Mamici de ianuarie-februarie 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 11
andiaroro spune:
Se pare ca ma alatur si eu celor care vor fi mamici de baietei
. Bebe ne-a intampinat aratndu-si muschii precum culturistii ca noi,umili privitori la performantele sale, am ramas fara glas. Si de-am fi familie de sportivi!Dupa hohotele de rigoare ne-am cam gandit deja cam ce e si s-a si confirmat ulterior.In rest se pare ca totul se prezinta in limite normale si i-am putut admira,in toata splendoarea lor, organele interne si externe.Cu numele suntem inca in mari negocieri .......nu e chiar asa simplu sa gasim unul care sa indeplineasca toate conditiile noastre.Oricum l-am inscris deja pe lista pentru cresa- sa speram ca vor fi si locuri!!!
Si eu incap inca in hainele obisnuite si sper sa le mai pot purta inca ceva timp de acum incolo. Hainute de gravide........ am doar 2 perechi de panatloni(pe care nu iiport acum) pe care i-am gasit din intamplare intr-un magazin cand eram prin luna a-2a aruncati intr-un cos de reduceri ale reducerilor.
janina, cam aceleasi senzatii le am si eu fata de sarcina. Il iubesc pe bebe, dar imi croiesc o mie de proiecte pe langa si abai astept sa nasc sa pot pune ordine in toate.
Acina,nu e chiar asa o mare pb daca nu potimanca lapte.Important e sa-i dai organismului calciu din alte surse(branza, unt, iaurt, chiar si unele legume). Il mai poti si ascunde in unele preparate...de ex:intr-un sos,o prajitura.Nu trebuie sa ne gandim numai la alimentul in stare pura.daca nici una din variantele astea nu functioneaza mai exista si vitaminele!
Casa de piatra, Giova!
ana 22+
acina spune:
Buna burticute,
Giova am vazut schimbarea, multumesc mult. Se pare ca luni e marea intalnire si pentru tine.Bafta multa iti doresc.
Dana multumesc, la Andrei ne gandisem de mai mult , inainte sa fie vorba de vreun bb dar Razvan imi place mie si de aceea l-am ales
. Am vazut pozele tale , arati foarte bine in bluzita roz, ai o burtica frumoasa.
Alina multumesc, la Dr Meclea merg pana la urma.Si tu tot la el ai fost nu?E ok nu?Nu te mai stresa tu cu socrosenia ca tu o sa stai cel mai mult cu Ayan
.Poate in timp se plictiseste sa va tot viziteze.
March chiar asa s-a intamplat : imi facusem programare la un anumit medic , la o clinica privata cica mai cu pretentii si m-au anuntat candid chiar in ziua in care urma sa mergem la eco , ca medicul respectiv nu mai colaboreaza cu ei si ca se anuleaza . Iti dai seama ce m-am enervat , caci imi facusem programarea cu o luna jumatate inainte.In finala m reusit sa ma programez la alt medic, alta clinica , dupa doua saptamani.Asta e . Ma bucur ca totusi am reusit si asa.
Toanca da , cred ca asta era sarafanulsi coata cam 900 si ceva de mii. Arati bine in el si imi place si culoarea dar problema mea este ca nu prea cunosc zona Titan
.
Ana eu nici iaurt nu prea consum, numai branzica si unt, ou.Oricum am vorbit cu medicul si mi-a spus ca nu e o problema. De la vitamine mi-a cam rau , am incercat Materna si Elevit si am avut aceeasi reactie
asa ca m-am oprit.
Anca
23+
Pozele Noastre
dana_ene spune:
Ana, felicitari !
Am facut si eu modificarile, ti-am trecut carucuiorul albastru in dreptul tau.
(Mi-a placut cum ai povestit
).
Acina
.
Daniela
(23+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Giova spune:
Gata. In albumul CUNUNIA CIVILA, gasiti cele 83 poze puse.
Sa nu va speriati de slabanogul meu- Clau- ca ma pun cu bata pe el. gata cu tigarile si la indopat, ca e prea slab.
Sper ca la anul in aug. sa fie mai gras.
poze
gio
si bb Marco 27+
tanti spune:
Toanca am si eu o intrebare la tine stai in zona Titan?daca da inseamna ca o sa ne intalnim cu bb in parcul de langa Titan(paraca IOR ii zice)
24+
maraki spune:
Buna ziua viitoarelor mamici,
Ana felicitari pt. baietel,sa fie sanatos, frumos si mancacios![]()
Au fetitele de unde sa aleaga![]()
Denisa sa poarte Emma sanatoasa rochita care i-ai luat-o ieri
Cat mai aveti pana terminati camera bebelinei? Nu mai am rabdare sa vad pozele![]()
Giova mi-au placut pozele, mai am sa le vad pe astea care le-ai pus acum in ultima ora
Mi-a placut cum ai fost imbracata
Lasa-l pe Clau ca are el timp sa puna si kg
Semeni mai mult cu verisoara ta,cred ca ti s-a mai spus pana acum![]()
Dana arati super mistooooo!!!! Mi-a placut si mie mult plovarul roz
Am vazut pozele cu burtici,pe langa Catalina ( pt. ca este chiar langa mine )eu ma vad buldozer![]()
Mirela mai da un semn de viata si scrie-ne ca santeti bine,cand o sa aveti net?
Fetelor cred ca de la alune am pus eu 3 kg intr-o luna, din cauza greturilor stau si rontai la alune![]()
Alina aceeasi problema mi-o pun si eu cu socrosenia,daca ar fi dupa ea ar sta numai la mine, cand o sa vin din spital o sa vreau liniste,nu am nevoie de ajutor, o sa-i dau de inteles ca nu trebuie sa vina pe aici prea des![]()
pupici tuturor burticilor si bebeilor
26+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Ana_m spune:
Salut viitoare mamicute,
Am venit si eu de la cursul de catalana si se pare ca intr-advar nu ii place bebelinei limba asta ( cum de altfel nici mie) ca iara mi-a dat niste suturi , de-mi sarea burta in toate partile ![]()
Marchpalyer , da i-am luat ieftin pantalonii, acum de caliate nu poti sa te astepti la ceva exceptional dar nu sunt chiar ca aia din bazar de la noi. Aici este piata in aer liber odata pe saptamana , unde chiar poti lua haine la super pret. Chiar m-am gandit ca in Ro predomina mult marfa din Turcia, aici gasesti o gramada din China, chiar si in magazine. Nu o data am luat din magazin si cand m-am uitat pe eticheta.....
Cata, ma bucur pt mama ta ca e mai bine. Si eu am aflat ieri ca soacra mea a fost operata, si ne-am cam stresat si eu si sotul pana am ajuns sa vorbim seara cu ea la telef. Are ¨¨un dar¨¨ de a nu te preocupa, nu-ti spune nimic ce face dinainte, ci doar dupa ce s-a intamplat. Da eu nu pot sa nu ma agit. Ma rog, nu a fost ceva foarte grav, avea uterul lasat in jos si i l-au scos.
Atat am umblat pe jos ca ma dor picioarele de nu mai pot, ma duc sa ma intind umpic si dupa aia trec la cusut perdele.
Pupici
alina80 spune:
DANA, merci!
Si sa stii ca am fost foarte sincera, esti o gravida foarte frumoasa!
ACINA, tot la dr. Meclea am fost si eu. Este foarte ok, iti explica ce il intrebi si este foarte calm. Pe mine m-a costat 3 mil. cu tot cu inregistrarea video, care este optionala si costa 200.000. Dar merita sa-l ai pe bebelin pe caseta! Sa stii ca nici eu nu mananc multe lactate, sa zic ca de vreo luna am inceput sa mai mananc, dar inainte n-am papat mai deloc. Eu deja am o masea stricata si cred ca din cauza asta.
MARAKI, vad ca ma intelegi cu socrosenia. Cred c-o sa ma incui in casa si nu raspund nici la telefon, nici la usa. O sa zic ca ziua dormim sa ne odihnim, ca noaptea ma trezeste Ayan si sunt obosita. Si mie imi plac mult alunele.
ANA, felicitari pentru baietel! Sa fie sanatos si mancacios!
28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Denisam spune:
Neatza burtici,
Ana- felicitari pt baietzel, sa fie santos si mincacios!
Cata- sanatate mamei si vad ca deocamdata avem acelasi DPN- la noi insa trebuei verificat sa vedem dc capam de cezariana, deja m-am obisnuit cu ideea.
Monica- saru mina, simbata luam mobila si sper dumincia sa fac nsite poze, dar mai avem ceva de cumparat sa stii, printre care eu vreau o jucarie mare care am vazut-o, imi tot sta mintea la ea..![]()
Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Alina si Monica- nu va mai stresati din cauza socrosenilor, o sa se rezolve, veti vedea, nu cred ca o "sa sara" pe voi cu ajutorul dupa cum se comporta..
Dana-arati f. bine, eu abia astept sa fac 32 de saptamini si apoi poate sa vian bebelina ca abia astept sa o vad si sa scap de hainele astea..
Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!