Copilasi de iulie-august 2004 (123)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

mey,nu mai vorbiti de frig ca mie mi s-a zbarlit paru-n cap si la naiba daca ramane asa am pus-o ca-i al naibi de lung...Alice,nu stai departe de mine,tu ai caldura,de ce naiba nu ajunge si la mine agentu' x odata,cu nu mai poci,oooooooooof,viataaaaaa meeeeea....n-am nici sotu'p-acas sa ma incalzeasca.........

...sa vie domne toata lumea la party,facem combinatii de virusi...poate ne iese ceva mai periculos decat H5N1 - il vindem la americani si ne umplem de bani...de la frig mi se trage

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Pai AndreeaB, eu stiu ca mai tre sa vrea si asociatia de la voi de la bloc sa dea drumul la caldura, caci altfel nema ! Poate aveti neste locatari care se sperie de cit o sa coste intretinerea si atunci amina sa dea drumul la calorifere ... noi am mai patit asa !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

hehehehe ce de muciosi ...si moata mai e putintel, asa ca no problem, se pare ca toti au muci ...mai bine punem banerul "muciosii DC" si am rezolvat-o!
eu ma gandeam la urmatorul slogan " kinderii DC" ...ce ziceti?

so, aseara io eram inghetata se pare pentru ca eram convinsa ca azi e vineri ! dar mi-am revenit ...azi de dimineata am realizat ca e joi! si tot azi m-a sunat Claudia (tipa de la zig zag) sa ma intrebe daca ramane valabila rezervarea de duminica ..offf course ca facem party, si daca tot m-a sunat i-am zis de ideea noastra cu biletele si jucaria, iar ea mi-a zis ca e buna ideea, dar ne-a propus si altceva, asa ca avem doua variante:
1. sa facem biletele si un piticot sa plece acasa cu jucaria
2. sa mai adaugam la cei 465 mii inca 40 mii si sa le luam la fiecare copil cate o jucarie
eu fac acum un forward catre voi cu mailul pe care mi l-a trimis ea astazi si sa-mi ziceti ce varianta alegem, vedeti ca jucaria e trecuta la sheet-ul "diverse" din oferta lor si costa 40 mii!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Pai Nicole, sigur ca este mai bine asa, adica varianta a doua cea cu jucarii pentru toti ! Eu sint total de acord ! Noi o sa fugim afara pentru vreo ora ca este soare frumos si copilu asta m-a disperat in casa, nu poci scrie neam nici doua litere aici fara sa se agate de mine !!!!!
Va pup si revin later !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Da,Nicole,buna ideea cu 40 de mii in plus si o jucarie la fiecare.

Alice,sa ne spui daca v-au inghetat nasucurile si noi vrem sa iesim dar mai tarziu,acum o bag la nani.

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua fetelor!

In sfirsit am avut o noapte calduroasa - adica fericire, au dat drumul la agentul termic si la mine!!!!!!! In rest copilul tot agitat doarme, s-a sculat de 3 ori pe noapte si pe la 5 statea in patru labe si ma tragea de par...Chiar nu stiu ce sa ma mai fac...Cred ca in curind ii mut iarasi patul la el in camera si sa vezi drumuri peste noapte ce am sa fac....

Nicole, ti-am dat si pe mail - sunt de acord cu tot ce hotariti voi - eu abia astept sa ne vedem!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Marina, magazinu laudat e in constanta. nu veniti p-aci la o bere? ca cica se fac 22 de grade.
Simona R NUUUUUUUUUUUUUU la noi nu e caldura! azi-noapte a fost un frig cumplit, noroc ca iepurele n-are treaba,.....eu il invelesc, el se dezveleste, si tot asa. dimineatza tot caldutz e, chiar daca a dormit dezvelit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

asa, si acum sa revenim ...

Olivia, pupacim dulce dulce pe Luca, si eu cred ca ar trebui sa stai linistita, eventual ii puteti face niste investigatii, pentru linistea voastra, dar nu cred ca ar avea Luca ceva ...eu de exemplu am constat ca moata se dezechilibreaza mai mult acum de cand e frig pentru ca sta mai gros imbracata, nu mai are loc de manevre, si sint mici inca, nu au stabilitate asa mare inca sa nu cada deloc ...pupici!
moata e ok cu bubitza de la ochi, alataieri i-a cazut si cojita , acum abia se mai vede, s-a vindecat foarte repede si bine!

Andreea, vaz ca esti membru de vaza ...felicitari ! cred ca batem recordurile prin mamici cu atatea membre de vaza ...bravo noua!
am vazut si eu ghetutele, sint super misto, sa le poarte sanatoasa Alexia!

Marina, nici noi nu avem caldura, eu sper ca in cel mai bun caz sa avem de la 1 noiembrie, la noi sint carcotasi prin bloc care prefera sa dea banii pe medicamente decat pe factura de la caldura ...
anul trecut am facut un scandal monstru, era ingrozitor de frig in casa, moata era mica, si m-am luat de administrator ...cred ca i-a facut placere, poate mai vrea si anul asta, ca eu nu mai suport frigul asta, pe moata trebuie s-o imbrac gros, noaptea in camera la ea merge caloriferul electric si probabil o sa platim cu varf si indesat curentul ...eu am auzit la fete prin parc ca in zona la voi s-a dat drumul la caldura, dar e posibil ca administratorul sa va tina la frig!

Caro, Monica ...v-am zis si in celalalt mesaj ...pe mine nu ma deranjeaza muciosii mici, am si eu una !

sint prin zona, v-am trimis mail la toate!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Vad ca se vorbea de cizme de iarna (prin urma....). Eu cautam cizme mai inalte, imblanite, gen apreskiuri. Am si gasit pina la urma, desi m-au costat o avere, de la Chicco. Insa mi-au placut tare mult si pentru ca aveau si mai multe modele pentru baietei, le-am probat si am gasit unele pe placul nostru. Tot pentru iarna avem si gecutza matlasata, abia astept sa i-o inaugurez!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Io's de acord cu ce se stabileste...:)

Acu', creierul meu mic dar vesel se intreaba...ce se intampla cu mamicile care vin cu doi copiii dupa ele?!...sa vezi bataie pe jucarie...hihihi....Dar cu cadoul cupilului care vine cu doi perinti?!...e dublu?!...
Glumesc...v-am zis ca neuronu' meu ie stafidit dar vesel...:)

Ma duc sa termin articolul...ptiu sa nu-mi fie de dioki!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput