Mamici de septembrie-octombrie 2005 (94)
Raspunsuri - Pagina 8
jadi spune:
M-am lamurit, trebuie sa mai astept un pic, nu face grafice decit pentru cei nascuti pina la 22 septembrie inclusiv, probabil ca e pentru bb mai mare de 1 luna, hehe.
Oricum banuiesc ca e mai inalt decit altii si mai slab decit trebuie!
Nu spun ca mie mi se pare ca s-a lungit de cind e acasa ca de ingrasat se vede vizibil ca are falci si burta, exact la tacsu'!
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
moki spune:
Felicitari,Carmi!!
Sa-ti traiasca baiatul!!
Mihaela,tare dragalas ala mic al tau! Ptiu!!Sa-ti traiasca!
Fetelor noi la sughit avem doua remedii clare:unul e cel al Ioanei,adica pus la san si ii trece imediat,iar daca nu vreti sa suga intre mese,simplu,o picatura de zeama de lamaie cu lingurita,se stramba de mama focului,icneste un pic si gata!!..
Stiti ce voiam sa va intreb,ai vostri cat dorm ziua?..ca al meu baga somnic o ora-doua pe la 12 si vreo patru ore dupa-amiaza si restul cu ochii pe pereti..depinde de caz,daca se asociaza cu jale sau nu..
,
Moki si bebe Mario
poze
karmenutza spune:
Carmi, felicitari! Sa-ti traiasca bebe Fabiano, sa fie sanatos! Si sa reveniti acasa repejor!
Hildegard spune:
Moki
unde sunt pozele tale?
Vero
39+4 AMR 4 zile
http://community.webshots.com/user/hildegard122
ancris spune:
Sa va traiasca Baiatul, CARMI..

Sa fie sanatos si norocos..iar voi sa va bucurati de el
ANA MARIA
37+
Hildegard spune:
Fetelor care stie...
in ce se imbraca bebele la botez, in ce se inveleste?
Cine poate sa ama ajute?
Tinand cont ca in noiembrie vrem sa face botezul, e rece totusi.
De la A la Z cu ce se imbraca bebele?
Vero
39+4
http://community.webshots.com/user/hildegard122
nanadana spune:
Carmi felicitari sa_ti traiasca Fabiano sanatos,mare si frumos 

Fetelor ce stiti despre icter ,normal toti copii trebuie sa_l faca la nastere sau dupa ,ca al meu nu a facut
Ioana mersi
, credeam ca numai al meu molfaie la titi cind este satul ![]()
Dana
Antoine
poze
jadi spune:
Dana toti copii fac icter intr-o forma mai usoara sau nu. BBle meu nu s-a ingalbenit, la un moment dat mi se parea ca este mai galben dar asta acasa la 4-5 zile dupa nastere. Cei care fac intr-o forma mai grava, se ingalbenesc si trebuiesc pusi la aparatele speciale din spital - fototerapie ii spuneau asistentele.
Am luat-o razna , ma uit la teve la ziua judecatii! cred ca in curind trec si pe telenovele!
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
nanadana spune:
Ioana sau Jadi puteti sa adaugati si la mine niste date pe listuta (sa nascut la 12.46 cu 3.880g si 52cm si numele este Antoine-Nicolas+ poze si apgar10 ) pupici pt amindoua 
cum stati cu vergeturile fetelor ,mi_e mi_au cam aparut ca am cam slabit 
Dana
Antoine
poze
nanadana spune:
jadi mersi deci se poate face si dupa pt ca si eu am observat la Antoine ca este un pic mai palid ,tu ce ai facut ? ca noi poate maine mergem la pediatru
Dana
Antoine
poze