Mamici de mai-iunie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Lauricipani am avut si eu sangerare destul de semnificativa la 14 saptamani si exact ce-a spus dr.tau...stat la pat si tratament progestativ...eu luat duphaston si no-spa la greu...

Hai ca mai aveti putin pana cand va misca si scapati de griji...VA tin pumnii...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
9 ani si informaticiana
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Felicitari tuturor , sa aveti o sarcina usoara si sa o duceti la capat cu bine!

Pentru laurici, numai ginduri de bine, iti tin pumnii ca de data asta sa nu mai ai probleme, si peste 8 luni sa-ti tii in brate fetita mult dorita.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

loreen, ioana75

5+inca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;96/st/20060615/dt/7/k/be3d/preg.png

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Buna fetelor!

Vreau sa ma inscriu si eu la acest topic. Sunt insarcinata in 8 saptamani cu DPN 01.06.2006. DN a mamicii este 06.05.1978.
Am intarziat sa ma inscriu aici deoarece am asteptat sa merg la o ecografie si de-abia azi am fost. Samburelul e ok si acum am hotarat sa incep sa intru si eu pe aici. Eu mai am o bebelusa de 7 luni, nascuta prin cezariana si acum sper din tot sufletul sa fie baietel. Deocamdata
atat, ca ma cheama datoria.

Oana

http://pq.photos.yahoo.com/ph/catxo100/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;104/st/20050305/n/My+baby+Alexia/dt/7/k/7c29/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Bun vanit Catxo! Sa ai sarcina usoare si sa ramai printe noi.
Laurici stai iubita in pat si fii cuminte! Sa nu indraznesti sa pleci! Trebuie sa ramai cu noi. Gandeste pozitiv! Sa nu existe in vocabularul tau decat trebuie!
Loreen, multumim pentru incurajari. speram sa fie bine pentru toate. Recunosc ca m-a mai speriat cineva inainte spunand ca a avut o sarcina oprita din evolutie la 22 de sapt. dar sa speram ca la noi s-au dus necazurile. Ca parca tare multe au fost!
Va pup!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Fetelor, hai ca dau si eu cu subsemnata, la apelul de prezenta !

Deocamdata, nimic nou sub soare; greturile obisnuite, as fi vrut sa cred ca s-au rarit dar tocmai ma lupt cu ele ... maninc in salturi, am o perioada de carne (dar nu orice fel, de exemplu sa nu vad in ochi gratare sau fripturi, nu pot decit mezeluri sau alte specialitati), pe urma una de fructe, pe urma una de fainoase ... nu prea pot sa le combin ...

Cu poftele ... imi e ingrozitor de pofta de o shaorma (chit ca dupa-aia as pe toata ... si de catraveti murati, dar din pacate trebuie sa mai astept pina se fac ...

Parca oboseala a mai trecut, in schimb sunt ingrozitor de balonata, in continuare, si am un scaun foarte moale, zilnic. Cred ca hormonii sunt de vina, ca asa ma manifestam eu in apropiere de ciclu ... Plus ca au inceput sa-mi apara cosuri ... si ma ustura sinii ...

Cam nasol, ce sa zic, de-abia astept sa treaca ... ma consolez insa cu gindul ca n-am singerari, si sper ca e totul OK.

CatXO - bine ai venit printre noi, sanatate si o sarcina usoara ! Ai avut curaj sa mai faci un bb asa repede, cu ala mic prin jurul tau de 7 luni ... Poti sa-mi spui si mie cu cine ai nascut si cum te-ai simtit dupa cezariana (ca asa as vrea si eu sa nasc) ?

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

CatXO
Bine ai venit! Te-am pus pe lista. Sper sa fie totul bien si sa ramai in cursa cu noi.

Bogdanai
Vrei sa nasti prin cezariana? Fazele cu mancarurile s-au manifestat la mine la fel....o zi una, alta zi alta....am cam epuizat posibilitatile. Acum nu mai imi este asa de greata ca la inceput. Ce chin a fost si pt mine...chiar ma intrebam ce e asa de frumos in a fi gravida..:-)

lauricipani
E intr-adevar ingrijorator ce ti se intampla dar nu stii niciodata...poate de data asta se prinde. Sper pt tine... ca vad ca iti doresti mult de tot...

10+ sau 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Multumesc de primire fetelor!
Bogdanai eu am nascut in Focsani deoarece mama mea lucreaza la spitalul judetean de acolo si am avut tot sprijinul ei. Dupa operatie m-am simtit excelent, desi eu nu am dorit 100% sa nasc cu cezariana. Dar copilul fiind cam mare (4.500 kg) nu am avut de ales. Ideea e ca trebuie sa fii f. puternica dupa nastere si sa "bolesti". Am stat in spital de sambata seara, cand am nascut, la 19, pana miercuri dimineata. Deja duminica dimineata mergeam si marti faceam curse pe acolo. Eu una m-am simtit f. bine dupa cezariana, ceea ce iti doresc si tie sa ti se intample.

Oana , Alexia si bebe din burtica 8 s+

http://pq.photos.yahoo.com/ph/catxo100/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;104/st/20050305/n/My+baby+Alexia/dt/7/k/7c29/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

amonar, cred ca a fost magic sa il vezi pe bb!!, poate nu arati si noua pozutza lui...ca dvd pe net mai greu
am gasit acum cateva zile o informatie postata tot pe forum, dar la cu totul alt subiect ...cum ca "daca in saptamanile 6-8 bataile sunt sub 85 atunci 100% din sarcini esueaza in avort, daca-s insa peste 85, 62% din sarcini se redreseaza pe parcurs si duc la copii sanatosi. daca bataile is peste 120, pericolul de avort scade la 3%"
am postat-o ca sa se bucure mamicile ce stiu deja ac informatzie.Dar pot sa va zic cum fac eu - NU CRED DECAT INFORMATZIILE care imi confirma ca bb e bine.Restul le consider neimportante. Nu de alta, dar am dureri de burta de 2 saptamani.Stiu ca nu sunt bune, doctorul chiar mi-a zis ca sunt un semn prost, dar ce sa fac? Ma gandesc ca asha e bb meu mai fitzos si eu trebuie sa accept asta...
Laurici,sa nu indraznesti sa te gandeshti negativ!!!
Stiu prin ce treci, dar de ex bb al meu a trecut cu bine peste o hemoragie extrem de urata.Tinem pumnii!!
catXO, bine ai venit printre noi...
laureen, mai viziteaza-ne! Cel putzin mie mi-ai dat curaj...
Pentru fetele care iua NOSPA sau scopantil,care e doza zilnica? am auzit ca difera extrem de mult de la doctor la doctor...
Magg 8 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

magghyc eu am fost prin sapt a 7a la control din kuza unor dureri f suparatoare de burta..dr mi a zis ca sunt normale sa nu-mi mai fac atatea pb k in perioada asta se mareste uterul si mi-a dat sa iau 2 nospa pe zi in functie de durere sau sa iau atunci knd ma doare.cred ca 2pastilute sunt de ajuns.eu am luat o folie d la farmacie si am luat doar una si akum mai am pastilele alea..kiar daca durerile n-au disparut s-au mai atenuat si n-am vrut ss iau decat daca e absolut necesar.
io12+ si din burtik

Mergi la inceput