Mamici de septembrie-octombrie 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela_B spune:

Buna dimineata fetelor,
eu abia acum mi-am revenit, printesa mea doarme ziua de rupe si seara pana pe la 2 o apuca colicii. E tare nasol, plange toata perioada dintre doua mese si nu o putem linisti cu nimic. Inca nu vreau sa folosesc medicamente gen sab simplex. Si la fetita cea mare am avut aceleasi probleme, de ma intreb daca e ceva in neregula cu mine. Am auzit de niste supozitoare care s-ar gasi in Germania, homeopate, carum carvi, dar trebuie sa verific.
Voi cum alaptati fetelor , la unul sau la ambii sani la o masa? Monicutei nu pot sa ii scot sanul o data bagat in gurita. Dupa ce se satura adoarme si nu mai am sansa sa o pun la celalalt san care de obicei e plin. De muls nu prea pot ca am rani (fisuri) si doare rau, uneori chiar curge sange. Tin minte ca data trecuta nu m-am muls si am alaptat 7 luni jumate.
Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ioana, eu ma chinuiam cu Petra sa ii scot manutele prin locurile speciale, dar cred ca eprea mica inca (am vazut la tine ca tu nu i le-ai scos). Daca o tin asa pe spate, isi tranteste capul la mine pe piept. Nici cum nu-i place, dar trebuie sa o obisnuiesc.

Saptamana asta cred ca ne mutam la mama, ca la noi e un frig de inghetam. Cam nasol, dar am pus in balanta lucrurile bune si rele si e mai bine pt Petra sa stea acolo in iarna asta. Sa vedem cum rezistam. Nu stiu cum vom face cu netu' acolo, cred ca luam la UPC.

Miflore, Petra are temperatura normala de 37 cu 6 sau cu 7. I-am luat-o de 3 ori pana acuma si tot atata a avut (rectal se scad 4 liniute). Acuma Petra are cam 2-3 scaune/zi. Uneori numai unul.

Am incercat sa ii dau intr-o noapte Baby Drink, dar nici nu vrea sa il vada. Numai tzitzi vrea.
Cu ragaitul stam mai prost, in sensul ca nu vrea sa stea linistita la mine in brate, se tot zbenguie, cred ca o doare burtica cand ii vine sa ragaie. Dupa ce ragaie se linisteste.
In fiecare dimineata avem program de "povestit".

Mirela_B eu ii dau un singur san, rar cand i-l dau si celalalt. Suge cam 10-15 minute si nu mai vrea.
Jadi, si Petra face pipi des, daca o las 3-5 minute fara pampers imediat scoate unul.
Mary, pe vantul asta eu nu o scot pe Petra. daca e frig, o scot, dar daca si bate vantul, nu.

Sa imi tine-ti pumnii, ca azi mergem la dr. pentru control la sold, iar joi o duc la ecografie de sold, indiferent ce zice medicul azi.
Iar de azi intr-o saptamana vaccinul. Ii cumpar eu PentActHib-ul de la farmacie si anti-hepatita il da de la cabinet.

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Salutare la toate fetele !
Gina, dulcica foc bebelusha ta, ai facut treaba buna !!!
Mai trag si eu cu okiu´la ce scrieti voi, deja experimentate, ca peste doua zile...ma alatur voua, adica miercuri. Azi am avut program de ´infrumusetare, vopsire si despadurire´, dupa masa ma duc la control, maine la convorbirea cu anestezistul si poimaine dimineata plec sa ´livrez´, vorba celor de peste ocean. Deocamdata sunt linistita, sotzul meu in schimb...parca ar naste el..
Va mai scriu maine, va pup pe toate,

Carmi si bebe Fabiano (AMR o zi jumatate !!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu am adus copilul in sufragerie la caldurica ca la el temperatura tinde spre 20 de grade, i-am dat o titi 15 minute si acum doarme pe fotoliu... ii place la caldura se pare dar il astept sa se trezeasca ca nu a mincat suficient.

Cica a dat caldura prin Bucuresti, va aflati printre fericitele cartiere? La noi abia ne-au anuntat ca ne pun repartitoarele incepind de marti asa ca nu stiu ce sa fac. Daca ii cumpar calorifer si il folosesc 2 zile ma spinzur, ca daca da drumul la caldura nu putem sa mai stam in dormitor de cald.

Ia ca bashinica mea da semne de trezire...

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

si bebe al meu fornaie, ii dau tot asa cu spray cu apa de mare, dar degeaba, cu greu mai scoatem cate un mucisor!
jadi ce ti-a dat dr. pentru limbuta alba? tot glicerina boraxata?
mary si bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

latrishia noi am la cateva zile dupa ce s-au terminat lohiile (aproape 7 saptamani au durat)...

Mary nu sunt hoarata daca sa ies sau nu... Is cam paranoica cu frigul asta... Tu pe la cat iesi? Poate ma decid intr timp... Acum doarme (12.40), deci as putea iesi pe la 3 sa zic...
La inceput si Vladut facea des kk, dupa aproximativ 1 luna s-au rarit scaunele, intre 1-4 pe zi...

Irina si Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mary, dr chirurg a zis sa am mare grija sa nu-i ramina apa sau kestii in buric dupa aie; asa ca usuc buricul cu foenul; altceva nu i-am mai pus in buric, o sa ma uit azi sa vad daca s-a uscat de tot.
codruta, daca ii pui miinile in fata nu are cum sa se mai balangane fata in marsupiu.
Carmi, incepem galeria de azi!

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Karmenutza pe mine m-a internat pe 5 oct la ora 5 si initial m-au cazat la salonul 104 (vis-a-vis de sala de pansamente, et.2) dupa care m-au mutat la 147 si dupa ce am nascut am stat la salonul cu plata nr. 149. Tu unde ai stat? Sigur ne-am vazut! Bebeul meu era in schimb la et. 1, al tau la 2, nu?
Jadi sa fie sanatos Vladut si sa te bucuri de el. Seamana cu tati, nu?
Azi am fost un pic speriata deoarece i s-a frecat buricelul de pampers, e agitat rau, si i-a curs nitel sange. Dr. mi-a spus sa-l sterg cu alcool si sa-l dau cu baneocin ca nu are nimic. A mai patit cineva asa?
Bebe e cumintel, mananca si doarme, mai putin ieri cand am baut si eu un pic de bere si mi-a fost rau atat mie cat si lui. Saracu s-a chinuit rau dar acum e bine.
Dea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Ioana, buna idee cu feonul, o aplic si eu diseara dupa baita!
Irina, asa si eu! ma tot uit pe geam sa vad daca mai bate vantul, ca vad ca a iesit si soarele, dar tot mi se pare frig. eu totusi as iesi jumatate de ora, ca trebuie sa ne obisnuim, ca de acuma vine iarna, si doar nu o sa stam inchisi in casa! si noi acum am adormit-13.00, dar oricum la mine nu conteaza, ca oricum adoarme tot timpul pana ajungem afara, ca la noi dupa trezire papam , ne schimbam si iar somn. starea de veghe e de obicei dimineata intre 8 si 10.
mai astept si eu poate se potoleste vantul!
dea si la noi a sangerat buricul , pune-i o compresa sterila intre buricut si pampers.
mary si bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ioana, multumesc! Of, de-ar merge, ce bine-ar fi! Iti fac cinste cu o prajitura! Ideea este ca atunci cand o schimb nu face mult dar face partz si iese asa ceva mai lichidosenie cu ceva bulbuci, nu prea mult ce-i drept...asta inseamna diaree sau nu? In pampers apare ca un fel de mustar de la bunica! E diaree sau nu? SI e minunat sa consumi 10 pampersi pe zi plus o cutie cu servetele umede la 2 zile!
Karmenutza, Jadi, se pare ca bebeii s-au vorbit intre ei sa se cacaceasca non-stop! Sa-mi zici si mie ce ti-a zis doctorita daca o suni, te rog! A mea e in tari departate, fir-ar sa fie!
Ioana, cu revelionul nu stiu ce sa zic; si noi avem niste prieteni, viitorii nasi, care au o fetita cu 4 luni mai mare ca a mea si ne gandeam sa mergem impreuna la munte...da eu nu stiu, cred ca Ana e cam mica totusi, o sa aiba doar 3 luni!
Jadi, ca tot veni treaba cu pipi de o tona! Din ciclul Stiati ca: un pampers uscat cantareste 20 gr iar un pampers cu pipi de-al Anei cantareste 220 grame!!! SI poate ar mai fi facut!
Jadi, ce inseamna puf puful cu care ii dai ser fiziologic in nasuc? Eu ii dau cu seringa; Buna faza cu fiertul la 70 de grade!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput