-a spus dr in final .
Kristinutza la multi ani si sa te bucuri de comoara ta !
Eu am luat in timpul sarcinii 15 kg si am dat jos doar 10 kg. Mai am putina burtica ,nu am scapat de ea .Inca mai duc lumea in eroare ![]()
Saptamina asta am fost sa imi cumpar si eu o pereche de pantaloni ca nu mai aveam cu ce sa ies din casa.Probez o pereche ,vine vinzatoarea , ma vede si-mi spune :"Aaa, dar dvs aveti burtica .De ce nu spuneti ?Avem pantaloni si pt gravide ." 
Gabi,mamica de Mihnea si Tudor
http://community.webshots.com/user/gabiarama
Tonnia spune:
deea, ce bine ca stii cand nasti! Iti tin pumnii, galeria o facem mai incolo.
Ioana, mersi pentru consiliu!
Sofia, pe unde te preumbli?
mysweetest spune:
Ioana e bine daca Miruna accepta sa ii bagi sanul in gura fara sa vrea..al meu sughita vreo 10 min .apoi se enerveaza si abia atunci vrea si el sa suga ca sa ii treaca.
Fetelor mai e vreo criza de crestere la 6 saptamani?
Alexandru papa din ora in ora si chiar mai devreme de 3 zile...de ex. a terminat de papat la 15.00..a stat 15 min in bratele mele..a dormit pana la 16 si iar a papat pana la 14.25. dupa 15 min. iar a dat semne de flamanzeala....nu mai inteleg nimic
...iar seara inainte de culcare suge cate o ora...de-mi amorteste mana cu care il tin.
Oana Andrew ce mai face? Se pare ca noi avem baieti cu o personalitate mai puternica.
Marlena &
Alexandru *3 septembrie 2005*
cge spune:
Buna bebici, mamici si burtici!
M-am plimbat azi in Bucuresti cat ptr ultimele 6 luni.
Raportez: inscris copii in livretul de familie, alocatii de stat ptr copii. Ptr indemnizatia de nastere, am ajuns in sect. 6, si am depus actele ptr negatie. Trebuie sa ajung marti sa imi dea negatia diun sect 6 si apoi inapoi la sect 2.
Ma si oftic ca in sect 2 iti dadeau negatia pe loc.
In rest, ma agit cu botezul. Am gasit alti nasi.(primul pas).
Jadi, unde faci botezul ? MiFlore ai gasit local ?
Eu cred ca voi fi pagana si o vom boteza pe Anca in post.
Jadi, muzica este de la restaurant ?
Ioana, n-am gasit nici o cresa si nici nu cred ca voi gasi pana in ianuarie. M-am apucat sa caut bone: in primul rand la cunostinte, apoi internet, agentii etc.
ma gandesc sa iau bone din timp, sa le tin vreo 2 sapt sa vad cum se poarta cu Anca. Daca nu sunt ok, sa am timp sa caut altele.
Asta sa fie toata paguba ca folosesc rujul, crema mamei.
Eu ma gandesc la ceva mai rau, sa ii zici sa ii dea medicamente si sa uite, sa nu fiarba cum trebuie mancarica lui bebe etc.
Daca gasesc vreo cresa va anunt sau voi daca gasiti sa imi ziceti si mie.
Carmi, multe felicitari.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://photos.yahoo.com/cristina77g
Ioana75 spune:
gabi, lasa, iart-o pe vinzatoare
. Eu mi-am cumparat 2 perechi de pantaloni de treining, nu cred ca o sa port altceva pina nu slabesc klumea.
marlena, nu vreau sa te jignesc
, dar esti sigura ca suge o ora? Si nu suge 10 minute si apoi molfaie fericit restul de timp?
Ca si la mine sta miruna uneori mai mult la sin; eu imi dau seama cind trage asa de dragul de a trage, si nu mai inghite cu putere la fiecare supt, si isi satisface nevoia de supt (e importanta si asta!).
Ioana &
Miruna
Gina M spune:
Buna mamicilor
Dupa cum va spuneam data trecuta,fetitzei noastre i-a curs putin ochisorii.La indicatiile mamei i-am pus laptic de la san in ochi si ce credeti?I-a trecut!Cu sughitul eu procedez la fel ca Ioana.Ii dau sa suga si imediat trece![]()
Carmi - Felicitari pentru Fabiano!
Refacere rapida,multa sanatate,intelepciune,si putere de crestere iti doresc.
Kristinutza,La multi ani!
Deaapui,Mai ai putin si iti vei tine si tu puisorul in brate. Nastere usoara !
Fetelor,Onuta,nu mai scrie nimic...Ce-o fi oare cu ea?
Oana, daca ne citesti,scriene macar doua cuvinte sa stim ca mai traiesti.
Poze
oana0204 spune:
Buna fetelor, in sfarsit am un pic timp liber sa va scriu, ca de citit va mai citesc. Au venit mama si socrosenia, mama ma ajuta f mult dar socrosenia... ma abtin 
In sfarsit pot sa-mi fac si eu dus sau sa mai fac una-alta pentru ca stiu ca daca incepe Andrew sa se matzaie, are cine sa vada de el. Si doarme asa de bine in brate la Maitza (bunica)
Numai ca mai greu cu ajunsul pe la calculator sa va scriu. Noi suntem bine, mult mai bine. Se pare ca a trecut puseul de crestere, acum la 7 saptamani avem 5.700 fata de 3 560 cat am avut la nastere. A mancat ca un saculet fara fund, laptele meu face smantana cand il bag la frigider si asta se vede la cantar. Medicul l-a controlat iar marti si a zis ca este un copil foarte sanatos, sa continuam cu picaturile pe care ni le-a dat el. Ziua mananca regulamentar, la 2-3 ore, mai rau seara ca il apuca o foame mai accentuata si...statul cu ochii pe pereti. S-a trezit la ora 18 si s-a mai culcat pe la 3 dimineata. Intre timp a mai adormit asa cate 10-15 minute, puse cap la cap cam o ora. Plange cam 5-10 minute in jur de miezul noptii, in rest mai maraim, stam cu ochii pe pereti desi il leagan pe picioare-doar-doar o adormi-nimic. Suge la titi cu disperare dupa ce ma mulg, e in stare sa stea ore in sir cu titi in gura, il iau in pat seara cu mine, mai atipesc, el moflaie, ma trezesc el tot moflaie si se uita in ochii mei
Mai nou, desi nu am lapte de ajuns pentru el ca papa f mult si o masa ii dau formula vine f mult lapte deodata, se ineaca, plange dar tot nu lasa titi din gurita. Cand o sa mai creasca o sa inghita mai bine sper.
Marlena, asa de mult seamana Alexandru cu Andrew...si noi papam dupa-amiaza si seara tot mult si tot asa la 15-30 minute. Aseara a reusit sa-i bage mama suzeta in guritasi cateva inghitituri de ceai si a mai marit perioada de asteptare intre masa de la 18-aproximativ si cea de la 21-tot aproximativ.
Nanadana, nu am apucat sa te felicit pentru puiutzul tau, sa creasca mare, sanatos si cuminte, sa va aduca numai bucurii. Si mie dupa nastere mi-au mai aparut niste vergeturi, mult mai fine si care au inceput sa se estompeze deja, cand apuc le dau cu crema anti-vergeturi.
Krstinutza, LA MULTI ANI 
Ioana, si pe Andrew il potolesc cand sughite cu tzitzi-ii trece foarte repede.
Gina, foarte frumoase fetitele tale, sa va traisca, sa fie sanatoase si cuminti ![]()
Antonia, soon, soon

Daca am uitat pe una dintre voi imi cer scuze, timpul meu la calculator este destul de limitat, sper sa gasesc cumva o modalitate ca dimineata cand doarme Andrew foarte bine sa stau mai mult cu voi.
Va
Oana D &
Andrew
Foto