Mamici de ianuarie-februarie 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 10
acina spune:
Buna dimineata burtici,
Janina incapi in vechile tale haine, inseamna ca nu te-ai ingrasat f mult, bravo tie.
Luni pe 24 avem si noi programare la eco morfologica dupa atatea amanari sper sa nu mai intervina ceva de data asta.
Dimineata buburuza mica a fost cam lenesa si nu misca, m-am si speriat, ca am masat burtica si tot degeaba, ma si gandeam ca daca nu misca, in cateva ore, merg la medic sa vad eu ca e ok.Dar nu a fost nevoie,ca a inceput miscarile si m-am linistit.
Dana ne-am hotarat si noi asupra numelui -Andrei Razvan.Imi place rau site-ul.
Anca
23+
Pozele Noastre
acina spune:
Am gasit si eu magazinul Rococo din Dorobanti , ce ma bucur , am fost ieri in zona si intamplator am dat peste el. Am vazut un sarafan fooarte dragut din reiat , dar era culoare deschisa crem. Il mai vizitez poate mai aduc si alte culori.
Anca
23+
Pozele Noastre
Giova spune:
Dana sa stii ca si eu m-am gandit, ca Doamne ce miscari face, unele imi provoaca chiar durere.
Acum nu vreau sa-mi fac sperante, astept eco de luni, cand vom fi in 28 sapt. si 4 zile.
Acina am trecut si eu numele bebeului tau in lista.
poze
gio
si bb Marco 27+
dana_ene spune:
Acina, am completat lista cu numele bebelinului. Apropo, sa stii ca-mi place mult numele.
Noi, daca am fi avut baietel, ne hotarasem la George Razvan, deci... pe-acolo
.
Fetelor, am adaugat poze noi in albumele mele:
Cu burtica: AICI, aceasta fiind facuta sambata
Cu Oana la petrecerea de la Ileana: AICI
Daniela
(23+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
alina80 spune:
BUNA GRAVIDUTE!
CATA, ma bucur ca este bine mama ta, stai linistita ca se face bine. Asta e cel mai important!
Eu ma gandesc la tine cum te descurci acum cu mancarea, ca stiu ca te ajuta ea. Ai grija daca gatesti tu sa nu stai prea mult in picioare.
GIOVA, foarte frumoase pozele, ma uit la ele acum. Si imi plac mult pantofii tai.
ACINA, multa bafta la echo morfologica! Sa vii cu vesti bune!
La ce dr. mergi pana la urma? Felicitari pentru nume, e foarte frumos!
JANINA, e bine ca mai incapi in hainele tale. Eu imi iau de mult numai de gravida. Acum am doar salopeta de blugi, ca in rest sunt subtiri ceilalti pantaloni. dar mie imi plac sa stii hainele de gravida. Ma gandesc ca doar acum avem ocazia sa le purtam. Si daca mai facem alti bebelusi, bineinteles!
Fetelor, aseara am avut o insomnie, am adormit pe la doua si m-am trezit si mai devreme. M-am tot gandit la Ayan, la nastere si la socrosenie cum o sa vina pe capul meu toata ziua sa-l vada pe Ayan. O sa fiu o mama geloasa, deja ma deranjeaza cand ma gandesc ca o sa-l tina ea in brate.
DANA, ai o burtica superba! Si sa stii ca arati foarte bine la fata, asa sunt unele gravide, radiaza! Ia spune-mi, o mai ridici pe Oana in brate?
Fug sa mai fac si eu ceva treaba prin casa.
28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
marchplayer spune:
Cum Anca, este posibil sa-ti amane programarea la eco? La ce dr. mergi? Ca si eu m-am programat pentru vineri dimineata la ora 8 si sper sa nu ma amane ca nu fac de 100 de ori drumul Constanta Bucuresti!
daniela 24
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
toanca spune:
acina vezi ca sarafane de gravide gasesti si in magazinul Titan si au toate culorile; uita-te la mine la poze si vezi ca eu mi-am luat unul albastru, dar si unul maro...
si sunt mai ieftine decat cele de pe Dorobanti
Toanca
si
Matei Alexandru 27+
poze
dana_ene spune:
Alina, mersi mult de aprecieri. M-am simtit foarte bine.
Mai ales ca vin din partea unei frumuseti ca tine
. Ti-am spus de atatea ori ca esti superba.
Tenul - multumesc lui Dumnezeu - asa l-am mostenit. In general nu am avut probleme cu el, in perioada de sarcina cu atat mai putin.
Da, sa stii ca o mai ridic pe Oana in brate. Nu se poate altfel.
Evit insa sa o tin in brate la plimbare. Acum ea e mare si nu mai vrea sa foloseasca caruciorul, ca urmare eu nu plec niciodata singura cu ea la plimbare.
Pentru ca de cele mai multe ori oboseste si cere IN BATZE, iar eu nu pot sa o duc mult timp.
Dar prin casa o mai iau pentru cateva minurtzele ca sa ne dragalim si noi doua
.
Deci luni avem 2 mamici programate la eco: Acina si Giova.
Iar vineri ii tin din suflet pumnii Danielei, sa afle numai vesti minunate
.
Daniela
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
dana_ene spune:
Bee, vroiam sa-ti spun ca uitandu-ma la ultimele tale poze, cele in salopeta de blugi, nu mi se pare ca mai ai burtica jos. Cred ca e OK.
Eu nu suport masajul sfarcurilor.
Poate ca si din cauza acestui masaj unele dintre voi aveti scurgeri. Eu nu am.
Stiu ca ar fi ok sa pot sa ii masej si eu, dar sfarcurile sunt super dureroase.
Am patit si la Oana sa fac in prima saptamana ragade, dar cu stoicism, am depasit perioada.
Probabil ca asta ma va astepta si acum, deci macar stiu ce urmeaza
.
Daniela
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
Giova spune:
Dana nici eu nu suport masajul sfarcurilor.
Am incercat putin de tot aseara.
Mie inafara de colostrul ala care de mult se vede, dar nu-mi curge incat sa-mi pateze bluza, nu am nimic.
Trebuie sa ma precipit, sau e normal?
poze
gio
si bb Marco 27+