Mamici de septembrie-octombrie 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

irina felicitari pentru greutate! Si eu vroiam sa intreb de vaccin. Care are o pediatra mai de soi, va rog eu intrebati care vaccin pt 2 luni e mai bun? Stiu sigur ca alea cumparate sint mai bune decit ala de la stat, dar am inteles ca sint mai multe feluri de cumparat. Eu trebuie sa o duc la vaccin saptamina viitoare ...
diana, vezi ca tocmai i-am descris ginei in capitolul asta, citeva pagini ma incolo, cum se face link la poze.

Am vazut ca dupa baie ies foarte usor mucii cu betisorul de urechi, nu folosesc nici o solutie, desi e fornaita tot timpul.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

irina (de pe Calea Vitan), eu daca vad ca are solzi in kk stau linistita.
mimsi, da, marsupiul meu e chicco, l-am imprumutat de la nasa.
antonia, de-abia astept sa nasti, ca dupa aia o sa ne zici: "bai ce ma mai plictiseam inainte, si acum nici n-am timp sa va citesc din urma ...".

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana mersic, m-am linistit. A mai facut unul mic si normal .

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Tonnia, multumim frumos pentru apreciere
Ioana, multumesc frumos de ajutor.

Diana si www.growingfamily.com/webnursery/babypage.asp?UrlID=5V2D7T0U2S" target="_blank">
Petrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Bine vam gasit mamici ,bebei si vitoare mamici

Am sosit si noi acasa dupa o saptamana la care sintem tare fericiti si tot odata vreau sa va multumesc la toate pt incurajari,sms,mesaje si felicitari sinteti niste dragute

Noi sintem bine deci asa cum stiti am nascut pe 10.10.05 prin cezariana cu peridurala dupa 12 ore de travaliu pt ca puiutul meu cintarea 3.880 si 52cm si in plus sarcina era tot sus dar totul a trecut cu bine

Mihaela, Antonela ,Kristinutza,Monval,Didita felicitari pt puiuti sa va traiasca mari sanatosi si frumosi

Carmi mult curaj

am pus poze si eu cu puiutul meu

dana

poze

Mergi la inceput

Neata fetelor!
dana bine ati venit acasa! Tare frumos Antoine, si tare mindri parintii lui cind il tin in brate.

Miruna a facut mult kk azi dimineata (n-a facut deloc peste noapte) si am observat niste kestii rosii in kk. Am pastrat o mostra sa ma duc la dr.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Cu placere Diana. Frumusel mai e Petrut.
Vero, da-i inainte banii; mie mi-a parut rau ca nu i-am dat, scapam de un stres la nastere.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Fetelor lamuriti-ma si pe mine ce inseamna "lohii" si cum trebuie sa se termine? Oi fi eu mai dar kiar m-a pus pe ganduri..nu ca ar fi singurul lucru de care n-am auzit, dar na, omu cat traieste invata

va pupa Lori 38+ AMR 10

poze

Mergi la inceput

latrishia lohiile sunt scurgerile de dupa nastere care la inceput sunt ca un ciclu (abundent as spune), apoi la alaptat cand se contracta uterul hop si scurgerea... Din nefericire tine intre 4 si 6 saptamani... Extra enervanta ...

Poze

Mergi la inceput

nanadana bine ai revenitt! Superb baiat ai ! Sa-ti traiasca!

Ioana tinem pumnii... Sper sa fie totul ok. Sa ne tii la curent.

Poze

Mergi la inceput