Copilasi de iulie-august 2004 (123)
Raspunsuri - Pagina 13
ANDREEABANICA spune:
Normal,ca-s membru de vaza,ca doar aici ce ma mai incalzesc si eu,langa voi,
Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
rain spune:
bune intrebarile tale Monicule ...so, Marina si Carolina ...trebuie sa-mi ziceti daca vreti jucarii si pentru printesele mai mari! banuiesc ca da ...dar v-am intrebat! eu le-am trecut si pe ele pe lista, adica 15 copii - inclusiv Felicia si Maria!
pentru cupii care vin cu doi parinti ...cate o bere in plus pentru mami!
Ema, lasa asteniile si vino aici sa ne faci sa zambim ...ce mai face Ric? Serban cum e cu scolile?
Laura, mai vrem si noi pozne cu nazdravnii tai, mai ales perle de la Rares!
Felicia, vedeti ca si pe voi va punem absente daca nu dati un mesaj!
Papadiku, ce faceti bre, va luptati in greturi? ce mai face Mielutu, te ajuta?
si pentru ca tot intreba Daria de fetele care lipsesc de mult timp de pe forum ...eu am sunat acum la Piatra Neamt, la Anca (naomi_ioana), stiu ca e in tara, cand a plecat din Japonia mi-a lasat un numar de telefon de aici ...nu mi-a raspuns, incerc sa mai sun, poate aflam ceva vesti si despre ele!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
rain spune:
fetele, am vorbit acum cu tatal Ancai!
mi-a zis ca Anca s-a intors in Japonia de vreo luna ...asa ca o asteptam pe forum !
Anca ????
si de ce nu ...s-o strigam si pe cealalta japoneza ...Eli ???
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
papadie spune:
bre mi-e o greatza de nu mai stiu de mine momentan le zac si va citesc apropos nu va scriu prea mult ca n-o sa puteti descifra caci multumita Mielului nu mai am virgula punct enter si nici B si V nu se simt prea bine
cristalina spune:
Papadico, pupice pe burice...baga cola sau pepsi....ca taie bulilii greatza!...stii tu de data trecuta...:)))
Sanatate maxima!
Mielu' e supersimpatica...ce atatea semne de punctuatie...legat sa zice legat sa scrie!...:)))
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici
Andries spune:
dragelor.... muci? no problem!! al meu nu mai are (ma mir si eu ca i-au trecut surprinzator de repede), 40 mii lei suplimentar pt jucarie dau ok, are cineva lista cu toata lumea care vine? ca eu nu cunosc personal pe nimeni si m-ar ajuta sa ma orientez mai bine la fata locului... please
Andries
rain spune:
Papadiku ...papa si tu niste covrigei sarati, bea ceva cu bule! vaz ca Mielu te ajuta in continuare , pupacim si pe ea si pe burtik!
Andreea de la 4 luni
rain spune:
Andreea, eu am mai pus o data lista ...oricum, bine ca mi-ai zis pentru ca au mai aparut ceva modificari, adica am mai adaugat si alte mamici!
eu v-am mai intrebat daca va deranjeaza ca vin doua mamici pe care le cunosc din parc ...si cum nimeni nu a zis nimic, eu le-am zis ca e ok!
so, lista finala arata cam asa ...v-am zis, daca e cineva care nu poate sa vina, as vrea sa-mi spuneti pana maine, da?
Marina 1+2
Monica (Cristalina)2+1
Monica 1+1
Andreea Banica 1+1
Dana 2+1
Nicole 2+1
Adema 2+1
Marcela 2+1
Andreea (Andries) 2+1
Oana (kity2004) 1+1 (astept de le tine un mail, ti-am trimis PM)
Gabi 1+1
Alice 2+1
Caro 1+2
Florina (butterfly)2+1 (cu semnul intrebarii)
Miruna 1+1 (mamicile din parc)
Claudia 2+1
Andreea de la 4 luni
ANDREEABANICA spune:
Da ca bine zici,o sampanie...hai noroc!
Papa,chiar si asa,cu greata si fara taste,mai spune-ne de voi ca sa nu ne ingrijoram,pupici la toate trei.
Nicol sigur ca pot veni si alte mamici,organizatoarea noastra mica.
Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru