Mamici de septembrie-octombrie 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Fetelor, cum arata lichidul asta amniotic (apa)? Pe la 8 mi-a curs ceva pe picioare, nu mult cum descriu alte fete (balta), ci asa cat sa se prelinga pe picioare un pic, un pic spre alb, sigur nu e urina. De atunci, nimic. O fi apa?

Bine ai venit acasa, Nanadana! Acum o sa ma uit si la poze!

Ioana, da, cred ca asa o sa spun...Sau o sa fiu stapana pe situatie ca tine si o sa intru zilnic pe net...

, 39++, AMR 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna fetele
am avut niste dureri ingrozitoare de san si din pacate trebuia sa intrerup alaptatul la san,acum ii dau cu sticluta preHumana(inlocuitor al lapteluide mama),si as avea o intrebare cat e normal sa manance deoarece asistenta asta a mea(nu imi place deloc de ea ,e si rusoaica pe deasupra) a zis sa-i dau la 3 ore cate 110ml dar micutul meu Dennis nu se satura dupa o ora el vrea iar papica,si ma doare sufletul cand il vad cum isi suge manauta.(cum sa tin copilul flamand)ai vostrii copilasi cat mananca?(fetele care nu le dati san?)in greutate la 3 saptamani am avut +760gr e ok sau?
imi e teama sa nu ii dau nici prea mult nici prea putin.
astept saptamana viitoare ,atunci avem programare la medic si sa vedem ce zice el ce e bine si ce e rau.
si la noi sangereaza buricutu si o intreb pe doamana asta asistenta a mea daca e normal si imi zice DA(sa dau in fiecare zi de 2ori cu pudra .dar mie nu imi place delok ca sangereaza .

va pupam mihaela si micutul Dennis 20.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza frumoaselor!!!
Tonnia, nu cumva???!!!! Hai ca eu fac deja galerieeeeeee! Am chemat majoretele!!!
Mie mi s-a parut atunci cand mi-a curs ca seamana cu apa, dar poate nu mai vedeam bine...sau la tine poate e dopul... vezi daca-ti mai curge, mie imi curgea in reprize!
Raluca, cum ma recunosc in ce zici...si la mine e un chin cu datul serului in nasuc...zici ca e rockeritza, da din cap in toate felurile si din maini si din picioare! Mi-e frica sa n-o ranesc, oricum ii manjesc toata fatza cu ser...
Moki, si eu zic sa-i dai doar san! Daca ia in greutate de ce sa-i dai completare? Medicii astia...nici nu stii cum e mai bine sa faci! Iar cu zeama de orez si eu sunt intr-o dilema; a mea face kk de 10 ori pe zi de vreo 3 zile si doctorita vine de-abia maine in tara; asistenta de cartier mi-a zis sa-i dau ceai de menta cu calciu carbonic, da nu stiu ce sa fac, sa-i dau, sa nu-i dau? A mai dat cineva asa ceva? Si mi-a zis sa incep si cu calciu lactic cate o pastila dizolvata pe zi, stii Ioana ca vorbeam de calciul asta! Dar o s-o astept pe doctorita! SI o s-o intreb si de vaccin care-i mai bun, cum aflu iti spun!
Ioana, dupa baie zici ca ies mai usor mucisorii; dar ies pur si simplu ca la noi nu iese nimik, totul este auditiv!
Ioana, iti tinem pumnii! Speram sa nu fie nimik! Ce de kestii apar la fiecare, asa faceam si noi oare?
Nanadana, bine-ai revenit!!! Frumos baiat Antoine, sa-ti traiasca, sa se faca mare si voinic!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Hello Hello!

Bine ai revenit Nanadana si sa te bucuri de flacaul frumusel!

Fetelor noi ne apropiem de cele 3 saptamini si cred ca avem un puseu de crestere... ne trezim la 3 ore si mincam numai cite 15 minute maxim... daca mincam mai mult vomitam diferenta in plus facem pp pe bunica si facem kk numai pe pampers curat.
Noroc ca azi noapte s-a trezit mama de fiecare data, uneori de oboseala nu se poate trezi si imi este destul de greu singura.

mai am un mic incovenient cu soacra care e la noi dar incep sa ma obisnuiesc...

Azi nu ne merge liftul si nu stiu daca o sa iesim cu bb afara daca nu se repara... a dus sotul caruciorul jos in masina dar oricum nu urc eu 6 etaje cu 4 kile in brate.

Tonia mama suna la doctor sa nu nasti acasa, ai vazut ce patesti daca pui aspiratorul? hehe. Oricum nastere usoara!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Mihaela, a luat super bine copilul, dar se pare ca lui ii este totusi foame intre mese; habar n-am daca sa-i mai dai sau nu in plus, mai bine intreaba-l pe nenea doctoru'! A mea la 3 saptamani a luat 350 de grame socotind de la greutatea de la nastere si de la cea scazuta de dupa, 600 de grame; putin, dar sper sa recupereze! SI inca ii dau doar san! Dennis a luat dublu! Super bine! Ai calculat de la valoarea de la nastere 760 de grame?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

da miflore 760gr .la nastere a avut 3240gr.azi avem 4 saptamani is curioasa cat a mai luat in greutate.

pupici mihaela si micutul Dennis 20.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mihaela in primele luni bb trebuie sa ia circa 900 g deci e ok. Ai sa vezi ca la tine va lua mai mult ca ii dai lapte praf. Cei alaptati la titi nu cresc asa ca din lapte praf.

Mie doctorita mi-a explicat ca laptele praf forteaza un pic tesuturile adipoase ca atare un copil crescut cu lapte praf se ingrasa mai repede si se referea la toate virstele nu doar la bblusi.

Miflore iar calculezi de la greutatea de la nastere? Eu consider ca e mai corect de la greutatea scazuta.

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

problema e ca Dennis nu se satura cu 110 ml vrea mai mult si nu stiu daca sa-i dau mai mult sau nu.daca nu ii mai dau plange de numa.imi e frica sa nu fac ceva gresit.ceaiul nici nu vrea sa-l vada.
hhhh grea meseria asta de mama:))
pupici mihaela si micutul Dennis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Multumesc frumos de raspuns Irina. Suna dezgustator Ciclul cam la cat timp dupa nastere vine? Si inca ceva..cum te protejezi de o noua sarcina..ca de acum esti iar predispusa sa ramai.
Tonnia eu cred ca nasti asa ca ma alatur la
Ce ne imputinam...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Salut toate mamicile si burticile!Am prins si eu putin timp cat sa intru sa vad ce mai faceti.Noi am fost la controlul de 1 luna ieri si avem putin rosu in gat , drept pt care mi-a dat antibiotic . Desi fetita mea nu are febra si alte simptome decat este ragusita, eu cred ca de la plans. Nu sunt deloc impacata cu ideea ca ia antibiotic, doctorii astia de aici parca sunt tampiti- una -doua - antibiotic-altceva nu stiu. Va rog sa-mi spuneti si mie daca mai ia vreun bebelus amoxicilina, ca eu tare nu stiu ce sa fac?- sunt dispusa sa schimb si doctorita...In rest suntem bine, a luat in greutate f bine intr-o luna- are acum 4,250(nascuta cu 2,900). Va invidiez pe cale care aveti bbei care dorm mult noaptea, ca a mea se tot scoala la 1-2 ore si chitaie de-mi vine sa ma dau cu capul de pereti, ca eu tare as dormi...ca ziua nu pot dormi delocMihaela, sa stii ca si eu tot numai lapte praf ii dau si manaca la 3 ore -120-130ml si intre mese ii dau ceai (baby drink sau babycalm) pe care le bea foarte bine.Iar kk face de maxim 2 ori pe zi, dar foarte mult si cu chitzaiala. Ioana si eu am gasit firisoare sangerii in kk, dar am zis ca e de la criza genitala, din cate am auzit asa se manifesta, asa am presupus eu, pt ca toanta de dr zicea ca"nu se poate" -de parca eu eram nebuna si nu stiam ce am vazut...asa ca am mai intrebat prin stg si dreapta si am dedus ca asta ar fi.Jadi imi place cum il inveti pe bb. Asa am vrut si eu sa o invat pe Teodora, dar pana acum nu am reusit, tot mi-e frica sa nu raceasca si nu am lasat-o deloc cu caputul descoperit, desi am 24 de grade in casa...Mai ales ca imediat incepe sa stranute si sa sughita.Astept sa-mi spuneti si mie ce stiti de antibioticele date la bb asa mik, si daca va confruntati cu raguseala puiului.V-am pupat pe toateNorinapoze

Mergi la inceput