Mamici de ianuarie-februarie 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare fetele.
Ce mai faceti?
Eu am fost intarziata azi ca am avut un proces....
marchplayer, iti tinem puminii sa fie totul ok.
Pisoi, si mie mi-e foarte frica de momentul "nastere"; nu esti singura asadar

Toanca si Matei Alexandru 27+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

DANA, este superba paginuta noastra, imi plac mult pozele pe care le-ai pus! Iti multumim mult!
CATA, cu lapticul vad ca numai tu, dar cred ca a avut efect si masajul pe care l-ai facut. Pe mine ma doare cand imi fac masaj, e nasol, am facut de cateva ori. Multa sanatate mamei tale si tu sa fii vesela si optimista!
ACINA, lasa ca am vazut eu ce burtica mare si frumoasa ai cand ne-am intalnit!
JANINA, nu prea mi s-a intamplat sa gatesc si sa mi se faca greata de la miros. Nu am greata deloc in timpul zilei.
Tot aud apa prin calorifere, dar nu e apa calda.
Eu tocmai am papat cat un porc , saracul Ayan cred ca l-am inghesuit cata mancare am bagat in mine. Aseara iar mi-a fost greata, iar arsuri. Cred ca asa va fi de-acum incolo. Bine ca ziua ma simt bine.
ANDA, vad ca si tu cu laptic! Felicitari! Cu nasterea si pe mine m-a apucat frica, chiar azi noapte am visat ceva de genul asta. Eu sunt foarte fricoasa, n-am mai facut o injectie de cand eram mica si mi-e frica sa fac. Dar sa nasc! Dar la cat imi doresc bebelinul trebuie sa fac! Pentru Ayan fac orice!
28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxit spune:

March in Constanta un medic f bun si ecografist este Lutescu parca , dar daca ai posibilitatea sa ajungi in Bucuresti goooo, nu astepta . Sa nu-ti fie teama de amniocenteza daca spune dr Iosup ca trebuie si mai incearca sa faci o programare la dr T dupa 24 , se pricepe la lucruri din astea, nu se supara si iti explica tot mai ales daca te vede disperata , e sufletist. Bafta multa si incearca sa nu te mai panichezi. Sa ai incredere in dr Iosup e un medic f bun cum spuneau si fetele .Uite daca vrei poti citi pe infertilitate.ro ceva despre amniocenteza cred ca este nu sunt sigura dar poti sa le intrebi pe fetele "mai mari".
22+

Roxi

Mergi la inceput

Dana, e super paginuta.
Devine din ce in ce mai interesanta si mai frumoasa...
Felicitari si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

M-am intors!!!!!!!!
Nu am apucat inca sa va citesc, sper ca sunteti toate bine.
uita-ti aici gasiti povestea cununiei noastre:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59586&whichpage=7" target="_blank">Cununie civila
Am putina treaba si pe urma revin, sper ca si cu poze.

poze
gio si bb Marco 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Giova, CASA DE PIATRA in primul rand !
Abia astept sa vad pozele, ca sa si ilustrez in mintea mea toata aceasta poveste frumoasa.
Ma bucur ca ai avut parte de asa o surpriza frumoasa (sosirea sorei tale), foarte, foarte frumos din partea ei.

Daniela (23+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Giova, CASA DE PIATRA!!!;
Sa fii fericita si iubita!
Asteptam pozele!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna fetele,

Am venit si eu La dr. totul a fost perfect, colul in perfecta stare,tensiune 10,6...kg 82.900 de la 79.900 luna trecutaUrina a iesit bine, mi-a luat sange iar de analizele facute la spital a spus ca sant bune pt. gravida.Am intrebat de starile de sufocare si a spus ca sant normale, sa ies mai mult pe afara sa fac plimbari, mi-a spus ca daca scot sunetele alea ciudate cand inspir nu este astm, daca se auzeau cand expiram atunci era nasol.Luna viitoare pe 15 am programare si atunci a spus ca imi face si ecografia
Canda sa va traiasca baietelul grasunel Filip
Catalina sanatate mamei, bine ca se termina totul cu happy end
Giova a fost tare de tot faza cu sora taM-a impresionatCasa de Piatra, sa va iubiti, sa traiti bine pana la adanci batraneti
Denisa sa poarte Emma sanatoasa tot ce i-ai cumparat

pupici

26+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Giova, frumos!!!! Casa de piatra, multa fericire!

J 24 fix

Mergi la inceput

maraki felicitari.
Eu joi merg la doctor...si vad atunci si tensiunea si greutatea.....pe cantarul dr. ca pe al meu v-am spus ca arata +7 kg.

Pe voi va doare mijlocul?

Ca pe mine ma cam doare destul de rau si ma doare si piciorul stang cand merg...

poze

Mergi la inceput