Mamici de ianuarie-februarie 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 4
Denisam spune:
Burtici,
Monica are dreptate cu apa,si eu bag cat de mult pot si e bine. Moni bravo ca i-ai laut osul, eu ascult Holograf, am facut curat la perter si ma mut la etaj ca apoi vreau sa trag o tura pe afara inainte sa ma apuc de felul 2 si sa fac niste acte daca mai apuc pina vine Dragos,dc nu le fac maine, dupa ce merg la biserica. Mamustra constiintza ca nu am mai fost demult,si azi dc mi-am spalt si 2 masini de rufe, chiar ca stau linistita diseara la TV si la un foc in semineu
-avem Miss Congeniality 2l-ati vazut,e bun?
Fetele dar azi slaba miscarea, Bombo- daca mergi ziua prin parc( ce sa se intample?) eu ziceam,nu pe strada, eu am aici o chestei faina poti merge din parc in aprc cam 45 de minute,e super, o sa pun geaca de control pe mine si sper ca in maxim 1h sa o tai un pic.
Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Denisa am vazut partea 1
Mie imi place si foarte mult Sandra Bullok
Ce seara frumoasa va asteapta
cu semineul aprins
Am dat si eu drumul la calorifere![]()
![]()
![]()
Danangie eu pt. stari de voma i-au Vomex( nu stiu daca se gaseste in RO )la recomandarea medicului, i-au doua pe zi, dim si seara iar pt. stomac( pt ca si eu am probleme mari cu stomacul ) i-au un sirop care se numeste Gaviscon advance, am ajuns la 3 lingurite pe zi si dr. a spus ca nu are nimic.Poate ca sant si la farmaciile din Ro, sa le i-a cu incredere pt. ca sant recomandate pt. gravide.Danangie iti doresc sa vii cat mai repede la burticoase
Cand te astepti mai putin, atunci se intampla minunea
p.s. vomexul neaparat sa fie sub forma de drajeuri de 50 mg ( contine dimenhydrinat)
26+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Ursoaica spune:
Buna ziua burticilor!
Merge groaznic forumul!!!!
Fetelor la mine se misca groaznic forumul
. M-am blocat la pag 3
si nu mai pot sa citesc nimic
.
O sa incerc sa mai intru diseara, sper ca pana atunci sa rezolve cei de la forum problema si sa se miste mai repede.
Si la voi este la fel?
poze
Ursoaica
28+
maraki spune:
Ursoaico de la ei este problema, cred ca de aseara nu a mers forumul ca ultimul mesaj vad ca a ramas al meu.Si duminica trecuta la fel, nu a mers deloc
Tu ce faci, cum te mai simti? Eu am o stare de greata, ma abtin sa nu ma duc la toaleta
vai de capul meu
26+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
alina80 spune:
BUNA GRAVIDUTE!
Am incercat si eu sa intru mai devreme pe forum, dar nu mergea.
Gabi e la servici azi, eu fac ceva de mancare.
MARAKI, sa poarte sanatos bebelusul costumasele! Ce culori sunt?
JANINA, in legatura cu carceii: am citit undeva, nu mai stiu unde, ca atunci cand ti se pun carcei sa ridici degetele de la piciorul respectiv in sus. Sa stii ca functioneaza!
Si eu am arsuri si mai nou o usoara greata seara, cand imi aduc aminte de tot ce am mancat peste zi. Dar ziua urmatoare iar ma lacomesc si mananc mult si variat.
27+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
marchplayer spune:
buna burtici!
Adevarat, merge netul foarte prost, si eu m-am chinuit sa postez aseara si azi dimineata si nu am reusit. Acum parca si-a mai revenit!
Monica te-au mai lasat greturile? vad ca nu ai nici o iesire fara sa cumperi bibibelului ceva! Bravo, sa le poarte sanatos!!
La noi este o vreme urata de numai in pat as sta!
Mmmmm Denisa, ce frumos si romantic cu semineu si film "de fete", cum de-l convingi pe al tau sot sa se uite la asa ceva? Ca al meu daca nu-i sf. sau de groaza nu-l prind!
Bombonico super tare sotul tau cu plimbarea in jurul canapelei! Nu-i spun si lui robert ca pe astea le invata imediat! Si ai dreptate sa nu pleci singurica pe strada ca nu stii ce nebuni mai intalnesti!
Pup toate fetele si va urez un sfarsit de WE placut!!
daniela 23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
monica70 spune:
Salutare fetele mie mi-a fost cam lene sa intru ieri, iar de aseara pana acum n-a mers forumul si se cam vede!
Macar am reusit sa fac niste acte din urma si cate mai am inca!!!
Sunt inghetata de frig, desi afara a iesit un soare cam cu dintl. Au zis ca azi fac probe cu caloriferele, sper sa dezmorteasca nitel atmosfera.
Mi-e groaza ca de maine iar merg la birou, iar acum dupa aproape o saptamana de medical, m-am invatat prea bine! Macar am apucat si eu sa ies la cumparaturi si sa-mi rezolv urgentele(dentist, coafor etc.)
Si sa mai aranjez prin casa.
Nu stiu ce am ca nu prea mai am pofta de mancare.Mami chiar m-a criticat ieri pe tema asta.Azi abia am ciugulit niste oua prajite cu castraveciori acri pe la vreo 10.De atunci am mai mancat vreo 2 bucati de prajitura cu mere si cafeaua, iar pe la ora 14 am mancat si o farfurie de ciorba de porc (facuta de mami ca eu n-am avut chef deloc de gatit ieri).Dupa ce-am mancat-o m-am simtit plina de parca as fi mancat o tona de mancare.Cred ca felul doi il voi face doar pe diseara, intre timp poate mai mananc placinta.Oricum e cam putin fata de cat mancam lunile trecute!Doar ciocolata zilnica e nelipsita.Poate de aia n-am pofta de prea multa mancare...Si cantarul s-a blocat de vreo 2 saptamani la 59-60 (imbracata cu salopeta de blugi).
MARAKI imi pare rau ca tu tot asa te simti!Cred ca bati recordul!
In rest nimic nou.Doar ca de azi am intrat in saptamana 29!!! Parca nu-mi vine sa cred!!! Voi ati mai intrat de curiozitate in capitolele de la inceput 1-2-3 etc.? Cand aveam doar cateva saptamani!!! Am intrat ieri pentru ca am observat de mult ca LULU.TZA care e pe lista,putin dupa mine n-a mai scris si stiam sigur ca era suspecta de sarcina oprita in evolutie, dupa ce avusese sangerari.N-a mai scris din capitolul 2.Chiar urma sa mearga la control si dupa nu ne-a mai scris...Ati numarat de curiozitate cate au ramas in urma? Cred ca cu toate arsurile si starile de rau facem parte dintre fericite!!!
Acum astept vesti de la prietena mea care trebuie sa nasca zilele astea, cu cezariana.Sunt foarte curioasa ce va avea, ca nu s-a vazut clar la eco.si avand in vedere ca umblam la acelasi medic, cum va decurge operatia si restul...
Pana una alta ma apuc iar de acte!
Pa!
MONICA 28+ si bebelina DIANA
Denisam spune:
Hello burtici, iara sunt matinala ca am avut niste vise nasoale rau, va spun doar d eunul sa nu va ingrozesc. Am visat initial c anascusem gemeni, 2 baietzi, apoi mi-au is ca au gresit si ca e doar unul si nu mi-l aratau ca tre pus in incubator si ca mie mi se faceau analize si iesise glucoza mare si mi-au zis ca mai treb sa astept sa il vad pe bb ca nu e sanatos..asa ca a fost mai mult cosmar, sotul ma tot striga si 'lovea' sa ma trezesc..
Monica-ai grija cu gretzurile, baga lamaies si apa si ce mai trebuei sa scapi, filmul a fost ok, mai fain partea 1 dar merge, imi place si mie de Sandra Bullock.
Daniela- noi avem aceleasi gusturi la fimle, mai putin mie nu imi palc cele cu alliens, dar se uiat rara la ele, doar dc pare ceva super fain, azi merg sa iau DVD nr 2 de la Desperate Housewifes ca suntem curiosi ce se mai intampla..![]()
Alina- ai dreptate cu carceii si mei imi trec tot dc ridic in sus laba piciorului, indiferent ca enoapte, se duc ma usor,mai nasol e cu cei care se pun de sus de la femur in jos, aia imi trec mai greu.
.
Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Denisam spune:
Monica70- si eu am azi nisteacte d eterminat sper sa le termin dupaprinz ca acuam de dimineatza am altele de facut, plsu sa ajung la biserica, azi vreau sa o iau mai incet ca ieri m-am spetit cu curatenie cam 80% din casa, gatit, 2 feluri, shopping si spalat rufe.
Bombonica- ai fost ieri la plimbare, eu am fost singura 20 min si apoi cu vecina 45 min,e fain ca merge cu mien uneori si stam devorba, s-a oferit sa imi faca o prajitura sau 2 ca pe 6 Noiembrie il serbez pe sot ca face 35 de ani si am zis ca la anul ciu-ciu party, acuma dc vrea!
Azi astept sa iasa soarele sa merg si eu pe jos un pic,pina una alta treb sa ail ajut un pic pe Dragos sa taie mocheta sa o termine de pus in basement.
Pupicei la burtici!
Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
monica70 spune:
Fetele ati vazut filmul "MRS. si MS.SMITH" (sau am asa ceva) cu Angeleina Jolie si Brad Pitt, e fain ? Ca sotul meu (cinefil inrait) ma innebuneste sa mergem la cinema, el trebuie sa vada aproape toate premierele! Ce-i pasa lui ca actele mele sunt in aer? Nu stiu ce sa fac, poate voi merge, ne plimbam intai un pic pe malul Muresului si apoi intram la cinema.Asta inseamna iar sa ma aglomerez saptamana viitoare cu munca!
Ce ziceti?
MONICA 28+ si bebelina DIANA