Mamici de ianuarie-februarie 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 6
canda_h spune:
Giova foarte frumoasa povestea ... ma bucur ca totul s-a terminat cu bine si ai avut parte si de surprize placute! CASA DE PIATRA!
Dana multumesc ca l-ai adaugat si pe voinicul nostru pe lista. Felicitari pentru site, esti o meseriasa!
Maraki ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la doctor.
Imi place ce nume are bebicul vostru.
Fetele mi-e atat de drag sa ma uit la hainutele si lucrurile care le-ati cumparat pentru bebici... sunt tare frumoase. Sa vedeti ce bine o sa arate copilasii in ele! Denisa astept sa vad noile achizitii si mobila ...
Fetele de la Brasov voiam de mult sa va salut ca mi-e drag de voi ... imi aduceti aminte de vremurile cand eram si eu acolo. 
Aveti grija de voi!
angi
25+
Denisam spune:
Burtici, va copiez aici un citat care l-am gasit si mi-a placut mult:
E un citat din octavian paller, primit azi-dimineata de la o prietena :
Interviu cu Dumnezeu
de Octavian Paler
- Ai vrea sa-mi iei un interviu, deci... zise Dumnezeu.
- Daca ai timp... i-am raspuns. Dumnezeu a zambit.
- Timpul meu este eternitatea... Ce intrebari ai vrea sa-mi pui?
- Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu mi-a raspuns:
- Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca...., iar apoi tanjesc
iar sa fie copii; ca isi pierd sanatatea pentru a face bani......iar apoi isi pierd
banii pentru a-si recapata sanatatea
Faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici
prezentul nici viitorul;ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum
nu ar fi trait.
Dumnezeu mi-a luat mana si am stat tacuti un timp.
Apoi am intrebat:
- Ca parinte, care ar fi cateva dintre lectiile de viata pe care ai dori sa le
invete copiii tai?
- Sa invete ca dureaza doar cateva secunde sa deschida rani profunde in inima celor
pe care ii iubesc.....si ca dureaza mai multi ani pentru ca acestea sa se vindece;
sa invete ca un om bogat nu este acela care are cel mai mult, ci acela care are
nevoie de cel mai putin; sa invete ca exista oameni care ii iubesc dar pur si simplu
inca nu stiu sa-si exprime sentimentele; sa invete ca doi oameni se pot uita la
acelasi lucru si ca pot sa-l vada in mod diferit; sa invete ca nu este suficient
sa-i ierte pe ceilalti si ca, de asemenea, trebuie sa se ierte pe ei insisi.
- Multumesc pentru timpul acordat....am zis umil. Ar mai fi ceva ce ai dori ca
oamenii sa stie?
Dumnezeu m-a privit zambind si a spus:
- Doar faptul ca sunt aici, intotdeauna.
Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Bombonicaaaa spune:
Salutare burtici!
Giova felicitari si casa de piatra!
Maraki ma bucur pt. tine ca bebe e ok si ca ai venit cu vesti bune
Dana super site-ul 
Bebelina mea face show astazi in burtica, de cand m-am trezit ma tot boxeaza ca deja simt ca-mi tremura muschii la burta de atata agitatie parca a-si fi facut abdomene...dar oricum i-mi place 
Ieri am fost plecata toata ziua cu sotul ca si-a luat liber, am trimis un pachet pt. cei de acasa ,si m-a dus la un mag . de bijuterii "asa sa ne uitam
" si daca tot v-a fi ziua mea duminica mi-a cumparat si cadou
o bratara superba si ne-am cumparat si verighete (ca tot le pierdusem pe alea vechi) 
Am mers apoi sa mancam la restaurant si a venit "bomba surprizei" i-a facut rezervare mamei sa vina la noi de Craciun ![]()

Am ramas tablou mai ales ca discutasem asta inainte si nici nu putea intra in calcul cheltuiala asta...El se v-a ocupa de toate ca sa am pe cineva alaturi cand voi naste!
Singura problema este ca bunicul meu din partea mamei este fff bolnav ,cancer la ficat in ultima faza
si nu stiu daca mama v-a fi deacord sa plece din ro in situatia asta ,ea este singura care se ocupa de el in aceasta perioada
si sincer nici eu nu stiu daca e bine sa insist mai ales ca-l iubesc mult de tot pe bunica-miu si nici eu nu m-as simti bine sa stiu ca mama nu e langa el...
Mare dilema...
Oana
28 weeks
Poze cu noi
Noemy
Bebelina Neidyn
toanca spune:
Bombonicaaaa frumoasa surpriza....
Jos palaria in fata sotului tau!
Toanca
si
Matei Alexandru 27+
poze
maraki spune:
Bombonica sa porti sanatoasa bratara
Super barbat ai, sa fiti amandoi sanatosi, important este ca incearca sa o aduca pe mama ta, in cazul in care nu se poate trebuie sa intelegi,daca dansa este baza pt. bunicul tau chiar ca nu poate sa vina la voi.
Fetele eu ma duc sa ma uit daca au bagat sarafane de gravi, tot la ideea mea am ramas
![]()
pupici tuturor
26+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
toanca spune:
Ma cam pregatesc si eu de plecare spre casa.....
Asa ca
pe toate si va doresc o seara buna.
Ne auzim maine!!!
Toanca
si
Matei Alexandru 27+
poze
Denisam spune:
Bombonica- super sot ai, ce frumos din partea lui!Eu zic ca decizia cu mama ta o sa o iei cand se aproprie momentul ,si in fctie de ce spune dinsa si bunicul tau!
La multi ani pt duminica si o zi frumoasa!

Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
acina spune:
Toanca da colostru se numeste .
Alina multumesc esti o draguta
Giova am vazut cateva poze , sunteti draguti si fericiti.sa aveti parte numai de bucurii.
Fetelor si eu poftesc la cola dar nu beau decat o gura doua.
Anca
23+
Pozele Noastre
Bee spune:
Buna fetele.
Azi, n-am apucat sa scriu, ca tot pe drumuri am fost si nu neaparat cu bine. Mi-am facut analizele de trimestrul III si au iesit prost. Nu sunt foarte anemica, nu am calciul foarte scazut, deci astea toate ok in raport cu faptul ca sunt insarcinata si nici nu am luat vitamine. In schimb trombocitele mele, care sunt responsabile cu coagularea, au luat-o razna (asa e cand nu te astepti, ai tot felul de probleme)si s-au inmultit in disperare.
. Cand a vazut doctorita mea analizele, a zis ca tb sa fie gresite! Ca e imposibil! Asa ca maine ma intep din nou, ca sa scap de griji! Deja, nimic nu ma mai surprinde! De ce am intrat eu in panica? Fiindca asa i s-a depistat tatalui meu o boala de sange foarte rara (un fel de cancer), acum 2 ani! Trombocite crescute, atat! SI stari de lesin si tulburari de vedere (ce am avut si eu)! Partea buna, e ca taticul meu traieste bine mersi, cu citostatice si noi radem de el ca e grav bolnav, dar nu se menajeaza deloc! Brrrrrrr. Eeeee, eu nu sunt foarte impacientata. SPer sa fie bine.
Giova, CASA DE PIATRA. Vad ca tu esti activa si la miresici de 2006. In ce luna faci nunta? Ca eu nu ma alatur mireselor de 2006 pana nu o vad pe fetitza mea, dar vreau nunta in martie.
! Frumoasa surpriza sorei tale!
Denisa, ma uimesti cate i-ai putut lua Emmei! Tot citesc si ma minunez! Eu o sa dau in balbaiala cand o sa trebuiasca sa cumpar una alta.
Maraki, spor la cumparaturi! Nu te lasi deloc, cu arsuri sau greturi, devastezi magazinele.
Fetele cu laptic/colostru, felicitari!
Fetele cu bebei grasani, la fel, felicitari!
(dar eu sunt convinsa ca si cei mai micutzi, recupereaza rapid!
).
Catalina, sper ca ce a fost mai greu a trecut pentru mama ta! Tu sa ai grija de tine!
Toanca, spatele doare? Cred ca e maladie generalizata! Depinde si de pozitia bebelului si de felul in care dormi. EU am avut dureri feroce prin sapt 22-23, dupa care........ma doare constant, dar nu insuportabil.
Bombonicaaaa, ce bine ca vine mama! Ma bucur pt tine!
Bee 29+
si Fetitza
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dochia111/my_photos
Giova spune:
Denisa nu mi-am facut nimic la par, putina ceara, oricum nu mi-a placut cum a stat, dar decat sa-si bata joc coafeza la care am fost, mai bine eu.
Bombonicaaa asa da surpriza!!!
Am pus ceva poze, restul maine, ca plecam si noi la Romstal sa vedem de obiectele sanitare pt. ap. nostru.
pupiciiiiiiii
poze
gio
si bb Marco 27+