Mamici de ianuarie-februarie 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 3
maraki spune:
Bombonica dar e adevarat ca miros atat de urat sconcksii??? Sau doar cum am vazut in desene animate cand te stropeste cu un jet de pipi ???
Cool raspunsul sotului![]()
![]()
![]()
26+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Bee spune:
Maraki sa poarte Angelo sanatos hainutzele! Si lasa ca pana la 9 luni o sa te tot plangi ca nu mai poti iesi la magazine si tot o sa mai iesi cate putin. UIte deja esti in 7 luni si acum o luna sau doua nu credeai poate ca la 7 luni sa fi "sprintena"
.
Eu am fost la mama pe la pranz la o cafea, apoi la cumparaturi singurica, apoi acasa la sotul cu care ma cam suparasem. Ne-am impacat si am gatit impreuna (Ursoaica, am facut si ciocolata! Nu ma mai puteam abtine!Mare belea pentru kilogramele noastre!). Iar acum sunt ca o gasca indopata, nu pot nici sa ma misc, dar tot ies in seara asta la plimbarica, nu de alta, dar altfel n-am sa dorm la noapte.
Vaccinul antigripal eu nu-l fac si nu l-am facut niciodata. Antecedentele mele de gripa sunt slabute rau! In 91 am facut gripa cu febra mare vreo 3 zile, si in 2003 gripulita cu febra si zacut la pat o singura zi (de Craciun!
). IN rest raceli, nesemnificative. Si in facultate prietena mea cea mai buna, cu care eram mereu "bot in bot" facea gripa cel putin o data pe sezon. SI facea forme urate cu zacut minim o saptamana, dar nu m-am molipsit niciodata! SI ea si-a facut si vaccin (inutil evident). Asa ca, mai bine ne ferim pe alte cai!
Fug sa-mi orizontalizez burtica, fiindca altfel explodez.
Bee
si Fetitza
J G spune:
Buna fetelor!
Si eu stiu ca nu putem face vaccin antigripal! Dar fetelor, sa nu va apuce frica de gripa aviara, ca asta e tot ce ne lipseste, sa ne isterizam cu asta!
Eu am zacut toata ziua. Am gatit ceva, doar atat!
Azi noapte am avut 3 carcei si acum abia pot sa pun piciorul in pamant de durere si vad ca nu prea exista remediu pentru asta. In rest, am arsuri, sunt balonata... fara sa pot sa dau vina pe ce am mancat, ca am fost atenta. Asa ca Maraki ma tin cu tine de mana, ca deja am vomitat de 2 ori. Si asa o tin de vreo luna.
Si culmea, de o saptamana aveam chef de prestat dar nu prea am avut ocazia, asa ca azi am prins momentul.. si nu stiu cum e la voi, dar la mine e deja incomod rau! Am obosit incercand sa gasesc o pozitie comoda, si am burta mica!! Vai de capul meu!
Oricum, asta cu carceii ma termina.
J 23+
nicoleta raducu spune:
Salutare,burtici dragute!!!!
Tocmai am intrat si noi pe net si am vrut sa va salutam pe ziua da azi.
LA MULTI ANI ANDREEA C.!!!!!Sa fii iubita si sa te bucuri de tot ceea ce poate fi mai frumos din viata!!!
Noi am inceput facultatea..fac un masterat...si tocmai am fost scolarite astazi...O face mama pe Daria noastra eminenta....In rest..deja miscam mai mult...am inceput sa si fim mai mincaciaoase...va spuneam ca nu prea aveam pofta de mincare...Apropo de vaccinul antigripal..eu am fost sfatuita de un medic de incredere,sa nu il facem noi,gravidutele..citind pe net...am fost convinsa ca e mai bine sa avem grija sa nu racim....decit sa facem vaccinul...In rest...suntem fete cuminti...si socate de ce am aflat astazi.Am uitat sa va spun:cik o nastere cu toate hangaralele,cezariana,costa cam 22 milioane.Am ramas...fara vorbe...om vedea..pina in februarie....cind vom veni noi pe lume...
Va pupam dulcik si aveti grija de voi....
Nicole si Daria....
22+
Denisam spune:
Monica-ia draga osul lui Dixie decat sa suferi,ce nu se poate juca sau nu poate minca si altceva?
Eu is matinala pt ca nu dorm mai mult de ora 8 in weekend, si aia e eveniment, si ce sa fac sa ard gazul degeaba, ca vad ca mie mai bine cand fac treaba decat cand stau pe scaun..Am venit, am`pus sa fac o supa ma apuc de facut curat si mai pe dupa amiaza o sa fac felul 2,nu spun ce, ca stiu ca tu poftesti.
t ca te stiu cu filmele,la voi nu e serialul ala Desperate Housewifes- ca e fain si se gaseste deinchiriat si DVD-ul,noi asta am vazut aseara pt 2h 30.
-nu temai stresa asa cu prestatul , pozitii comode sunt' pe l aspate'cum se zice si tu 'on top'-e chair f. bien c apoti controla tu ttoul si nu te apasa pe burtik- scuza-ma caam zis asa direct,dar altfel nu stiu sa explic![]()
Nicole-bafta cu masteratu si nu pelca urechea a costa22 milioane, poate cu cateva vei rezolva, uff ce ma anerveaza spagile astea din Ro..
Bombonica- dar azi nue fain la voi, mergi singurala o plimbarica, eu asta am de gand sa fac pe la 2-4 sa merg 1h pe jos,face bine..
Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Bombonicaaaa spune:
Maraki ,"miros urat" e prea putin spus pt. sconksi ,e absolut oribil
si nu trebuie sa te stropeasca neaparat, poti sa-i simti prezenta de la un km cel putin ,efectiv nu poti respira ,e un miros inecacios care nu stiu daca poate fi comparat cu ceva, poate putin cu mirosul din custile ursilor de la zoo (asta in Ro.) ca aici le curata des...
Si eu ma intreb de multe ori cum un animalut asa mic si chiar dragut ca aspect poate sa puta in halul asta...m-i sa intamplat sa trec cu roata masinii peste unul deja mort de cateva zile care era pe mijlocul strazii si vreau sa spun ca mi-a mirosit toata masina vre-o saptamana 
Oana
28 weeks
Poze cu noi
Noemy
Bebelina Neidyn
Ursoaica spune:
Bombonica ![]()
![]()

Ai fost tare, ti-a dat sotul tau un raspuns de milioane.
Iarta-ma am ras pana nu am mai avut aer
. Dar ce a ras sotul cand a auzit (a zis ca baga la cap raspunsul pt viitor).
Bee si rezisti langa ea (cioc)?
Cum o fi reactionat Giova cand a trebuit sa zica DA?
poze
Ursoaica
28+
Bombonicaaaa spune:
Denisa vremea e super faina ,dar vezi tu...lenea e cucoana mare![]()
cred ca-mi trebuie o motivatie sa merg sa ma imbrac, iar daca ies undeva o voi face cu masina evident
ca aici daca merg pe jos in afara unui park se uita lumea ca la urs...
plus ca am avut o experienta neplacuta cu mersul asta pe jos, m-a urmarit un negru
dintr-o masina vre-o 15 min. pana am ajuns in fata casei asa ca nu prea mai am curaj sa ies singura!
Oana
28 weeks
Poze cu noi
Noemy
Bebelina Neidyn
maraki spune:
Denisa i-am ascuns osul si nu stiu daca il mai roade vreodata, trebuie sa bag aspiratorul
Eu am innebunit de tot cu gravidia asta ....orice supa sau ciorba as face, mananc doar o data dupa care nu mai imi place, in schimb daca as manca de la altcineva ar fi mai buna
Spor la treaba in continuare
Bombonica fa rost de un spray paralizant sa il ai in geanta, te simti mai in siguranta cand esti singura
Eu aveam in Ro, bine ca nu a fost nevoie sa il folosesc ![]()
Janine ce rau imi pare ca ai si tu stari de rau,e groaznic, mi se pare ciudat ca au inceput atat de tarziu la tine.Eu am avut arsuri si greturi ( asta se stie nici nu mai trebuie sa specific )si m-am apucat la rontait de alune, am eu impresia ca mai imi trec starile de rau![]()
Fetele, beti apa multa ca sa evitati infectia urinara!!!
Andreea C La Multi Ani, sa ai parte de tot ce iti doresti in viata alaturi de cei dragi

26+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
danangie spune:
Buna seara viitoare mamici!
Ati putea sa-mi spuneti cumva daca stii vreun remediu impotriva
? Scriu in numele cumnatei mele care e in 7 saptamani si care are greturi groaznice. Nu bea deloc apa de frica sa nu
. Si astfel a facut si o colica renala. Nu mananca mai nimic. In afara lamaii, stiti ceva anume ? Va multumesc.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."