Mamici de ianuarie-februarie 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Hop si eu,
Giova Casa de Piatra ! Asteptam poze cat mai curand.
Alina serios am masurat burtica si atat arata masuratoarea 92 cm si cantarul arata cu 10 kg mai mult.Sa vezi gimnastica ce bag dupa nastere sa deu jos tot ce o sa iau, sunt convinsa ca voi mai cel putin 10 kg.Dar asta e, bb sa fie sanatos ca mami recupereaza dupa.
Aseara au dat caldurica la noi.
Cata si eu am laptic de vreo doua zile dar numai din sanul drept, ma gandeam sa-l stimulez si pe cel stang sa inceapa si el productia.Sicera sa fiu nu l-am vazut curgand dar m-am trezit de doua zile cu tricoul patat in dreptul sanului , de ceva... si am presupus ca ar fi laptic.
Dana ce schimbari la pagina noastra sunt suuper, imi plac mult ideile tale.

Anca 23+

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Toanca merci, sa traiestiMa mai doare si pe mine mijlocul dar nu mereu, imi este mai greu cand ma ridic din pat, atunci merg greoi si ma doare si mijlocul, ma tine si burta, pe mine ma doare la incheieturi sus la picioare, e normal ca au loc transformari ale bazinului.Eu am luat intr-o luna 3 kg, mi se pare mult dar nu vad in oglinda mare diferenta fatza de cum eram luna trecuta.

26+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

GIOVA, casa de piatra! Ce m-am emotionat cand am citit povestea! Mi-am amintit de nunta noastra, cu toata agitatia si farmecul evenimentului! Abia astept sa pui poze!
28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Nu am vazut nimic pe tricouri de la sani, ca sa incerc eu singura sa fortez nu ma incumet ca stiu ca nu este bine, poate da contractii.Oricum nu este regula sa curga sanii inainte de nastere, fetele care nu au laptic sa nu va fie frica, o sa aveti din belsug imediat dupa ce nasteti

26+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

MARAKI, ma bucur mult ca ai venit cu vesti bune! Sa fie sanatos bebelinul!
ACINA, te cred, numai ca vroiam sa zic ca nu mai e nevoie de masuratoare, ca am vazut eu de aproape ce burtica mare si frumoasa ai!
28+

Mergi la inceput

MARAKI, ma bucur mult ca ai venit cu vesti bune! Sa fie sanatos bebelinul!
ACINA, te cred, numai ca vroiam sa zic ca nu mai e nevoie de masuratoare, ca am vazut eu de aproape ce burtica mare si frumoasa ai!
Fetelor, eu iar am inceput sa poftesc la Cola. Macar 2-3 gurite si tot beau.
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Giova, felicitari pentru nou statut si eu va urez sa fiti mereu fericiti . Mi-a placut la nebunie surpriza din partea surorii tale, mai ales ca tu tii mult la ea.
Maraki, ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la medic.

Ralu 28+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

alina80, nu esti singura care poftesti la COLA!!!!
Si mie mi se intampla foarte des....da nu ma lasa sotul sa beau...
MARAKI, suntem ca niste babe; ne dor toate alea .....
Fetelor sunteti sigura ca e laptic?
Nu e colostru (daca am retinut bine numele)?

Toanca si Matei Alexandru 27+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Buna fetele,

Maraki- ma bucur de vesti, ai vazut c anu e astm? bravo si lasa kg, o sa dam noi jos..SI eu am senzatia ca arat c ao balena si mai sunt colegi care imi psun c ami-a mai crescut burta, de parca ar trebui sa scada
Canda sa va traiasca baietelul grasunel Filip
Catalina sanatate mamei, bine ca se termina totul cu happy end si mie nu-mi curg sanii, cred ca e cam devreme, eu stiam ca de pe la 30 de saptamini..
Dana- o sa fac poze cu lucrurile Emmei dar la sfarsit de saptamina ca sa m si mobila, sa fie toate!

Giova a fost tare de tot faza cu sora ta.
Casa de Piatra, sa va iubiti, sa traiti bine pana la adanci batraneti!

Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Deci suntem 3 care dam laptic: eu, Acina si Pisoi..cu siguranta o sa devenim din ce in ce mai multe...sicer am fost luata prin surprindere, ca ma gindeam ca mult mai incolo se intimpla, dar vad ca nu este o regula..
Giova casa de piatra..apropo mie la nunta mi s-a urat casa de cacat...si cind am ramas perplexa mi s-a zis ca mi se doreste o casa de cacat ca sa nu-si bage nimeni nasul in ea!
Maraki felicitari pentru vestile bune!
Alina ai grija la Cola sa nu-l agiti de tot pe Ayan!
Apropo de dusul la baie...ziua cred ca merg de peste 20 de ori iar seara de 3 sau 4 ori...si mi se intimpla sa adorm greu dupa aia!
Peste 2 ore merg la mama...abia astept sa o vad ca e bine!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta26+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput