Mamici de ianuarie-februarie 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mira- sanatate multa ca aveti nevoie si sper sa mergetzi in vacantza ca meritati!
Si dc nu vrea sotul sa stie ce e bebe, mergi si afla singura, nu te lu adupa gura lui, o sa gasesti nuem si pt fetitza, o sa vezi, mie-mi place mult Sara(h). Tu ai contractii false Braxton, ca eu am , si dimineatza si seara si uneori si in timpul zilei,sa vedem dc e ok, ce zice si la mine medicul marti.
Da, la 34 de saptamini is ok bebei nostri si oricum vor fi bine.
M aduc si eu acasa in 15 min, ca maine merg la o gala de caritate cu colegii, vom si ajuta dar si vom minca si vedea evenimentul e fain, am mai fost in ultimii 2 ani.Doar ca voi ajunge acasa la ora 10.30 pm
Monica, Irina, Astery- unde sunteti mama?

Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna seara burticute,(care mai sunteti la ora asta)
Anunt ca am terminat si eu de cusut in sfarsit perdelele pt dormitor. Dupa o saptamana de munca, si au iesit binisor. De maine ma apuc de cele din cealalta camera, iar apoi cele din sufragerie care sunt cele mai complicate. De fapt cele din sufragerie sunt cusute dar nu-mi place cum au iesit asa ca ma pun sa e desfac si dinn nou la treaba.
Cum patut de bebe am , saptamana viitoare vreau sa-i cumpar o saltea calumea, de calitate si apoi sa vad ce fac cu lenjeria de pat. M-am gandit sa o fac tot eu , ca in magazin e la 100 de euro , ceea ce mi se pare sincer exagerat.
Denisa ce fain intr-adevar ca poti aranja camera copilului. Poate ca bebelina noastra va avea la anul camera ei.
Mira sanatate la toti ai tai, insanatosire grabnica , ca sa puteti merge in concediu.
Nopate buna tuturor mamicilor si bebicilor !

Ana 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Uite ca numai eu mai bantui pe aici. Am niste arsuri la stomac de imi vine sa ma urc pe pereti. Am mancat 2 bisciuti , dar vad ca fara efect. Am mancat acum seara o cioco cu rom , oare de la asta ?

Ana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Buna dimineata fetelor
Toanca eu stau in zona la Dristor pe Ramnicu Sarat , si eu frecventez terasa , asa ca cine stie ne vedem pe acolo
O zi buna la toate fetele
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

'Neatza, burtici !

Ce de laude am primit.
M-am mai umflat putin de mandrie (nu ca n-as fi suficient de dolofana ).
Va multumesc tuturor .
Adevarul este ca orice gravida e foarte frumoasa. Nu sunteti de acord ?

Giova, imi plac foarte mult pozele.
Sunteti foarte frumosi. Ai vazut ce repede te-ai degajat ? A iesit super, asa cum meritati.
In privinta lui Clau, stai linistita, majoritatea barbatilor insurati se ingrasa. De ce sa faca si el exceptie ?
Cosmin al meu avea 83 kg cand ne-am casatorit, iar acum are 102 kg .

Denisa, si mie-mi place numele de Sara.
Abia astept sa vad ce mobila i-ati luat Emmei.
Eu nu-mi doresc ca bebelina sa iasa mai repede.
Stiu ca e foarte greu sa mai astepti atatea saptamani (stati sa vedeti ce greu trece ultima luna...), dar fiindca imi doresc un copil perfect sanatos si dezvoltat bine, imi mai doresc sa stau putine zile in maternitate, atunci sper ca Roxana sa stea cat mai mult in burtica si apoi sa apara.

Mira, hai ca ai ramas printre ultimile mamici care nu stiu ce sex are bebele.
Fac galerie, ca la ecografie sa afli .

Astery, eu am renuntat la cautari.
Ieri mi-am luat stofa (ceva nu foarte grosolan, mai elegant si mai finutz) si am dus-o la croitoreasa sa-mi faca pantaloni.
In seara asta deja merg la prima proba.
Abia astept.
Ma costa doar 150.000 lei cusutul, si m-a costat doar 150.000 lei stofa (am luat-o dintr-un magazin cu preturi mici, dar marfa de calitate).
Asa ca o sa am pantaloni cu doar 300.000 lei.
Dupa ce nasc, croitoreasa mi-a spus ca ii poate modifica si transforma in pantaloni normali, ceea ce nu-i rau deloc.
Acum sa vedem cum ies. Sper ca bine.

Daniela (23+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza burtici!!!
Bee neaparat sa mai faci odata analizele. Sa vedem ce zice si al 3-lea dr. Trebuie sa se asemena cu una dintre celelalte 2.
Fetelor de aseara imi curge nasul si stranut.
Cred ca ma paste raceala. Sper sa nu fie mai rau ca sa iau medicamente. Oricum dr. de fam. mi-a zis ca e mare sarcina si daca nu trece cu ceaiuri si inhalatii pot sa iau paracetamol. Dar eu nu prea vreau.

poze
gio si bb Marco 28 fix

Mergi la inceput

Bee, vezi ca e ceva in neregula cu analizele astea ?
Of, of !
Refa-le ! Poate ca dupa al 3-lea rezultat o sa ai o clarificare.
Ma bucur ca nu-i ceea ce te temeai .

ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA

Mergi la inceput

Mi-e dor de Ioana si Maria.
Ce-or fi facand ?

ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor...eu cad dintr-o extrema in alta...ieri i-a fost rau mamei..m-a sunat sora si mi-a zis...va dati seama ca am fost varza toata seara....uff...m-am gindit la Bia si m-am concentrat sa dorm si am dormit bine, dar cind m-am trezit tot cu gindul la mama eram...m-a sunat acum pe la 8:30 mama si mi-a zis ca se simte mai bine...o sa merg mai incolo sa o vad...uff ...de ar fi din ce in ce mai bine...ieri Bia a dormit foarte mult si acum doarme..s-a miscat nitel prin burtica, dar cred ca a fost foarte obosita dupa 2 zile in care a galopat in continuu, asa ca ma bucur ca mai face si nani...apropo de nastere...T mi-a zis ca un prematur este ok sa vina dupa 32 sapt. iar un bebe normal, dupa 35 sapt.Eu abia astept sa trec intai de 32 si apoi de 35 de sapt...nu mai e chiar mult...
Daniela am o intrebare...pentru nou nascuti ce scutece trebuie? Numaru 1 sau 2?
Alina ai dreptate...cu mincarea ma descurc cam greu...mama ma ajuta...maine chiar trebuie sa gatesc ceva supa de rosii sau supa pasata...acum mama are nevoie de papa facuta de noi...am luat tot ce trebuie si i-am dat sorei sa-i gateasca, sper ca de azi sa poata minca si ea...pina acum nu a avut voie nimik....

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta26+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Azi avem 28 sapt. fix.
Maine intram pe 29!!!!!
Cata e bine ca Bia se mai odihneste, al meu bate tot timpul. Ne minunam amandoi cum imi face burta cand stau intinsa.

Stiu ca fetele vin de obicei mai repede ca si baietii. putine sunt alea pe care le prinde 40 sapt. in burtica.
Cumnata unei prietene tocmai a nascut, la 35 sapt. o fetita de 2300 gr. Si i-a dat drumul din spital. Este perfecta si sanatoasa.
Doamne ajuta sa stea la toate bebeii in burtica cat mai mult.
Nu ati vazut ca la mamici de noiembrie -dec. nu a nascut nimeni?

poze
gio si bb Marco 28 fix

Mergi la inceput