Mamici de mai-iunie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 3
lauricipani spune:
july, nu ma culc inca pui!!! normal ca intru sa va spun ce fac!
Deocamdata sunt doar cu cateva picaturi pe hartie cand fac pp.
Mi-am injectat si un Gravibinon si...astept. Deja sunt resemnata, ce o vrea Dumnezeu, io am facut tot ceea ce se putea face.
Ce o sa ma fac io in noapte asta? Adevarul este ca-mi este putzin frica....
chiar ca sunt multe fete care n-au mai intrat si as vrea sa le "aud"
magg, nu te mai stresa, bebelul tau o sa creasca foarte bine.

5+ inca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;96/st/20060615/dt/7/k/be3d/preg.png
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
magghyc spune:
laurici, iti tin pumnii draga mea...
eshti sigura ca nu vrei sa te consulti cu un doctor, ma gandesc ca la ora asta inca il poti suna...
sa dea dumnezeu sa fie bine!
lauricipani spune:
magg iubita, sorry ca am omis sa va spun. Cu dr am vorbit azi dimineata si mi-a spus sa stau linishtita ca poate sa nu fie ceva grav. Am bagat un Gravibinon si urmeaza sa atept. Daca cumva ceva mai rau...o sun pe dr si fug la spital.
Mrsic mult de urare pui

5+inca![]()
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;96/st/20060615/dt/7/k/be3d/preg.png
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
Amonar spune:
Buna seara fetele mamicile!
Am fost azi la primul meu eco. O experienta deosebita intr-adevar. Micutul/ta era sprinten ca un/o titirez...dintr-un colt in altul. Am ascultat inima..152 de batai pe minut.Mi-a facut un 3D si am inregistrat totul pe un DVD. Moasa a spus ca totul este in regula si ca am mai mult de 10saptamani si 3 zile...adica 11 saptamani si 2 zile. L-a masurat ea pe bb si ia iesit 4,8 cm care apartine varstei care am mentionat-o. Deci DPN in loc de 13 mai devine 7 mai....dar pana atunci mai vedem noi..se mai schimba datele....In orice caz totul e in regula..in sfarsit sant linistita....atat cat pot sa-mi permit in timp de 9 luni...
Sper ca fetele care controalele in viitor sa aiba si ele noroc! Va doresc bafta din inima!
Va pup
10+ dupa mine 11+ dupa eco ![]()
loreen spune:
Buna fetelor...
Am intrat sa vad care mai este pulsul gravidutelor si-mi pare tare rau sa aud ca unele dintre voi au de suferit de pe urma pierderilor...Eu va inteleg tare bine,mai ales ca am avut si eu sarvini oprite in evolutie ba la 22 de saptamani ba la 5 chiar inainte de ultima sarcina...E pacat ca trebuie sa treceti prin cosmarul asteptarii,in loc sa va bucurati pe deplin de o asemeanea perioada cu care poate nu va mai intalniti...
Si eu am avut o sarcina stresanta,amai ales psihic,sustinuta din greu cu tratament apoi cu cerclaj si stat in pat...Dupa ce incepuse sa miste,fata fiind mai puturoasa,mergeam la echo de cate ori simteam eu ca este ceva in neregula,adica am facut vreo 25 de echo,care mai de care...Si nu-mi pare rau deloc pentru banii dati atata timp cat imi stiam puiul sanatos...
Ce sa va zic...capul sus...fiti tari si cu Dumnezeu inainte ...si va venii si ziua cand va veti tine puisorii in brate...Fiti Zoe
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
9 ani si informaticiana
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
cristinamaria spune:
Draga Megbeng nu-mi vine sa cred am trait aceeasi experienta nefericita in acelasi timp ! Eu Luni am avut programare la Eco unde am intrat foarte increzatoare ( un pic ofticata ca uitasem caseta acasa... ) si ........ am auzit printre alte date: sarcina oprita in evolutie! Poftim???.... si din acel moment totul s-a prabusit in jurul meu ! Mai multe n-ar mai fi de spus... tu cred ca ma intelegi cel mai bine . Am facut si eu azi chiuretajul si am impresia ca am pierdut ceva din mine....
Dragele mele mamici de mai -iunie va doresc din suflet sanatate maxima voua si bebeilor si sa dea Dumnezeu ca din acest moment sa auzim doar vesti bune in acest topic!
Cristina
lauricipani spune:
Buna dimineata dragelor, azi ma duc la dr sa vedem in ce stare sunt. Banuiesc ca daca o sa-l vada pe bb la echo o sa vin acasa, daca nu probabil ca o sa fac un curetaj.
Nu am mai avut decat cateva picaturi si dimineata putzin mai mult dar cred ca este mai bine sa ma duc la dr.
Nu as dori sa fie asa dar cred ca de data asta sunt in pragul unei crize puternice de nervi, aceiasi poveste de fiecare data cred ca m-a daramat definitiv!
Va pup si va anunt cand ma intorc.
5+ inca![]()
-Theodore Roosevelt
laurici
Steluta spune:
Se pare ca eu sunt "cea mai mica" dintre toate in acest topic. Am fost la medic pentru analize (TORCH, si nu mai stiu ce). Am facut si o ecografie (pe burtica, nu stiu cum se numeste exact), si mi-am vazut "bobul de fasole cel pretios"
. Deocamdata nu am greturi, dar mi s-a spus ca intr-o saptamana vor apare. In schimb, ma dor sanii. Da, si conform UM, "bebe" ar avea 5 saptamani.
Adevarul e ca fiind la prima sarcina, sunt destul de speriata de ceea ce va urma. Si cand am mai citit despre ce au patit fetele aici, m-am ambalat si mai tare. Mi-este teama caci voi pleca pentru 2 luni la Budapesta cu o bursa. Nu spun ca nu exista si acolo medici, dar aici imi era mult mai usor. O sa ma interes, sa ma duc pentru o ecografie si acolo.
Ah, mi-a spus dr. sa am grija sa nu car greutate. Atunci pe moment, nu m-am gandit sa intreb ce inseamna "greutate". Adica nici la piata nu ma mai pot duce?? Voi ce stiti??
Sper sa fie totul bine!
Sanatate multa si burticilor si bebeilor
. Sper intr-adevar sa nu mai auzim vesti proaste printre noi.
july_g spune:
Buan dimineata fete burticoase!
Laurici, tinem pumnii.Sa dea Domnu sa fie bine! Amonar ma bucur tare mult pentru tine. Intr-adevar e o minune sa il vezi cum se misca!
Loreen, multumim ca esti alaturi de noi. Sa speram ca nu se mai intampla nimic de acum incolo.
Cristina, inca o data, imi pare tare rau! Te asteptam ca si pe Megbeng si pe Liris si pe Andra cat mai repede printre noi!
Magg eu sunt paranoica fruntasa. Mai ales ca n-am avut greturi nici macar de control!
Va pup, o zi buna!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
lauricipani spune:
To io fetele! Dr nu vrea sa ma duc azi la ea
a zis sa mai stau cel putzin pana maine ca ea nu vrea sa se grabeasca. Cica este prea devreme azi, abea luni am fost si daca nu curge mult si rosu nu este problema grava. Sa bag Utrogestan si sa astept ....
O sa vad cum sunt mai tarziu si va spun
Pup frumoasele

5+ inca
-Theodore Roosevelt
laurici