Mamici de mai-iunie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 2
megbeng spune:
of, cristinamaria..nu credeam, sincer, ca o sa mai vad vesti de genul asta..credeam ca s-au terminat ghinioanele..desi ieri, dupa chiuretaj, mi-au spus doctorii ca in ultimele luni a fost o adevarata "epidemie" de sarcini oprite in evolutie, si e vorba de doctori cu experienta de 20-30 de ani..si aici, la suceava, unde sunt acum, discutand despre problema mea, am aflat ca multe alte femei/prietene au trecut prin asa ceva..asta nu inseamna ca urmatoarea sarcina o sa aiba neaparat probleme..
cat despre eco, da...eu va sfatuiesc cu tot dragul sa faceti poate chiar mai des decat va recomanda dr..mi mi se recomandase sa fac in sapt 13!!! adica mai stateam 6 sapt cu sarcina oprita..cine stie ce as fi putut pati!!! si repet: nu am avut nici un simptom..dimpotriva, cele 2 reprize zilnice de greatza inca persista!!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
utocatalina spune:
Megbeng imi pare rau pentru ce ai patit...imi cer scuze ca nu am apucat la vremea respectiva sa-ti raspund la pm, dar am avut si eu niste probleme si inca sunt acasa in medical pentru probleme legate de col...te pup si sanatate! Lauricipani sper sa fie singe vechi, la doctor te duci? Tu stii ca esti patita...nu crezi ca ai putea sa incerci si tratamentul cu pregnyl pe care l-am uramt eu din sapt. 10?
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
26+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Amonar spune:
Tina_Welsh
Mersi pt. ajutor! Daca voi avea intrebari stiu unde sa te gasesc..;-)
lauricipani
Nu stiu ce sa-ti spun dar si eu am avut o mica sangerare in saptamana a-7-a.Tot asa dimineata am descoperit pe hartie ceva rosu. Nu era ceva abundent ci ca un fel de mucoasa de culoare foarte maronie. M-a tinut vreo 3 zile, dar fara scurgeri vreau sa mentionez, era un fel de mucoasa dar maro. Eu nu mi-am facut probleme pt ca am stiut ca este altfel decat sa ai scurgeri cu sange rosu. Am avut un avort spontan care asa a inceput, cu sange rosu si destul de abundent. La inceput se mai oprea dar dupa 3 zile si-a dat drumul in toata amploarea. Deci am putut sa fac comparatia.
Adevarul este insa ca nu stii niciodata care este situatia de moment. Deci pt tine e intr-adevar "stat cu frica in san"...Sper sa fie doar o incuibarire asa cum a fost la mine. Bafta! Si eu sant "batrana" (daca am inteles bine tu ai 36) am, 37 de ani....dar nu am ramas niciodata gravida, ma rog,..pt ca nu am vrut....Se zice ca la varsta asta lucrurile merg mai greu..dar eu aud mai multe probleme la varste mai tinere, cel putin aici in Olanda.
Azi am echo-ul la ora 18:00. Va tin curent ce si cum...am emotii!
Va pup
magghyc spune:
dumnezeule, megbeng, ce experientza!
si sa ai greturi inca si acum...
Eu credeam ca daca nu mai crese bb-ul, se opresc si semnele de sarcina, dar se pare ca nu neaparat...
Cum e sa fii acasa?
eu iar l-am vaut pe bb la ecograf, de data asta cu o echografista care a avut rabdare...ii bate inimoara, cu 174 de batai/minut, mi s-a spus ca e un pic cam mult, dar cred ca era emotionat
...
BB a iesit de data asta chiar la mm conform zilei in care sunt - la celelalte echo a iesit mai mare, sper ca nu a intrat la apa sau ceva...in fine, e in grafic!
mi-a venit si padurea de analize, toate in parametrii, daca nu ar fi fost uratul asta de hematom fluieram...
cat despre 'de ce'-ul formarii hematomului, se pare ca intr-adevar corpul meu galben s-a transformat in chist si nu l-a mai hranit pe bb.
practic utrogestanul ar fi trebuit sa ii preia functia, dar ori nu a fost corecta doza, ori cine stie...aaha ca bb a 'luat-o la vale' ca murea de foame iar eu am avut hemoragia de care va povesteam.
in fine, bb e bine, hematomul a pierdut un pic din dimensiuni, extrem de putin, dar oricum , e suficient cat sa sper ca bb il va face praf intr-o zi
pai, cam atat despre mine,
laurici, sa nu te misti din pat, cred ca chestia cu piciorul e spre binele tu de data asta...
las ca bem
dupa nastere...
restul gastii, pupaturi!!
magg
aprooape 8
lauricipani spune:
Amonar asa a fost si la mine, o mica bucatzica de mucoasa maronie inchis destul de subtzire si cam de 1,5cm plus putzina scurgere cat sa murdareasca un tampon. Nu a curs deloc si de azi dimineatza nu a mai fost decat ce mi-a ramas cand m-am sters dupa pp insa de data asta era roshuletz in jur de ora 12. De atunci am mai fost iar la pp si nu mai era nimik dar la mine asa se intampla de obicei pana cand incepe sa curga mult. Ma gandesc ca poate, poate....![]()
![]()
![]()
Tzin pumnii la ech in seara asta

magg
nu ma misc pentru nimik in lume!!!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;96/st/20060615/dt/7/k/be3d/preg.png
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
Denisam spune:
Laurici draga
, tinem pumnii la fata frumoasa!
Ce ma bucur ca esti la gravidute!!! Ai mare grija de tine, acum vrand-nevrand, stai in pat, fara agitatii mari.Cu singerarea, dc nu ai dureri si e singe maro, e ok, nu te stresa, am patit-o si eu si e de la placenta sau implantare, totul e normal dc nu ai dureri ca de ciclu, oricum verifica si cu doctoru ca sa fie bine.
Ai grija de tine!
Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
july_g spune:
Salutare fete dragi! Megbeng, multumim ca nu ne-ai scos din preocuparile tale! Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste toate si sanatate multa!
Laurici! Daca nu-mi dai vesti in seara asta te bat! Nu te bagi la nani pana nu ne spui daca e totul ok.
Magda, cred ca e normal ca dimensiunule lui bb sa-ti dea uneori mai mari! Hai sa-ti spun cum a calculat doctorita la care am fost eu la echo, pt. ca obraznicatura mica avea chef de tumbe. A trebuit sa-i masoare intai corpul, cat s-a putut, apoi capul si bineinteles ca ma scotea cand la 8 sapt., cand la 9 cand la 11 depinde cum se desfasura ala micu! Asa ca nu te ingrijora!
Va pup si astept vesti!Inca mai fac prezenta!
Iulia
11fix(9)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
july_g spune:
Deci nu avem esti de la:
Irinel, Alda, Ralucapop, Gabi25, DianaR, PuiuDana, Papadie, Zuzi si Steluta!
Fetelor spuneti prezent! Suntem ingrijorate!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
magghyc spune:
virgi,
ai vb cu doctorul, i-ai zis ca ti-e atat de rau? din pacate eu nu am stari de greatza ff putwernice, dar pot sa iti spun din experientza unei prietene care a 'patimit' mult pe tema asta ca o ajuta foarte mult daca dimineatza, inainte de a se da jos din pat, manca 2-3 biscuiti - stii stilul de biscuitzi 'populari' romanesti, un pic mai tari, nici saratzi nici dulci?...din aia rontaia, pluc suc sau apa si nu se ridica decat dupa 15 minute cel putin - 30 de min pt efect garantat. Spunea ca in ziua respectiva ii era mult mai ushor, pe cand daca incepea de dimineatza sa vomite, asha o tinea...
Banuiesc ca nu ai biscuitzi de astia cu tine, dar poate gasesti altceva. Am incercat si eu de exemplu sa gasesc un substitut cand eram prin alte tari si mi-era rau, si la mine a mers cu niste covrigei ...
sper oricum sa iti mai revii...
cat despre analize, eu le-as cere 'amintire'. nu de alta dar nu se stie niciodata cand te intreaba o burticoasa mai mica ce analize/valori ai avut...
magghyc spune:
july sthii cum sunt mamele, ishi fac griji din orice
... dar cred ca ai dreptate, tre sa il las pe bb in pace, atata timp cat creste e ok...al meu e mai mic si nu e asha zbenguit ca bb tau, dar oricum am observat ca nu toti echo sunt interesatzi de masurarea la 'fir de par'... Probabil ca am devenit paranoica, mi-era teama sa nu cumva sa se lase bb de crescut, mai ales ca inca 4 saptamani stau cu frica in san!
Pna la urma ai pus poza lui bb cel zbenguitor pe net?
Magg aprooape 8