Mamici de septembrie-octombrie 2005 (93)
Raspunsuri - Pagina 7
miflore spune:
Smile-urile cu inecul trebuiau sa vina dupa fraza cu pampersul plin de pipi!![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
quote:
face partz si iese asa ceva mai lichidosenie cu ceva bulbuci
Eu kestiei asteia ii zic Pepsi, si se intimpla doar cind maninc ciocolata
).Da, si la mine s-au terminat lohiile, nu speram sa mai scap
. Au durat 6 saptamini si ceva.Ioana &
Miruna
codruta_grg spune:
Nu stiti cumva cum pot sa mut pozele puse deja pe net pe yahoo (cpgrigoras) in alta adresa, tot pe yahoo (pagrigoras)?
Trebuie sa le mai pun o data?
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze
karmenutza spune:
Naty, pe minne m-au internat pe 4 dimineata si m-au cazat direct la reanimare pentru o zi, dupa care m-au mutat la 105. BB meu a fost la etajul 2, la alaptat nu ne-am vazut.
Cu buricul si noi am patit la fel. A sanngerat intr-o zi un pic. I-am dat cu Betadina si Baneocin praf. Stiu ca tot asa le dadeau si la spital.
miflore spune:
CARMI, FACEM GALERIEEEEE!!!

JADI, eu aud apa prin tevi sper in curand sa simt si caldura!
Mary, pt. limbuta alba eu ii dau glicerina cu stamicin, e o chestie uleioasa galbuie!
Ioana, mersic!
Inseamna ca nu e diaree da' nici cioco n-am mancat...
Eu am lohii si cred c-o sa mai am ceva timp...deja sunt satula!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
sofia_misicu spune:
Fetelor, apelez la bunavointa voastra (mai bine spus abuzez) rugandu-va sa ma sfatuiti intr-o problema urgenta.
Vreau sa imi cumpar un carucior. Ezit intre cel de la graco: www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=4010010&brid=2" target="_blank">acesta si cel de la Baby Relax : www reclamamascata ro/product/details/1105. Ambele au inclusa scoica.
Nedumeririle mele sunt urmatoarele:
- Scoica poate fi prinsa in masina si altfel decat cu baza ? (baza mai costa la Graco inca alte 2 milioane)?
- mai poti folosi baza asta ulterior si la scaunul auto sau e strict pentru scoica?
- E folositoare scoica asta la ceva? VOi plimbati copilul in ea? e buna si de bouncer? Adica intr-un cuvant, isi merita banii?
- A mai cumparat cineva Baby relax?
Multumesc pentru raspunsuri...pentru ca stiu ca i se va face cuiva mila...
Second: pompa de la avent o aveti manuala sau electrica? Ioana, de ce nu o mai folosesti? Nu o sa fie buna atunci cand o sa vrei sa pleci de acasa si sa lasi provizii pentru copil?
Cam cate tone de pampersi sunt necesare pentru prima saptamana de viata. ca trebuie sa imi instruiesc sotul sa cumpere. Sau trebuie sa castigam intai la loto?
Gata, pentru moment
Tonnia si Carmi - succes! Viva la revolution! Eu raman pe baricade
Sofia 38
Poze
mysweetest spune:
buna fetelor
,
Jadi si eu patesc la fel ca tine noaptea..ma trezesc cu pijamaua uda si in fiecare saptamana imi spal cate 5 pijamale.
De vreo 2 seri am si eu manifestari de personalitate mult mai puternice..urla de-a binelea..de la 19 pana cand se culca..pe la 21 sau chiar 22 si cred ca e din cauza colicilor..da semne ca ii e foame dar urla daca il pun la san si vrea sa il tin pe burta mea vertical nu oricum si tot tipa din cand in cand.
Aseara am avut un cap....nu mai auzeam decat urlete..se pare ca si debridatul are efect slab. Dupa ce urla cate 15 min. mai papa apoi iar urla si tot asa pana se mai calmeaza ..papa bine..uneori suge cate o ora de imi face titi franjuri si apoi s euclca linistit si se trezeste peste 4 ore.
Aseara nu il puteam calma nici macar cu feonul ..nu mai stiam ca se fac ..abia astept sa treaca colicile astea.
Oana imi pare rau pentru ce ai patit cu Andrew .
Fug ca tipa Alexandru.
Marlena &
Alexandru *3 septembrie 2005*
codruta_grg spune:
Sofia, noi am cumparat scoica de la Graco (vezi in pozele mele). Sunt multumita de ea, se poate prinde fara baza, cu centura din spate de la masina, dar e putin cam incomod. Daca as avea baza, nu as mai infasura si desfasura atata centura, mai ales cand mergem in apropiere. Dar nu mai dau si pe aia bani, ca si asa am dat destul de mult pe scoica (zic eu). Ca m-am incapatanat sa o i-au noua.
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze
Ioana75 spune:
sofia, al 2-lea link e considerat reclama; scrie-l in clar, cu spatii intre litere, si reconstruim noi link-ul initial
. Dar la caruciorul Graco scrie ca e pina cind bb face 13 kg, adica pina la maixm un an.
Pompa o tin cu mine, sper sa n-am nevoie de ea si sa nu plec nicaieri fara bb, sau sa-mi pierd laptele.
Eu rar folosesc scoica, pentru ca am landou la carut (Chicco trio) care se ataseaza si la masina. Mai ca ti-as vinde scoica mea daca as fi in Bucuresti
.
Ioana &
Miruna
Tonnia spune:
Sunt si eu pe aici!
Am fost la eco, cica e cam mare si sa nasc prin cezariana. Imi pare cam rau, poate patesc ca Kid...