Mamici de septembrie-octombrie 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Se pare ca a dat roade bantuiala mea: mi-a aparut inca o steluta

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

eu cu burta stau acasa, si tot astept.
Am calcat niste rufe. tot ma invart prin casa sa fie curat si toate pus ela loc.
Dar de azi dimineata nici o contractie.
Nopate am visat cum am nascut, ca mi s-a rupt apa in pat si din astea. Parca simteam ca acuma trebuie mers la spital. Deja sunt obsedata de asta.
Fetelor mi-e teama ca nu am sa ma descurc dupa ce nasc, incepanad din spital si acasa. Ajutorul meu e sotul si 1 sapt sau 2 mami a mea.
Ce ma fac? O sa fiu mamica buna? mi-e teama de asta.
De ce mi-e teama...ca poate nu am sa stiu ce sa-i fac la bebe in diferite cazuri cand plange sau eu stiu...Acum ma descarc ca nu am cui.

Vero
39+2 AMR 6 zile

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Si eu visez ca nasc Hilde. Cam alterneaza la mine visele placute cu cosmarurile...mama zice ca ma iau grijile. In rest, ma mai apuca si paranoia cand nu mai misca bebe si cand il apuca nu stiu cum sa mai stau sa l potolesc.
Sofia...si asa mai suntem cateva care mai scriu pe aici, suntem deja specie pe cale de disparitie.Sunt tare curioasa daca ne o apuca nascutu pe amandoua odata.Doctorul tau ce zice? Al meu mi a zis ca dupa 28 ma vede nascand.
Cat despre ...ne mai relaxam si noi cat om mai putea
Pupi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

liadi, felicitari! Sa va traiasca Petra Yarina, sa creasca mare si sanatoasa!
sofia, la cit mai multe stele!
dana, trebuie sa gasesti si pe acolo un fel de plafar, sa cumperi chimen, anason si fenicul, sa bei ceai ca sa-i treaca colicile.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Ioana mersi mult pt sfaturi dar vad ca este eficace gel ce lam cumparat

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Fetelor cum este la scosul atelor ca tremur toata ,ca trebuie sa vina o infirmiera acasa la ora 20 sa-mi le scoata si deja pe mine ma apuca panica

Felicitari Liadi sa va traiasca fetita

dana si Antoine

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Fetelor,merci de sfaturi!! mai astept inca ,nu-i dau puiului completare..dar sunt ingrijorata ca de ceva vreme se zbate rau la san cand suge,mai ales la inceput..sa fie de la colici oare?? ..offf,nasoala perioada asta cand nu stii de ce se foieste,se agita,plange..desi se intampla o data-de doua ori pe zi,ma sperii rau si nu stiu deloc ce sa-i fac..
Am fixat botezul pe 5 nov!!Cred ca o sa fie tam-tam mare ca s-au anuntat deja vreo 25 de familii..Bebe o sa aiba aroape 40 de zile,sper sa nu fie totusi prea frig.
Jadi,pe 26 nu e post ,sau nu se tine cont de treburile astea? Eu m-am zbatut rau pentru acel 5,tocmai ca pe 14 cica se intra in post.
Pupici si bafta fetelor care inca sunt cu burtica!! Va asteptam sa trecem la clubul scutecelor!
Moki si Mario!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Salutare la toate fetele !

Liadi, sa-ti traiasca fetita !
Nanadana, bine ai revenit, frumusel foc bebelushul tau !
Tonnia, bafta !
Eu am fost azi la spital la control si sa vb cu anestezistul, bebe are 3200 g si e bine, insa mi-au schimbat data cezarianei, o fac poimaine, nu maine....ca au o urgenta. Asa ca...iar o zi de asteptare, of, of...
Va pup pe toate,

Carmi AMR 1 si bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

buna fetelor,
Eu nu prea am timp sa intru pe net fiindca sunt in continuare ocupata cu Alexandru toata ziua...acum insa doarme.
De obicei seara vreo 2 ore am program de plans si a capatat un glas...de te dor timpanele...devine tare nervos din cauza colicilor si a oboselii de pe intreaga zi si greu il mai opresti .
M-am saturat de frig..sunt 17-18 grade in camera cu tot cu calorifer electric si mi-e tare teama sa nu raceasca. Astazi dupa amiaza dupa ora 15 a mancat aproape non-stop ..eu m-am gandti ca si de frig poate..ca sa se incalzeasca .
Abia astept ziua in care se va da si la noi caldura sa il tin mai dezbracat..acum e tare infofolit si e asa de bucuros cand il schimb de pampemrs dar ma misc repede sa nu raceasca.
Botezul il vom face si noi pe 28 octombrie adica saptamana viitoare.
nu- mi arde inca si mai am un rest de lohii..dar se pare ca se vor termina saptamana aceasta.
Mi-a zis cineva ca dupa 2 luni ar trebui sa ii dau lui bb zeama de portocala intre mese....voi stiti de asa ceva? nu e prea devreme?

Marlena & Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Moki pe 26 e taman a doua simbata din post... sotul meu s-a interesat si in principiu nici un preot nu poate refuza crestinarea unui omushor indiferent ca e post sau nu... acum depinde de invitatii la botez daca e sa tina post si sincer nu cred ca avem asemenea invitati. Pina la post nu am gasit restaurante decente si sincer nu ma grabesc, copilul va avea aproape 2 luni pe 26 noiembrie. Acum totul depinde de cum se intelege sotul meu cu sefii de restaurante.

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput