La bine si la greu impreuna (cap. 4)
Raspunsuri - Pagina 13
diciu spune:
tumpi...idem si eu...se pare ca unul de vina este sistemul imunitar...
si eu de vreo 2 luni le tot fac pe toate...si asta chiar din momentul in care ne-am propus sa facem FIV in iarna asta....dar se pare ca trebuie amanat...nici nu apuc sa-mi repet analiza dupa un tratament sa vaz daca mai este germenul
...ca hop trec la alta...concluzia...fac tratamentele toate si poi fac iar toate analizele...dar stomacul meu ce zice??
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
simonette spune:
Buna seara!
Cer permisiunea politicos, sa va sustin si eu, dincand in cand, "la bine si la greu"!
Sunt in ziua 8 dupa prima mea inseminare!Eu dureri la inseminare nu am avut, desi dr. nu reusea nicicum sa introduca substanta in orificiu. Nici dupa aceea n-am avut cine stie ce dureri...asa o mica jena, o durere slaba de burtica insa, dupa doua zile de la inseminare, m-o palit o durere de ovar, exact ca pe tine RO ANA!Asa de tare ma durea in partea dreapta, ca fiecare pas pe care il faceam era un chin! A durat 3 zile durerea, si ma tot intreb, ce sa fi fost?
Acum, avand in vdr ca este deja f. tarziu, va pup de noapte buna! Va doresc vise frumoase, care sa se implineasca!

Tabitha spune:
Simonette: unde ai facut inseminarea si cu dr.? Eu iti doresc ca acele dureri sa fie de bine si sa ne anunti peste catva timp ca esti insarcinata. Eu nu am avut nici o IA, asa ca nu stiu cum s-ar putea interpreta durerile, dar sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori...
Tabi
Victoria spune:
quote:
Originally posted by lachione
Victoria, pai esti super norocoasa daca ai gasit loc in decembrie, adica peste o luna. Vezi ca Denisa Protopopescu are consultatii si la Centrul Medical International (in spatele magazinului Adam- zona Sala palatului, vis-a-vis de intrarea in Angst). Tel este 314.99.42. Acolo merge ceva mai repede cu programarile. Bafta multa! Eu am facut fiv cu ea.
Lachione, multumesc mult de telefon, am reusit sa fac o programare la sfarsitul lui noiembrie.
Natasha, da, am fost pacienta lui Tutunaru si am fost multumita de el, numai ca in cazul meu se pare ca nu mai stie ca sa faca. M-a trimis la inseminare la Matei&Mihalache...nu vreau sa mai vb. despre ele...
De aceea incerc sa gasesc unde sa fac FIV. Am fost si la Munteanu, la Timisoara, si mi s-a parut ok, insa e departe, si daca reusesc aici ar fi mult mai bine.
Am repetat analizele hormonale si sunt ok, o sa repet si zoonozele si apoi ma duc unde reusesc sa intru mai repede in procedurile de FIV.Sper.
V
veni, vidi, Victorie!
kla78 spune:
BUNA VENIT FETELOR NOI!!!!SI SPER CA IN CURAND SA NE MUTAM TOATE LA "MAMICI 2006"
NATASHA-nu am inceput inca stimularea,abia saptamana viitoare astept rushii sa fac analizele,numai ca mie cum imi intarzie mereu nu pot stii exact ziua...asa ca...imi ramane asteptarea,cred ca nici la inseminari nu am asteptat rushii cu atata nerabdare ca acum..
vad fetele care se pregatesc de fiv ca au de facut si analizele infectioase...oare mie de ce naiba mi-a dat sa fac numai cele hormonale?hmmm...tinand cont ca ultimele analize sunt din 2004....o sa-mi sun medicul sa-l iau la intrebari
succes la toate
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho
simonette spune:
Buna fetelor

Va doresc o zi frumoasa, cu mult soare in sufletele voastre!
Tabitha,inseminarea am facot-o la Giulesti cu dr-ita Cezara Bucur care e o scumpa! Daca as sti, ca durerile pe care le-am avut, sunt prevestitoare de
as indura bucuroasa! Multumesc de urare...astept verdictul cam pe la mijlocul saptamanii viitoare

Fetelor care au facut, sau vor face IAS, sau FIV, le doresc din suflet sa fie cu ochishori!

MRL spune:
natasha, diciu - multumesc frumos pentru raspunsuri. In ianuarie 2005 cand m-am apucat de inseminari dr. s-a uitat peste aceste analize si nu mi-a recomandat sa repet ceva sau sa fac tratament pentru ceva. Ea a considerat ca sunt in regula, pentru ca sunt sigura ca nu as fi facut inseminari cu vre-o infectie ceva. mai mult ca sigur ca voi repeta analizele. va pup dulce
Kla78, si eu sunt in situatia ta la capitolul FIV. Ultimele analize 2004 iar la ultima discutie avuta la cabinet dr. mi-a spus ca o sa fac doar hormonale dar in preajma procedurii, iar tratamentul o sa fie cel scurt. Cred ca ar trebui sa punem mai multe intrebari atunci cand suntem in fata dr.
Va doresc sa aveti cat mai repede burtici cu bebici
Va pup dulce pe toate
kla78 spune:
MRL-ai dreptate ar trebui sa intrebam mai multe...eu cand merg la medic si acesta incepe sa-mi explice cate ceva ii zic ca stiu...stiu..stiu....adica cand sunt acolo parca le stiu pe toate si cand ajung acasa imi vin in minte tot felul de intrebari la care nu stiu raspunsul...intr-un cuvant eu una PLEC BOU SI AJUNG ACASA VACA!
tu cand incepi trat pt fiv???
pupici la toata gasca!
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho
MURA spune:
Hello fetele.
Ma bucur ca au venit si fete noi.
BUN VENIT TUTUROR.
Nu o sa va urez sedere scurta pentru ca si daca ramaneti insarcinate noi tot va mai asteptam pe aici asa ca.... sper sa va placa la noi.
Ce inseamna ZOONOZE???????
Cu ce se mananca?
Lachione vineri la 14.40. Am inteles insa ca programarile sunt din 10 in 10 minute. Ce fac eu in 10 minute?
EU am o gramada de intrebari si dosarul meu cu analize este foarte stufos. Oare o sa avem timp sau o sa ma trezesc ca ma da afara pe usa?
Sper ca nu , ca daca face asa nu mai platesc
.
Vineri ma duc la Denisa Protopopescu, pentru prima data, asta pentru fetele noi care nu stiu despre ce vorbesc eu aici cu Lachione.
Va pup pe toate
bubulina1 spune:
Mura, zoonozele sunt boli care se transmit de la animale la om (ex: toxoplasmoza). Trebuie sa faci si analizele astea pentru FIV, nu?
"Speranta moare ultima"