Mamici de septembrie-octombrie 2005 (93)
Raspunsuri - Pagina 9
mimsi spune:
Salutare mamici! Si ce-a mai ramas din burtici...
BB doarme si eu aud cum curge apa prin calorifere. Sper sa nu si vad. Citind ce-ati scris mi-am dat seama ca si noi suntem copii normali la urlat. Of, colicii astia, nu mai scapam de ei! De vreo 2 zile am invatat sa tipam cand nu ne convine ceva. Ceva = orice, adica: pozitia, jucaria, ne e sete etc. Acum 2 nopti tipa de mama focului in patut si se foia intr-una. In momentul in care o luam in brate adormea instant si profund. Cum o puneam in pat cum incepea iar. Asa ne-am jucat mai bine de o ora. Ma gandeam ca ar trebui sa ma mobilizez sa pun si eu niste pozici, ca sa ne cunoasca lumea. Sper sa reusesc in curand. Voi unde spalati bbii? Eu am spalat-o in dormitor (unde avem calorifer electric) dar ma tot gandesc ca daca dau drumul la caldura baita o vom face in baie, ca-i mai usor si mai putin deranj.
Ioana, marsupiul tau e Chicco (asa mi se pare dupa modelul materialului)? si noi tb sa ne cumparam si nu ne-am hotarat de care. Initial am vrut unul de la TIGEX (parca) care era rigid si mergea de la inceputul inceputului, dar daca nu l-am luat pe ala ziceam sa ma orientez spre unul de la 2 luni in sus, ca deja am crescu. Ce-mi recomandati? La ce ar trebui sa fiu atenta cand il aleg?
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)
jadi spune:
Fetelor , am citit in cartea roz ca daca copilul ia in greutate si face kk asa mai apos nu se recomanda nici un tratament. Asa ca m-am linistit.
Sterimarul il bag pe nas cu forta, uneori nimereste si in ochi dar musai trebuie sa aiba gura inchisa. La fel si daca procedati cu ser fiziologic si seringa. Doctorita mi-a interzis sa folosesc pompita de nas, e posibil sa ii cauzam diverse folosind tot timpul aceasta pompita si sincer nu am obtinut cine stie ce rezultate.
Pentru limbutza , ne-a dat gicerina boraxata si mi-a spus ca ii dau citeva picaturi direct in guritza dupa alaptat si el isi va suge limbutza singur si se va curata. Recunosc ca am neglijat sa fac ultima reteta.
Sofia daca tot vrei sa te orientezi la un carucior de la lyada ( baby relaxul ala) iti recomand sa te uiti si dupa caruciorul Tex care are si scoica inclusa, are un pret mic si este fabricat pentru Carrefour... ei il dau drept frantzuzesc dar e facut tot prin china sau nu stiu ce alta tzara... cert e ca si cele de la graco tot pe acolo sint facute. Cert e ca nu are coloritul frumos ( e negru complet si cu ceva gri shobolan) dar are aparatori pentru picioare si la carucior si la scoica asa ca le poti transforma in landou pe ambele plus ca iti da si husa de ploaie si de vint. Asta daca vrei ceva mai ieftin.
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
sofia_misicu spune:
Jadi, gand la gand cu bucurie. Tocmai am cumparat caruciorul Tex. E mai ieftin decat Graco si Baby Relax, e albastru....(se potriveste cu patutul fetei) si are aceleasi caracteristici ca celelalte doua. Poate doar ca e mai zvapaiat la impins (nu pastreaza o traiectorie calumea). Oricum...m-am mai linistit un pic.
Va multumesc mult pentru sfaturi!
Sofia
Poze
Hildegard spune:
Azi am fost iarasi la consult....m-am saturat deja sa merg.
Am avut niste contractii..acum ce e diferit, esteca ma dor si oavarele ca la ciclu, la contractii.
Deci ce sa cred.....??
Fetelor eu as vrea sa-i dau banii la dr. inainte...ca sa fie dragut si amabil. Daca nu-i primeste este altceva, ii dam dupa. Voi ce ziceti?
Vero
39+1
http://community.webshots.com/user/hildegard122
diana_n spune:
Buna fetelor,
Vreau sa ma mandresc si eu cu Pietricica noastra, pun poza de pe site-ul spitalului.
Diana si Petrut http://www.growingfamily.com/webnursery/babypage.asp?UrlID=5V2D7T0U2S
P.S. sunteti dragute sa-mi spuneti cum asignati un hiperlink unui cuvant, ca in Word imi reuseste, aici nu
Tonnia spune:
Diana, e dragut foc! Si haios, parca rade!
Hilde, si ce ti-a spus dr.? Cat mai ai? Cum e colul?
Sofia, felicitari pt carut! Bagajul e facut?
Bai, ce m-am plictisit! Si cand ma gandesc ca vine noaptea...
Jadi, deci ii bagi spray din ala si cum scoti apoi mucii? Cu betigase? Sau ies singuri? Cum e cu umidificatorul, se simte ceva?
irina81 spune:
Buna fetelor,sunt asa de fericita!
Nu stiu daca va amintiti ca noi am luat doar 500 g in prima luna si dr ne-a recomandat lapte praf in completare;dar noi ne-am ambitionat si am mers tot numai pe san inca 2 saptamani si am luat 1000g.Acum,la 1 luna si 2 saptamani avem deja 5 kg (am plecat de la 3500g).
Gina,intr-adevar frumoasa este fetita ta.(dar si tu)
As vrea sa pun si eu poze,dar nu stiu cum,asa ca va rog mult,daca poate cineva sa-mi trimita si mie un pm cu explicatii 
Felicitari pentru noile mamici si rabdare pentru gravidute!

Oana,imi pare sincer rau pentru Andrew.Te asteptam sa ne mai povestesti cum se simte!
Ege,ce mai faceti?
Irina si
Matei Cristian
Hildegard spune:
Dr. meu nu mi-a examinat colul, se pare ca el nu face asa ceva.
Nu l-a examint niciodata. o fi stilul lui asa.???
Vero
39+1
http://community.webshots.com/user/hildegard122
irina81 spune:
Am uitat sa va spun ca dr i s-au parut cam umflate testicolele si ne-a recomandat ca la 2 luni la evaluarea soldului sa se uite chirurgul si la ele sa nu cumva sa fie un hidrocel.
Codruta cum a fost la evaluarea soldului?
Fetelor,eu i-am sters limbuta cu o compresa sterila cu glicerina boraxata si s-a curatat,dar dr a zis ca trebuie stearsa toata mucoasa bucala.
Intrebare pt mamici:a cumparat cineva vaccinul Infantrix pentru la 2 luni? Ce stiti de el si cat costa?
Irina si
Matei Cristian