Mamici de ianuarie-februarie 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bee-stai calma cu analziele , repeta-le si apoi mai vezi ce si cum!
Nu i-am luat asa de multe, sa stii,dar la cat ne-am dorit copilul asta, macar lcururi sa aiba, ii oferim tot ce putem, deja sotul o vede partenerul lui de pescuit nu vreau sa iti spun ca am vazut ieri 2 jucarii mari, un elefentel care sttea intr-un fel d emasinutza si pe Pooh la fel, erau amri si supe rhaioase, poate sta cnad e mic bb cu ei acolo, ca si cum jucaria il tine in brate, m-am cam topit, abia m-am abtinut sa nu iau una..sper sa ma tina pina in Decembrie faza cu jucariile..
O sa vezi ca haine cam trebuei ca nu stai sa speli in fiecare zi, ca e obositor..
Giova-spor la shopping, Monica la fel, sa veniti cu ce va doritzi!

Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Buna seara burticute

Dupa o zi mult mai buna decit cea de ieri, dar foarte ocupata la serviciu,semnez si eu de prezenta.
Am renuntat sa mai suport cu stoicism frigul din apartament, asa ca am pus caloriferul electric la lucru. Cam tardiv, e drept, ca deja am racit.
Dar ma dreg, dupa cum m-ati sfatuit.
Denisa, eu am vazut acel interviu cu Dumnezeu in varianta in limba engleza; nu cred ca ii apartine lui Paller, insa chiar nu are importanta, important e ca e impresionant. Aici il vedeti in limba engleza, cu niste imagini superbe si fond muzical sonor.

http://www.theinterviewwithgod.com/

Dureaza putin dupa ce ii dati view presentation, pina se incarca imaginile, dar merita. Musai cu sonor.

Pupici

Irinel 26+ si bebe Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Denisam, multzumesc din suflet iubita!!!
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate sa te bucuri de bebelushca ta!!!

Asteraky mou omorfo, ena poli gliko fili!!!

5+inca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;96/st/20060615/dt/7/k/be3d/preg.png

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici

Mergi la inceput

LAurici-numai bine si sa treaca petele, va fi bine, vei vedea!
Monica-ai agsit ceva la shopping, eu am venit din apuza cu 2 cadouri luate asa ca is ok, dar mai trebuie sa merg.
Canda- si Irinel- asa ma primti articolul, deci nu eu am zis ca e de Paller.

Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna seara burtici! Azi am mai citit si eu despre ce ati mai facut! Sunteti foarte dragute si active!
Maraki ma bucur ca sunteti bine si sper ca ti-ai gasit sarafan pe placul tau!! Au dreptate fetele, la cat iti este de rau nu te lasi deloc cu cumparaturile, iti ridica moralul a?
Dana, te felicit si eu pentru paginuta noastra, chiar ca ai idei minunate! Nu stiu daca as fi avut rabdarea ta!
Bee, stai linistita (ia uite cine s-a gasit sa incurajeze) ca orice ar fi nu se poate sa nu existe si o rezolvare, desi ca si doctora ta cred ca-i vorba despre o gresala!
Giova, acum esti si femeie maritata! Felicitari! Foarte frumoasa surpriza ti-a facut sora ta!
Cata, nici n-am avut timp sa-ti spun si eu sanatate mamei tale, crede-ma ca am fost tare zapacita! Oricum bine au facut toti ca ti-au spus despre operatie la sfarsit, cand pericolul disparuse ca altfel ti-ai fi facut si mai multe griji!
Denisa, stiam despre acel "interviu" dar de fiecare data il citesc cu placere! Te face sa te gandesti putin...toate asteptam cu nerabdare fericitul eveniment -Nasterea, numaram zilele cu disperare, ne bucuram cand a mai trecut o saptamana...Noi asfel nu facem decat sa pierdem momentele importante prin care tecem acum cand de fapt ar trebui doar sa savuram fiecare secunda si sa-l lasam pe Dumnezeu sa aiba grija de noi si de bebelusii nostrii!

daniela 23+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Daniela- ai dreptate, dar eu sincera imi doresc sa vina bebe cat mai repede dupa 34 de saptamini, ca nu stiu, ma enerveaza hainele astea d egravida cev ade speriat si faptul ca obosesc mai repede..uff. mult a fost, putin a ramas..
V-ati apucat burtici de exercitziile de gravida si cele kegel?

Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Daniela- ai dreptate, dar eu sincera imi doresc sa vina bebe cat mai repede dupa 34 de saptamini, ca nu stiu, ma enerveaza hainele astea d egravida cev ade speriat si faptul ca obosesc mai repede..uff. mult a fost, putin a ramas..
V-ati apucat burtici de exercitziile de gravida si cele kegel?

Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetele am venit mai devreme dar nu am vrut sa pierd serialul " Lacrimi de iubire " Am fost si m-am uitat pe la magazine, nu am gasit sarafan de nici o culoare,bluzele care imi placeau erau cam subtirele, gen ie si mai lungute pt. gravi,oricum nu are rost sa cumpar prea multe haine de gravi, m-am abtinut si nu am luat nimicSi la bebei m-am uitat dar mi-am impus sa mai astept pana in decembrie cand sant reduceri la greu.Ieri am comandat pe net setul pt patut( cred ca ma lasa memoria, nu stiu daca am scris despre asta si aseara )este pe albastru cu bleu(predomina albastru )cu ursuleti polari ( rari, nu este incarcat fondul prea tare )
Bee asa cum a scris si March, nu te stresa prea tare pana nu repeti analizele, in cazul in care e acelasi rezultat, gandeste-te ca exista rezolvare si totul se va termina cu bine
Va las, ma duc sa stau in pat la tv,pupici si o noapte linistita, fara arsuri

26+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna seara burtici.
Imi cer scuze inca nu v-am citit.
Utocata stai linistita ca mie imi curg de la 3 luni 1/2. Asa ca... nu stiu ce sa zic.

poze

Ursoaica 28+

Mergi la inceput

Monica-lasa c avei agsi tu sarafan, eu azi am luat doua cadouri la 2 bebei,un baiat si o fetitza, si lui fii-mea o rochita!
Acusi va las ca ma string sa merg acasa, va pupic si o noapte buna!

Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput