Mamici de septembrie-octombrie 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Irina eu un dragut Vladut si ii sta tare bine in galben...o sa ii cumpar si eu hainute galbene lui Alexandru !

Nanadana bine ai revenit ..frumoase poze !

Marlena & Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Ioana, multumesc pt raspuns,asa am zis si eu ca trece raguseala de la sine...dar deh..cu dr astia ...Jadi, abia astept sa vii in Braila, fii sigura ca o sa ne intalnim. In ceea ce priveste dr pediatru, sa stii ca am de gand sa te contactez, dar am rugamintea sa o intrebi pe verisoara ta daca este multumita de dr si daca face si vizite acasa.Pe bune chiar sunt in cautarea unui pediatru mai competent si cu mai mult interes.Cristina sa stii ca si eu am patit la fel cu banii, am luat mai putin decat am calculat eu ca trebuie sa iau, deci tampitii mi-au oprit taxele...Pe mine m-au tinut lohiile 4 saptamani, dar nu am alaptat decat foarte putin si probabil din cauza asta s-a oprit mai repede, oricum bine ca am scapat de ele.Cat priveste eu stiu ca nu e indicat pana la molifta de 40 de zile, noi facem AMR ca facem molifta duminica Oricum nu pot spune ca mi-a lipsit prea mult acest "sport" in ultima perioada, ba chiar a fost ultimul lucru la care sa ma gandesc dupa ce ca eram zombie...Ferice de cele care tanjesc dupa , inseamna ca au copii buni...la mine sunt rare momentele in care imi permit sa visez...iar seara pic moarta Ma duc ca a inceput sirena...si eu care credeam ca am dovedit-o pt vreo ora macar..Norinapoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Antonia, stiu ca inn seara asta trebuia sa mergi la spital, la control. Te-a oprit acolo? Nasti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Fetelor spuneti-mi si mie cum se cheama picaturile care le dati voi la bebelusi pentru colici? Vin nasii saptamana viitoare si vreau sa ii rog sa ne aduca si noua!

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Anca din ce am vazut eu pe aici se vehiculeaza urmatoarele picaturi de colici:
- sab simplex
- debridrat
- bonisan

In plus ceaiuri de anason, fenicul, chimen si marar pentru tine ca sa amelioreze colicile la bb.

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Norina cind ai timp da-mi un bip si o sun pe verisoara mea sa o intreb ce si cum de doctorita... eu stiu ca era multumita de ea.
Fetelor i-am dat lui bb sa manince la 7 si nu il pot trezi sa ii fac baie... m-am tot invirtit pe linga el si nimic, l-am apucat si de nas sa vad daca misca... doarme de nu are aer!
Mama deja e frinta si cred ca abia asteapta sa se culce dar nu avem baia gata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Jadi multumesc pentru raspuns! Tocmai am reusit sa dau si eu peste lista pe care i-o recomandau fetele Oanei. Mai stiti ceva de la ea, cum se simte Andrew?

Anca

Mergi la inceput

Schimb repede si capitolul si dupa aia ma duc sa trezesc copilul!

Mergi la inceput

Un nou capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59884" target="_blank">aici .

Mergi la inceput