Mamici de ianuarie-februarie 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Fetelor, va citesc si ma gandesc... oare sunt normala? Nu am nici o singura chestie de gravida, nici pantaloni, nici bluze, si nici nu vreau!
Nu am cumparat nimic pentru BB - zic ca e mama superstitioasa dar de fapt nici nu am intrat in vreun magazin ca sa ma uit! In plus, azi am facut o analiza a saloanelor de fitness, electrostimulare, etc... deja ma gandesc cat de repede pot sa ma duc la sala sa-mi revin. si in general nu prea savurez deloc sarcina. Abia astept sa apara bebelina, de cate ori se misca mi se inmoaie picioarele de emotie si fericire, dar sarcina? bleah!!
Bee, nu te stresa si repeta analizele ca sigur e vreo greseala.
Fetelor m-ati spart cu lapticul vostru...

J 24 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna seara dragelor,
Giova , casa de piatra ! Ai fost tare draguta si la fel si sora ta !!
Bombonica , ai un sot care te iubeste enorm ! Sa-l stapanesti sanatoasa pana la 100 de ani !
JG , nici eu nu prea mi-am luat haine de gravi. Imi trebuiau niste pantaloni si mi-am luat luna trecuta la oferta cu doar 3 euro , niste pantaloni ce sunt elastici, gen lycra, cu un nr mai mare decat port de obicei. Nu sunt de gravi dar imi vin bine, chiar imi sunt mari inca, asa ca sper ca nu mai imi iau nimic pana nasc. Sincer nici eu nu sunt de idea sa dau nu stiu cati bani pe niste haine pe care nu stiu cand o sa le mai port.
Acum am terminat de pus gogosari in otet ( de fapt mama a pus eu am privit cum se face) si miros toata a otet.
O noapte linistita la toate cu cat mai putine plimbari la baie ( uite cine vorbeste )
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ana-bun gogosarii,lasa ca la anul pui si tu singurica.
Eu ma duc sa vad dc s-a mai potolit vantul sa scot nasul un pic afara..Noapte buna!

Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Va salut fete cu bebei,

Giova, casa de piatra si mult noroc si intelegere. Sa fiti fericiti si sa vi se implineasca toate planurile.
Cata, totul e bine cand se termina cu bine. Multa sanatate si refacere rapida mamei tale. Stiu prin ce treci caci si mama mea a fost operata in august(histerectomie-ceva mai vechi de cand l-a nascut pe fratele meu-l-a nascut "pe uscat"). A fost mult mai greu ptr. mine ca o saptamana cat a stat in spital nu am putut sa vorbesc cu ea. Acum e bine, nu a fost usor.
Dana frumos se imbogateste site-ul esti foarte talentata. Felicitari. Bebele meu la 20+ sapt. avea 430gr, daca vrei sa ma treci si pe mine pe noua listuta.
Numai bine la toate gravidutele si bebeilor jucausi.

Florinini si bebe David 27+
BEBIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna Dimineata floricelelor!
Destul de matinala dar nu ma plang pentru ca am dormit chiar foarte bine, m-am trezit sa merg la baie doar la ora 7! Deci am fost scutita de drumuri...
Filosofam eu aseara de bucuria sarcinii, dar azi anunt cu bucurie implinirea a 24 de saptamani, pentru ca si eu ca voi toate nu-mi doresc altceva decat sa ajung cu bine la capatul celor 40 si sa-mi tin bebelusa in brate si mai ales sa stiu ca este bine sanatoasa!!
Ce pantaloni ieftini ai gasit Ana, la noi asa ceva gasesti doar prin bazar, dar nu-ti povestesc despre calitatea pe care o au! Si oricum esti o fericita daca ti-au trebuit unii doar cu un numar mai mare!!!
Denisa cred ca de cand esti plecata ai invatat sa te gospodaresti singurica. Stiu ca tu iti pui singurica muraturile, chiar le si cultivi, si nu mai vorbesc de faptul ca va faceti si vin! Sunteti foarte harnicuti!
Sanatate la toate burticutele si copilasi jucausi!!

daniela 24 Fix

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

neata.
Ce mai faceti?
BEE, eu zic sa repeti analizele si pana atunci sa imcerci sa stai linistita;
Da, Bee, spatele ma doare rau; maine a programare la doctor si o s-o intreb care ar fi motivul (de parca n-as stii) pentru care ma doare atat de tare spatele si daca pot sa iau ceva (sau chiar vreun unguent) sa mai ma lase un pic durerea; simt ca-mi baga cineva cutite in spate;
JG cum ai reusit performanta sa nu-ti cumperi haine de gravi?
Mai incapi inca in cele vechi?
Eu nu mai incapt de multicel in hainele vechi

Toanca si Matei Alexandru 27+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele! Am fost si eu val vartej la scos de sange din nou. Asta e, sa speram ca o sa fie bine! Ma uit la mine si nu prea arat a femeie bolnava.! De o vreme chiar ma simt binisor, nu foarte greoaie, mai gafai la urcat de scari, dar bine pot sa spun. M-au lasat chiar si durerile alea "intre picioare"! Acum 2 sapt abia ma ridicam de jos si nu puteam sta nici in fund, acum e ok.
Multumesc de incurajari!
Janina, , eu care in viata mea n-am fost la sala asa ca de electrostimulare nici nu mai vorbesc, am inceput si eu sa ma uit pe net dupa asemenea chestii! Si sunt convinsa ca o sa le pun in practica. Iar daca mai potzi purta haine de "negravida", felicitari! Eu am avut musai nevoie de 2 perechi de pantaloni.Atat.
Irinel, voua nu v-au dat caldura? Ca la mine in casa scoti limba de cald! NU mai pot dormi in pijama!
March la cat mai multe saptamani!
Si gata, neuronul meu si-a epuizat rezervele de memorie, legate de ce s-a scris pe forum, asa ca

Bee 29+
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Buna dimineata la toate fetele
Daniela se pare ca bb nostri au aceasi varsta si eu am implinit astazi 24 saptamani
o zi buna la toate fetele
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza burtici!!!!
Va multumesc la toate pt. felicitari!!!
Pot spune ca a fost cea mai frumoasa zi, pt. ca am primit cea mai frumoasa surpriza, dar si pt. ca dim. era un frig si o ceata si pe la 12.30 a iesit soarele. Parca stia ca la ora 13 eu ma marit si vreau soare.
Bee, ma bucur ca ai repetat analizele. Si noi am dat aseara drumul la centrala termica.
Eu sunt veterana la Mirese de 2006, de astfel cu acel subiect am inceput. Nunta o avem in 19 aug. Ai citit in poveste ca am fost si pe la restaurant. Si Dana Ene e la subiectul asta, ca viitoare nasica.
Tot pun la poze, va anunt eu cand sunt gata.

Aseara am mancat 3 felii de paine cu zacusca si pe la 12 noaptea ma i-a un rau fetelor, niste arsuri groaznice. Nu m-i s-a mai intamplat asa ceva. M-ama linistit numai dupa ce am vomat putin si am adormit in fund, inconjurata de perne.
Acum stiu ca seara, nu mai mananc mancaruri grele, ca nu-mi priesc.

poze
gio si bb Marco 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, pai zacusca e cam grea pentru ficat si daca nu am fi ; asa ca pe viitor, incearca sa mai renunti la asemenea delicatese; stiu ca e buna...dar...
Acum cum te simti?

Toanca si Matei Alexandru 27+
poze

Mergi la inceput