La bine si la greu impreuna (cap. 4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Simonette, esti sigura ca ai ovulat in ziua in care ti-a facut inseminarea?
Durerile acelea par a fi dureri de ovulatie. Pe ovarul acela ai avut foliculi mari?
Stiu ca in momentul ovulatiei colul se deschide si substanta intra usor, la tine ai zis ca nu a fost asa.
Ai facut cu stimulare sau pe ciclu natural?
Cand ai facut ultima eco monitorizare si cum arata?
hai ca esti la interogatoriu.
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

kla78, sigur incep in primavara - februarie - martie, nu mai devreme. Asa am convenit cu sotul apoi cu dr. Pana atunci mi-au fost recomandate in continuare inseminari. Pana atunci sigura am timp sa ma pun la curent cu toate analizele care trebuiesc facute pentru FIV.
Mura, unele dintre zoonoze le-am insirat eu in lista mea de analize facute la Cantacuzino.
pupicei din ce in ce mai dulci pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Multumes pentru lamuriri.
Da trebuiesc facute si analizele astea, normal.
Le-am facut si eu.
Listeria 1/160 mi-a iesit si mie acum 1 an cand am facut analizele la Cantacuzino si am luat ampicilina cateva zile . Acum cand am refacut-o a iesit negativa semn ca am scapat de ea. Oricum valoarea asta mica am inteles ca nu e periculoasa , dar in caz de sarcina trebuie facuta analiza in fiecare luna , parca asa.
Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Pe unde mi-ai umblat Mura????
Imposibil...Denisa nu-si aloca doar 10 minute unei consultatii; probabil de aceea se decaleaza pentru ca stau mai mult in cabinet. Stai linistita ca am de gand sa "mi-o vada" si mie pe programarea ta si daca ne fushereste...ii tragem dubla tzeapa! Glumesc... nu va fi cazul! pupi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Salutare fetelor!
Vad ca s-a marit gasca...BUN VENIT TUTUROR!..
Toxoplasmoza se poate lua si din alimente?...ca mie asa mi s-a spus...
KLA stii ceva de Mihaela?...ce i-au spus la control?

Pupici dulci pt toate fetele luptatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Mura...eu am fost la Denisa acuma cam 3 saptamani...dupa vreo 2 luni de asteptare la programare...si e adevarat ca s-a grabit un pic....dar consultatia a durat cam 15-20 min...in care s-a uitat destul de fugar pe analize si s-a oprit la cele mai importante care ii spuneau ei ceva...si apoi mi-a facut ecografie transvaginala...si inca 5 min pentru concluzii...
eu venisem cu un pomelnic de analize gata facute...in pregatire pentru FIV....insa a zis ca nu discutam prea multe altele pana nu tratez infectiile ce mi-au iesit..si-a dat ea cu parerea un pic mai mult c-am intrebat eu....insa eu cred ca a procedat corect...dupa ce voi fi ok...sigur vom sta mai mult de vorba...eu am incredere in ea...si cred ca are si fler...sunt convinsa ca daca ar avea 2-3 paciente in 4 ore...ar sta cu fiecare pe indelete...dar suntem multe...asta e din pacate pentru noi..
iti urez succes!

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Da, s-a marit gasca noastra , dar eu sper sa trecem pe rand la mamici...
Victoria, spui ca ai facut si laparascopie, ti-au gasit ceva cu ocazia asta? De ce a ramas ultima solutie FIV-ul, ce probleme sunt la voi?
Claudia, sper sa vina cm mai repede si sa incepi procedura pt FIV, vad ca esti nerabdatoare si te inteleg.
MURA, zoonooze inseamna analiza toxoplasmei. Tine pumnii vineri, sa ne aduci vesti de la consultatie.
Piccaflor, toxoplasma se poate lua din alimente (carne insuficient preparata sau legume care nu au fost bine spalate), din tot ce a intrat in contact cu solul si cu virusul respectiv... pisica este purtatoarea acestui virus si de aceea daca ai pisica trebuie sa fii foarte atenta la igiena mai ales daca intri in contact cu nisipul unde isi face nevoile...
Va pup cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Buna fetelor,
Am trecut doar sa va salut.Eu sunt in ziua 28 DCM, dar nu imi fac sperante deoarecet uratii imi dau semne ca or sa vina...
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Denisa mi-a zis ca e bine sa vaccinez matza..ca asta ma poate proteja impotriva toxoplasmei si a listeriei..am fost cu ea la veterinar...si mi-a zis si el aceasi lucru...ca ajuta un vaccin...drept urmare i l-am facut...

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

quote:
Originally posted by MURA

Simonette, esti sigura ca ai ovulat in ziua in care ti-a facut inseminarea?
Durerile acelea par a fi dureri de ovulatie. Pe ovarul acela ai avut foliculi mari?
Stiu ca in momentul ovulatiei colul se deschide si substanta intra usor, la tine ai zis ca nu a fost asa.
Ai facut cu stimulare sau pe ciclu natural?
Cand ai facut ultima eco monitorizare si cum arata?
hai ca esti la interogatoriu.
Pup

Mura,scumpa! Stiu ca foliculul era de 25mm, la ultima eco si ca incepuse deja sa se sparga. Drept pt. care nu mi-a mai dat pregnyl, iar despre alti foliculi, nu stiu...ori nu mi-a zis, ori cand mi-a zis ca facem IAS imediat, n-am mai auzit de fericire! Deci, cum m-am dat jos de pe masa, l-am luat pe sot de manuta si l-am trimis sa doneze!
Cred ca nu nimerea orificiu, ca era usor deviat spre stanga...mi-aduc aminte ca atunci cand a reusit, mi-a zis sa tin minte ca e spre stanga! Am facut stimulare, cu ova-mit, iar endo l-am ajutat cu estrofem si oestrogel ca era linear in ziua11! Cu chiu cu vai, in ziua inseminarii era de 7mm!
Am asociat si eu durerile cu cele de la ovulatie, dar, m-au tinut 3 zile si au fost destul de nasoale, iar eu suport durerea!
Oi fi racit in noaptea de 25 spre 26, ca am stat toata noaptea la Mitropolie si chiar de-atunci au inceput durerile!!!
Sper ca ti-am raspuns la intrebari si iti multumesc de interes!

Mergi la inceput