Mamici de ianuarie-februarie 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Bee, cand iti dai rezultatele la analize?
Tinem pumnii...!!!

Toanca si Matei Alexandru 27+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor...ieri am fost la mama...era sa ma bufneasca plinsul dar m-am abtinut...o durea tare de tot si operatia si tot...mi s-a strins inima dar am incercat sa ma tin tare...am plecat super mihnita, dar seara m-a sunat ca se simte mai bine, iar azi de dim. mi-a zis ca e mai bine si o muta de la reanimare la salon.....ce bine! Ufff...e tare greu, dar stiu ca a fost o operatie grea si recuperararea va fi de durata...Doamne ajuta sa mearga totul bine...mamuta mea!
Bee repeta analiza si gindeste ca a fost o greseala si ca acum o sa iasa bune...eu analizele de trim. III probabil le voi face dupa 31 de sapt...doctorita ginecolog care mi-a dat concediu medical mi-a zis ca atunci se fac! Sa vad ce zice si T peste 1 sapt. cind merg la el!
Bia este din ce in ce mai razboinica...se bate cu burtica mea...si seara daca ma trezesc la pp se trezeste si ea...asa am patit aseara cind m-am trezit la 4...ea la fel..si pina la 6:00 nici chip sa ma lase sa dorm...alerga de colo colo.,...Dan mi-a zis sa nu mai dorm la prinz si sa fiu obosita...ca sa reusim sa "dormim toti 3 noaptea!"
Va pup si o zi frumoasa!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta26+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Da, Tanti avem aceeasi data a UM si mai sunt doua fete cu aceeasi data Iuli si cami_alex de care apropo nu mai stim nimic!

daniela 24+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

A...si ma gindeam ca de azi pina la DPN mai sunt fix 3 luni!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Toanca stiu ca e grea zacusca la stomac, dar poftele astea....
Acum incerc sa ma abtin, mai bine papa de dim. sau la amiaz, dar putin de tot.
Cata ma bucur ca mama ta se simte mai bine dupa operatie. Insanatosire grabnica!!! Doar are de crescut o nepotica!!!
Si Marco al meu, Doamne ce-mi muta burta, aseara cred ca-si intindea piciorusul sau nu stiu, ca in partea dreapta mi-a facut o galma cu un varf....
Mai nou il simt ca da sus de tot, aproape sub sani. Ma tot intreb ca oare s-a intors?
Dar pana luni cand mergem la eco nu stiu nimic.

poze
gio si bb Marco 27+

Mergi la inceput

Giova mercic...si eu pe Bia tot pe linga coaste o simt...din ce in ce mai sus...
Ieri am luat gynypral dar cite jumate de pastila...ca ultima data cind am luat 1 pastila mi-a dat palpitatii rau de tot..
Sa vedeti ce cosmar am avut ieri...am visat ca am nascut acum, acasa...un baietel, ca o figurina de turta dulce..dupa care se facea ca era o fetita mica cit o musculita care sugea la pieptul meu si mi-a scapat in pat si nu o mai gaseam...mama ce cosmar am avut...ufff!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Cata ce rau imi pare ca a trebuit sa treceti prin asa ceva...daca o muta de la reanimare inseamna ca este bine si se recupereaza chiar daca lent cum zici tu! Bine ca acum se simte mai bine, ii doresc o recuperare grabnica si ii urez sanatate multa ca trebuie sa aiba grija de Bia nu?
Apropo de miscari, si frumoasa mea se misca dar nu pot spune ca ma deranjaza...doarme odata cu mine si ne trezim impreuna! Dar...cateodata cred ca isi schimba pozitia ca atunci simt o miscare majora care chiar imi provoaca un gol in stomac!!! Vi s-a intamplat asa ceva?
Am vazut ca pe parcursul sarcinii la diverse controale la unele dintre voi s-a mai schimbat DPN-ul. La mine a ramas acelasi...stie cineva de ce?

daniela 24+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Daniela eu zic ca in functie de eco morfologice s-a schimbat DPO...eu dupa eco normale nu ma iau ca mereu imi zice ca e mai mare cu 5 zile...dar la ultima eco morfologica era mai mare numai cu o zi...asa ca s-a modificat DPN de la 20 ian la 19 ian!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Giova, ce frumoasa ai fost ! Imi plac pozele. Mai pui ?
E posibil ca Marco sa se fi intors.
Eu imi amintesc ca inainte de a aflka ca Oana s-a intors in burtica am avut o saptamana in care mi se parea ca se muta tot interiorul meu, niste miscari foarte puternice si de amploare.
Zacusca ... ... si mie-mi place...

Catalina, ma bucur sa aud ca mama ta e mai bine.
Multa sanatate ii doresc !

Bee, draga mea, analizele pot fi gresite.
Sa stii ca si aici, in Buzau, este o clinica foarte fitzoasa si scumpa dar care da rateuri mari de tot cu analizele. De exemplu unei persoane diabetice i-au gasit glicemia foarte buna . Iti dai seama ca asa o greseala a fost imediat sesizata.
Asa ca orice este posibil.
Refa analizele si cred ca o sa ai o surpriza. Eventual fa analizele in alta parte.

Flori, am trecut greutatea bebelinului in lista. O-ho ! Grasunel David al tau !

Janina, te invidiez ca inca mai poti purta haine normale.
Pe mine absolut nimic din cele din sifonier nu-mi mai vin.
Asa ca azi m-am decis: imi cumpar material si ma duc la croitoreasa sa-mi fac pantaloni.
Am luat bani la mine, dupa servici merg direct in oras sa-mi iau o stofa.

Daniela (23+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Cata, bine ca mama ta se simte mai bine; BRAVO!
Eu pe bebe il simt in lateral: da din picioare sub buric in partea stanga de unde deduc ca sta pe latul burtii cu capul in partea stanga.....
Si la mine cand se agita imi face galme si-l apuca mai ales seara dupa ce mancam.......ISI FACE SIESTA

Toanca si Matei Alexandru 27+
poze

Mergi la inceput