Copilasi de iulie-august 2004 (123)
Raspunsuri - Pagina 14
alice2004 spune:
Noi ne-am intors de afara, e super fain cu muuult soare si destul de cald, mi-a fost teama ca era mai frig si l-am cam imbracat pe Gizmo, dar s-a simtit bine si a tras si un pui de somn, asa ca acu e fresh si gata de mincarea de prinz !
Papadicule, pupici multi si las' ca trece repede si greturili aistea !!
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
alice2004 spune:
Si DA raspicat pentru sampania aia !!!!!
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
ema spune:
buna fetelor,am liber pina la 17 asa ca am dat navala la voi.asa ca am stat in solar,mi-am facut unghiile ,m-am epilat,vorba aia gata cu vremea rea,ca o i-au arara.
am mai citit din urma dar nu tot ca n-am timp desi n-am mai scos demult nasul din cociaba asta nesuferita.
bine macar ca am juma de zi numai pentru mine doamne,bine-i sa mai si respiri.
sa incep cu ale mele:voi ati masurat talpitele copilasilor?adica al meu e talpar de neam prost are 14 cm labuta lui,nu-i cam mult?asa ca trebuie sa-i cumpar altceva in picioare si ma i-a cu ameteli ca nu-i intra decit de firma!!!!!
Noi n-am racit pina acum,desi cam stranuta dimineata,sper sa nu ne paleasca si pe noi.
aseara a adormit la 9.30 ca de obicei si am avut surpriza sa-l aud plingind dupa o ora.La noi e ceva.....de la 3 luni nu s-a mai trezit niciodata peste noapte desi au iesit dinti,masele,rinite,rosu in git,vaccinuri etc.l-am luat in brate,l-am leganat un pic si l-am pus la loc.S-a trezit la 10 ca de obicei.A,si avea febra 38 si i-am pus un paracetamol la baita.cred ca e de la vaccin,cica 10 zile e mai hmhm la noi azi e a zecea.
la noi e bine in casa,insa eu i-am luat dresuri flausate,groase si pufoase si am sa-l tin toata iarna prin casa cu ele,ca-s tare practice.in pantaloni se mai impiedica dar in dresuri e foarte comod pentru el,am observat.
maninca foarte bine cred ca a recuperat dupa dieta de 4 luni,si maninca si el cu lingurita insa blenduit.
Despre Serban,m-a mincat in fund sa ma bag la P.I-P.R la un subiect despre site-uri pentru copii si mi-am permis sa spun ca baiatul meu obtine rezultate foarte bune la toate fara sa foloseasca calculatorul.M-au trimis la plimbare ca deviez de la subiect.ASa ca ma laud si eu la voi:Serban a depasit toate asteptarile mele,e la o clasa speciala de copii cu coeficient de inteligenta peste mediu dupa teste si comisii drastice,ma surprinde cu niste discutii de om mare si toba de cartesi nu numai pe mine.Mai vin pe jos pe la Mario primarul ,directorul unei banci din orasel,si multi altii si Serban e deliciul discutiilor.la 10 ani jumate sa despici mitologia greaca in paispe e ceva,numai cite nume de zei si semi zei si ce-au facut ei in viata lor!!!!!vorba e ca-si lasa auditoriul masca,intotdeauna.
gata cu laudatul,ca ne cresc cornite dupa aia si am un fierastrau tare ascutit sa le tai.
ma duc sa citesc din urma sa vad despre ce mai discutati voi
Dana,Serban si Ricardo
mitzura spune:
Salutam fetele cucuietele si bebicii micii!
vad ca va pregatiti de petrecere...fain!! Sunt verde de ciuda, ceva de genu asta , dar asta este...pentru noi nu se poate. Va dorim distractie maxima si asteptam poze.
Copilul meu s-a gandit sa nu cumva sa imi fac prea multe iluzii cu noaptea aceea dormita intreaga si a facut-o lata azi noapte: respectiv n-am putut sa-l culc pana la 1 noaptea!! Statea in pat cu degetul in gura si maraia, canta, radea, vorbea si se foia; ne-am mutat si in patul mare, acolo a inceput sa-si aranjeze pernele, dar tot nu se dadea culcat. La un moment dat, pe la 12 noaptea, l-am dus din nou la jucarii si la lumina ca ma gandeam ca poate il doare ceva....de unde! Era in plina forma, joc si cant cu avant! L-am dus inapoi in pat, iar foieli si iar coieli. Si tot asa pana la unu noaptea. Inainte sa adoarma mi-a cerut papa, i-am mai bagat un biberon de lapte si s-a predat. Iar eu nu ma puteam gandi decat ca o sa-mi tin ochii cu scobitori a doua zi la scoala. Of,of, mai, mai...
Sper din tot sufletul sa fie doar o exceptie si deseara sa adoarma ca de obicei, ca ma lasa nervii.
Olivia, noi va dorim sa fie totul bine. Nu te mai gandi si tu la toate relele....copiii cad des.
Papa, sa treaca greturile!
Andreea, felicitari pentru ca te-ai "bazat"!!
In rest pupici la bebici!
roxanaz spune:
Ema wow ce bine imi pare ca te-ai rasfatzat si tu un pic. despre talpile lui Ric.....daca zici ca seamana cu cin' stiu eu.....n-ai ce sa-i faci, decat sa cumperi ce masura trebe. ca nu cred ca asta va fi vreodata considerat semn de boala. iar despre remarcile doamnelor la spusele tale despre Serban...hahaha. stii vorba aia cu vulpea si strugurii? eu te felicit din suflet ptr mandretea de baiat (si ptr celalalt, of course) si ii urez sa o duca tot asa si sa mearga extra super cu invatatatul! pentru mine este inca o coordonata importanta felul in care se descurca un copil la scoala, si asa va ramane mereu, asa am fost crescuta!
Mitzu, hai ca daca noaptea trecuta si-a facut de cap, acu poate e mai cuminte. poate merge si la voi metoda aplicata de Nicole cu stinsul luminilor si reducerea stimulilor...sa nu intre cumva in overdrive
Marina spune:
auzi ema...nu cred ca e cazul sa te lauzi cu Serban pe la noi ca ne-am prins noi de multisor ce baiat deosbit eBravo lui.
ema spune:
Roxana,ce dulce esti,normal ca nu-i semn de boala,dar ia te rog centimetrusi vezi cit e 14 cm.Tatsu desi e de 2 m are masura44 numa,chiar a descoperit Serban de ce nu cade Ricardo:pai daca sta pe asa talpoaice,cum sa cada?Are postament solid......!!!!
Acum citeva zile vorbeam cu prietena mea din copilarie si intr-o pauza de spalat copilul mic,s-a bagat la vorba cu ea copilul mare.Cind m-am intors Lori imi spune:fat-o,asta-mi citea din carti sau scrisese ce-mi spunea?nu,vorbea normal,de ce? :nu te cred,imi spune,da drumul la Web sa vad eu ca nu citeste de undeva.
despre dormit eu de mic l-am culcat in bezna totala,trag si draperii,liniste mormintala si pina acum sa zic multumesc frumos.numa cind ma bag si eu in pat clipoceste apa din saltea si se foieste,dar nu intotdeauna.mai nasol cind se arunca taica-sau in pat,parca vine tzunami fara sa va zic ca eu dorm la etaj adica pentru ca el e mult mai greu ca mine,apa ma ridica si dorm cocotata,dar m-am obisnuit
Dana,Serban si Ricardo
carmenp spune:
sal`tare, vad ca beti fara mine, ghini, ghini <alacarerinjeste> ca nu-mi merg icoanele
papadiq, asa nu-ti mai bati capu` brei cu ce tre` sa pui, virgula punct... tot te-am mai intrebat da` n-ai vrut sa raspunzi, pohte n-ai?? da` cu somnu cum stai??
olivia, povestesti de parc-ai fi in romanika... pupam lucaciu sa se faca bine repejor, ca si ceilalti cupii posesori de muci ori tuse
ema, bravo, ma bucur tare mult!! sa fie asa si de-acum inainte!
simona, hehehe, la mine stii cum s-a intimplat? am chishat okii de cite ori o ascultam si acum m-am mai domolit, numa` ai mei acasa se mira si nu pricep de ce-nrosesc io telefonu`...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
mitzura spune:
Pai Roxana, asa facem si noi, cand il duc la culcare adunam jucariile si sting toate luminile, mai ramane numai televizorul. Si chiar si asa chitaie ca de ce il duc sa se culce si nu vrea.
ema spune:
hai mai Marina,ca nu ma laudam,treceam in revista doartrebuia sa ma rasplateasca si pe mine Dumnezeu dupa viata de rahat pe care am avut-o.Despre celelalte doamne,eu intr-un fel le dau dreptate:vine si cocotata asta sa-si laude odrasla!!!ete na!dar pe bune ca nu am vrut sa sune a lauda,eu de fapt am spus din proprie experienta ca nu calculatorul(cu toata informatia lui)sta la baza cresterii si educarii copilului,adica fara el ne intoarcem la "roata de lemn"cum spunea o doamna acolo.asta nu inseamna ca contest calculatorul,insa copilul trebuie sa aiba deja o baza solida de cunostinte si sa aiba puterea sa filtreze informatia(vezi jocurile violente si multe alte chestii nocive),ajutati de parinti,bineinteles.inceputul e cu desene,hai sa numaram sa ne jucam,si treptat ajung la altele.Nu toti,insa procentul e mare.Si apoi eu ce fac daca el se educa de la calculator?eu cu cine ma mai joc?pe cine mai invat sa coloreze,sa numere,sa cinte sa spuna glume cu cine ma mai dragalesc daca el e la calculator?
Dana,Serban si Ricardo