Mamici de septembrie-octombrie 2005 (93)
Raspunsuri - Pagina 12
Ioana75 spune:
Norina, miruna a ragusit de cind am venit la Botosani; la inceput am zis ca o fi de la aerul conditionat din avion; i-a mai trecut, a revenit apoi raguseala ... dar eu n-am facut nimic in privinta asta. Despre antibiotic - mai cere parerea unui medic!
latrishia, ciclul cik vine de obicei dupa ce se inceteaza alaptatul.
N-am gasit azi programare la doctorita aia buna din oras, asa ca o sa ma duc la doctorul urmator in ordinea bunaciunii
.
Ioana &
Miruna
latrishia spune:
Si daca alaptam 9 luni, inseamna inca un an fara ciclu?
Ce aiurea mi se pare. Si de alta sarcina cum ne protejam?
..numai la
mi e gandul. Cred ca o sa sufar tare in perioada de recuperare 
poze
Tonnia spune:
Tot pe aici. Dr. mi-a spus sa vin diseara la control si pana atunci sa ma mai observ ca el crede ca mi-a curs prea putin.
liadi spune:
Buna gravidute si mamici
Am mai incercat o data sa scriu si pe la jumatatea mesajului a trebuit sa fug. Sigur ca nu am mai reusit sa va scriu nimic de mult pentru ca ieri...am implinit o luna!!!
Fetita mea s-a grabit sa vina pe lume la 34 de saptamani, adica pe 17 septembrie. Totul s-a intamplat pentru ca am suferit de o disgravidie tardiva care cu o luna inainte de a naste m-a facut sa ma simt tare rau. Din cauza aSTA copilul a suferit de hipoxie cronica si a fst cam micuta. Doar 2 kg. S-a nascut de urgenta prin cezariana dar si-a revenit foarte repede. Am stat 3 saptamani in spital si am urmarit-o cum creste treptat in incubator, apoi in patut si in final in salon langa mine.
Acum avem 2700g si ne cheama Petra Yarina. Si va pupam pe toate gravidutele, mamicile si mai ales pe bebelusii care au venit pe lume.
Cand o sa reusim sa trecem total la alimentatia la san o sa pot sa va scriu mai des si mai multe.
va pup
Lia
cge spune:
Cand il alaptam pe Victor, luam niste anticonceptionale nu f puternice recomandate de dr ginecolog.
Intrebati-va si voi dr inainte de
Sau poate intreb eu inaintea voastra si va spun.![]()
m-ati inveselit cu
, ca altminteri sunt plina de nervi.
Cel de la HR de la mine de la serviciu imi scade taxele si la indemnizatia de concediu, adica asigurari sociale, somaj, toate, vreo 17% in total.
Aveti idee este corect sau care este legea in care scrie ca trebuie sau nu sa imi retina toate taxele astea ?
Multumesc,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://photos.yahoo.com/cristina77g
karmenutza spune:
Buna, fetelor, bebicilor si burticilor!
Antonia, cred ca mai ai un pic si scapi de plictiseala. Am eu un feeling.
Liadi, bine ai revenit printre noi.
Azi am implinit si noi 2 saptamani. Am cantarit-o. A luat in greutate vre 250 grame in 9 zile. Cred ca sunt multumita. Se putea si mai bine dar mai vedem pe parcurs. Tot astazi am iesit prima data afara, 10 minute. E racoare, intr-adevar dar nu este vant sau ploaie. A dormit tun si cand am imbracat-o, si cand am plimbat-o si cand am dezbracat-o. Era foarte obosita, ca dimineata i-a facut lui taticu un concert de plansete, cat am fost eu plecata la platit telefon si cumparat una alta. Saptamana viitoare nu stiu cum o sa ma obisnuiesc singurica cu ea, ca taticul incepe serviciul si mi-a fost de mare ajutor. De la schimbat pampersi, pana la dat bibe si plimbat cu ea in brate, adormit etc. Ca si o mamica se descurca si acum am mare incredere in el. Tot azi ne-a cazuut si ultima cojita ramasita de buric, o zi plina de evenimente!
Antonia, sa ne tii la curent. Iti tinem pumnii. 

Tonnia spune:
Liadi, felicitari pentru fetita ta cea grabita! Ati tras ceva dar bine ca e in regula totul!
karmenutza, cred ca a luat foarte bine fetita ta! Mersi de galerie!
Latrishia, deci asta iti ocupa tie gandurile...De-aia nu te aud ca te plictisesti...![]()
Sofia, Hilde,Dani, pe unde umblati cu burtile la gura?
nanadana spune:
Buna fetelor
Mersi pt urari de bun venit si aprecierile pt Antoine pupici la toate

Noi fetelor avem probleme mari cu colici
,aici nu se dau mai nimica ,azi am fost la farmacie si am insistat si mi_au dat un gel sa vedem ce rezultate o sa avem
dana
poze
jadi spune:
Felicitari Liadi sa va creasca fetita mare si sanatoasa!
Fetelor m-am enervat azi si am plecat singura in parc cu masina. Am montat scoica, am pus bbul in ea si vij pina la parc, l-am plimbat juma de ora ca era un frig naprasnic si apoi vij in masina acasa... cu masina fac 7-10 minute pina la parc, ma gindesc ca pe jos mult mai mult. BB a stat cu ochii deschisi , la un moment dat a inceput sa miriie si dupa ce l-am plimbat dus intors, la masina era adormit. Ma bucur ca am facut pasul asta, de miine numai singura ma duc sau daca se inclazeste o iau si pe mama, dar ea este foarte sensibila la frig si inca nu stiu daca e vindecata de pleurita de saptamina trecuta.
Norina ma bucur ca ne mai dai semne de viata. Nu da copilului antibiotic aiurea, mai intreaba un doctor... stiu ca verisoara mea o avea medic la bb pe Dr.Ursulica sau ceva de genul asta si parea multumita. E posibil ca de Sf.Nicolae sa vin sa stau la Braila pina la Craciun asa ca pregateste-te de plimbari pe faleza, hehe.
Tonia de ce nu ai exagerat un pic? Sau ti-e frica sa nasti? ![]()
Toata lumea se gindeste la
? Nu am vazut asa ceva...
Eu inca sint in stand by cu botezul, am ceva variante sa vedem ce rezolvam... ori pe 12 ori pe 26 noiembrie.
Cu ciclul asa am auzit si eu, ca atita timp cit alaptezi nu ai. cumnatei mele i-a venit dar nu am idee daca este lunar ca in spital mi-au zis asistentele ca la un moment dat vine si mica menstratie, dar daca e mica inseamna ca e mica, nu e asa?![]()
Insa asta nu inseamna ca ne protejeaza de sarcini nedorite... trebuiesc luate masuri contraceptive... pe mine ma bufneste risul ca timp de 6 ani nu am vazut asa ceva si a trebuit sa ma inseminez ca sa fac bb-ul si acum ma gindesc sa ma reapuc de pilule, prezervative, etc. La virsta mea?
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
sofia_misicu spune:
Tonnia, treci la nascut nu mai sta cu capul in ecran. Eu pe unde imi plimb burta: prin casa...Ma dau de ceasul mortii de plictiseala si sunt dependenta total de DC. Citesc toate forumurile pe rand.
Astazi mi-am propus sa mai ies o ultima oara in oras cu o prietena ca dupa aia cine stie cand ma mai vezi pe la vreo bodega...Din plictiseama m-am re-apucat de un vechi viciu de-al meu: scrisul insa cam scartaie ... Nu mai am rabdare sa caut..ih....cum ii zice..ihhhh....cuvantul.
Dana, bine ai venit, sa-ti traiasca minunatia!
Liadi ma bucur ca si-a revenit fetita ta si imi pare rau ca ai avut atatea emotii.
Latrishia noi ramanem de caruta insa toata lumea o sa stea cu sufletul la gura (sau la burta noastra) fiindca noi inchidem lumina la Mamici de septembrie octombrie si ne mutam la copii de sept oct.
Ma intorc la bantuiala mea pe net!
Sofia 38
Poze