Mamici de ianuarie-februarie 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 5
ralirali spune:
Dana, merci de aprecieri, sa stii ca suntem intr-adevar foarte foarte fericiti si mandri de burtica
.
Cata, imi pare rau pentru mama ta, ar ai sa vezi ca se face bine. Si poate e mai bine ca ti-au spus dupa ce a trecut totul sa nu te ingrijorezi.
Fetelor, eu i-am spus si medicului de poftele mele de Cola(Pepsi in special), desi inainte nu imi placea deloc si a zis ca e ok sa beau cate o gura, nu ca ar fi foarte bine, dar eu am mai scapat din cand in cand
.
Ralu 28+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
Denisam spune:
Burtici, eu stiu ca inainte de nastere si in primele zile, tot ce ise din sanii nostrii se numeste colostru,a sa scrie si in cartile care le am, se pare ca sunt cele mai tari de aici si medicul imi spusese la fel.
Referitor la Pepsi si Cola, eu zic sa nu va stresati, atata timp cat nu beti cafea aevti voie un pahar pe zi, cantitatea de cofeina nu trebuie sa depaseasca 200 ml pe zi, asta spune orice meidc normal si scrie peste tot eu beau de o luna de zile zilnic 150 ml de cafea cu lapte si e ok, stiu persoane care au baut mai multa cofeina, cam 250 ml si au niste fetite superbe si sanatoase.Revin!
Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Ralu si Alina, din cand in cand mai i-au si eu 2-3 guri de cola, uneori am baut si juma de pahar
Imi place mult, daca nu aveam starile de rau mai beam
Cum se accepta o cafea pe zi, de ce nu ar fi buna si cola? de acid nu cred ca poate fi vorba ca multe beau apa minerala sau fanta.
Dana super site-ul nostru
Denisa astept duminica pozele cu mobila bebelinei
O zi buna iti doresc, tu abea ai inceput-o
Irina ce faci? Restul fetelor care nu ati mai scris deloc ?
Am uitat cine scria ieri de Luluzza( nu stiu daca am scris bine ) cred ca toate am observat lipsa ei de atunci de cand a scris ca are probleme, insa nu am indraznit sa ne spunem parerea pe vremea aia.
26+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
maraki spune:
Denisa ajung sa cred ca ne intelegem telepatic
De multe ori s-a intamplat sa avem aceleasi pareri in acelasi timp![]()
26+
Monica
Denisam spune:
Monica, ai cont pe yahoo sau msn sa facem un chat?
Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK
Giova spune:
Sar'mana fetelor pt. felicitari!!!
intr-adevar, sora mea a facut un mare sacrificiu, ca a venit 3 zile in Ro pt. cununia mea. Tinem enorm una la cealalta.
Azi noapte a plecat, dupa ce am stat 2 ore in aeroport ca a intarziat avionul.
Am citit asa pe scurt.
Monica ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la dr.
Canda deci e un grasun pana la urma!!! Sanatos sa fie!!
Cata multa sanatate mamei tale!!!
Daniela nu te mai stresa si vezi ce zice si un alt dr.
Dana super site-ul. Nota 10, vorba celorlalte fete.
La celelalte burtici cate un pupic din partea mea.
Tot pun la poze, dar pana la 130 mai am.
poze
gio
si bb Marco 27+
toanca spune:
maraki, exact la comparatia COLA/CAFEA ma gandeam si eu...
Daca tot ne lasa sa bem cafea, de ce nu ne lasa sa bem si cate un pic de cola?
Toanca
si
Matei Alexandru 27+
poze
maraki spune:
Dar de unde s-a scot ideea ca nu avem voie cola? Nu in exces, un pahar cand avem pofta, cred ca merge nu?Mai bine ne facem poftele decat sa ajungem in spital din cauza lor.
26+
Monica
toanca spune:
maraki, eu stiu ca nu e indicata cola......asa ca nu prea beau; nici nu ma lasa sotul si ca sa nu-mi faca pofta nu mai bea nici el; ideea e ca noi inainte beam amandoi foarte multa cola (cam o sticla pe zi) si dintr-o data s-a pus STOP.
Mai beau eu pe sestache cate o gurita
.
Giova, am vazut pozele...
Frumoase...si buchetul la fel
Toanca
si
Matei Alexandru 27+
poze
Denisam spune:
Giova-nice pictures! ce ti-ai facut la par, onduleuri?
Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK