Mamici de ianuarie-februarie 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Buna Monica!!!Se va ingrasa el, dar eu nu mai am rabdare, asa ca....n-are incotro. oricum in casa nu imi va mai fuma dupa ce vine bebe.
Neatza Denisa!!!
Ce misto pt. cele care pot sa amenajeze camera lui bebe!!!
Noi pana la anul in aug. cand ne mutam in ap. nostru de 3 camere, nu pot.
Dar ii voi amenaja coltul lui, din camera noastra.
Dana scuze, acum am vazut pozele. Sunt frumoase!!!!

Sambata se deschide marele Mall de la Timisoara, si-mi pun multe sperante, ca poate, poate ii gasesc mobilier.Asta e singura noastra problema acum.

Acum la cat e burta mea, intru in gecile si cojocul de iarna, dar mai incolo nu stiu ce voi lua pe mine. Nu vreau sa-mi cumpar nici o geaca, si cred ca voi apela la al meu sot, care abia astepata sa-i port hainele.

poze
gio si bb Marco 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Giova- spor la cumparaturi!
Dana- buna listutza, am uitat sa-ti spun!

Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Buna sa va fie ziua la burtici!

Am tot citit ce ati scris ...
Marchplayer, Tanti, sunt prezent la apel , si eu fac astazi 24 saptamani!

Dana, imi place cum arati in poze!

Ups, trebuie sa plec,

Pupici si maine scriu mai mult!

Iulia 24+ ,Alex nazdravan (09.05.2000)

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Tanti, nu stau in zona Titan, ci stau in zona Piata Muncii....; da mai ies afara la terasa de la Tranvai;
Tu pe acolo stai?
Acina, metroul te-ar lasa exct la magazinul Titan; 600.000 lei/sarafan

Toanca si Matei Alexandru 27+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salutare burticute
Bee, stai linistita ca se inseala astia la anlize. Nu mai pune raul in fata, ai rabdare pana ies noile analizele, ca o stresezi pe aia mica! O sa fie bine, ai sa vezi.
Cata, ma bucur ca mamica ta se simte mai bine, Doamne ajuta sa se refaca cat mai repede!
Giova, la nunta si sotul meu era slab ca vai de el, avea vreo 70 de kg la 1.85 inaltime. De cand s-a lasat de tigari are 84 de kg, si arata perfect dupa parerea mea, adevarul e ca a mai slabit putin de cand sunt eu insarcinata (asa de rau l-oi stresa????). Ai sa vezi ca si Clau al tau o sa se mai ingrase, trebuie sa renunte la tigari ca nu sunt bune.
Eu trebuie sa fac ceva de mancare si nu am chef deloc, am si o scrisoare de scris la germana pentru maine la curs si iarasi nu am chef! Ufff, trebuie sa ma mobilizez, asa ca o sa incep cu bucataria, cred ca fac niste cartofi la cuptor.
Pup fetele si intru mai tarziu.
Anda si bebe Mark 28+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Fetelor va pupic, sa ne auzim cu bine pe maine.
plec si eu acasa sa-mi fac ceva lejer de papa, sa nu-mi mai fie rau.
pupici.

poze
gio si bb Marco 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna seara. VA multumesc la toate pentru sprijin! Am refacut analizele la CMU si bune nu sunt, dar de rele sunt rele in alte locuri decat in cele sesizate anterior!. Ai mei toti erau intr-o panica de nedescris, asta si fiindca stiau ce patise tata. Eeeee, deci una peste alta nu e ce am crezut. Se poate sa fie ceva, dar nu se stie ce. Nu ma las si ma mai intep maine odata ca o a treia parere trebuie sa se apropie de vreuna din celelalte 2! Dar m-am mai linistit.
Marchplayer, ai si tu hopul de vineri de trecut, dar sunt sigura ca o sa fie bine.
Giova grija cu zacusca. E buuuna, dar pica tare greu.
Maraki, eu de la alune am niste arsuri ingrozitoare. Bine ca le suporti si-ti taie greata!
Dana esti frumoasa foc in pulavarasul acela!
Gata fetele.

Bee 29+
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Cum adica mai Denisa astepti sa faca 32 de saptamani si dupa aia poate sa vina? pai este bine daca nastem asa devreme?
Multumesc Bee, eu sunt superoptimista si tu trebuie sa fii la fel!!!
Dana chiar ca esti frumusica! Te "aranjaza" sarcina!
Spor la cumparaturi gagici ca vad ca la shoping sunteti neintrecute
Maraki sa stii ca-ti mai tin si eu companie cu raul...mie mi-e rau de la arsuri dar sa stii ca sunt alaturi de tine

daniela 24+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Daniela, da mai, nu ma supar dc se grabeste, dar de la 32 de sapt incolo e ok, dezvoltat corespunzator, greutate suficienta, eu as vrea pe la 34-35, dar de, am inceput sa ma gandesc ca dc placenta nu va fi bine dupa eco de la 19 de saptamini, trebuie sa ma astept sa fie mai devreme.Normal ca pina la 36 de saptamini nue indicat sa apara, adica ii trece in categoria prematuri..
Doamne Ajuta sa fie sanatosi!

Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Denisa, sa stii ca si eu tot asa socotesc sa stea pana la 34 sapta si dupa aia poate sa iasa. Asta si din cauza ca pe Daria am nascut-o la 34 sapt. a avut peste 2 kg a respirat singura nu a avut nevoie de incubator, a stat doar doua zile la neonatologie pentru observatie. Singura problema, a trebuit sa ma mulg si nu a venit mai nimic lapte, si nici ea dupa aceea nu s-a prea omorat asa ca la 3 luni s-a terminat cu alaptatul.
Mie mi-e frica sa nu vina mai repede!! Am citit undeva ca dupa o nastere prematura sansele sa nasti din nou prematur sunt cu 25 % mai mari! Dar totusi sper sa stea pana in 7 feb cand il/o scoate nenea doctorul!!!
O singura problema am daca e fetita, asa cum zic eu, nu avem nume, iar sotul nici nu vrea sa studieze problema ca oricum e baiat si-l va chema Philip (nume ramas de la David!).Abia astept sa merg la control sa vedem ce e, adica sa vad eu. El nu vrea sa stie si nici pe mine nu ma lasa sa intreb, de parca el trebuie sa stie!!! doar si la ceilalti 2 am facut la fel
Giova, iti urez si eu, cu intarziere, CASA DE PIATRA, multa fericire si sanatate!!
In rest tocmai cand rasuflam usurata ca bonavii mei s-au vindecat au inceput din nou. Daria are otita de doua noptii nu doarme numai plange, in sfarsit doctorul azi mi-a dat antibiotic, sper sa se rezolve. Sotul a venit ieri intepenit de spate de la sevici, a ridicat ceva greu. Asa ca nu se stie daca nu se duce pe apa sambetei vacanta noastra de saptamana viitoare. si pentru vacanta mi-am modificat si controlul la medic.
Numai bine la mamici si la bebei!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput