Mamici de ianuarie-februarie 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 2
irinadum spune:
Fetelor pai va plangeti de vreme insa nici pe net nu sunteti. Iar nu umplem o pagina in weekendul asta?
Irina 29+
Ursoaica spune:
Ziua buna burtici!
Am o lene...
Marchplayer NU AI VOIE SA FACI ANTIGRIPALUL, ESTE CONTRAINDICAT IN SARCINA!!
Mai intreaba si alti medici si mai ales ginecologul.
Mie mi-a zis ca daca vreau sa pierd sarcina sa-l fac si am sanse mari.
poze
Ursoaica
28+
Ana_m spune:
Buan fetelor,
Ursoaica
, draga mea nu iti fa probleme ca nici vorba, nici nu mi-a trecut prin minte sa ma supar. Si ignoranta ma refeream la mine ca eu sarbatorile ortodoxe chiar ca habar nu am cand sunt. Cand era in Ro le mai stiam , auzeam din diferite parti , dar aici cum nu am contact nu le stiu. Si inca o data nu-ti fa probleme ca nici prin gand nu mi-a trecut sa ma supar.
Aici de dimineata a plouat, acum a iesit un soare ....nu stiu cat va tine. Oricum de dimineata am avut de umblat prin oras si m-am cam udat pe picioare.
Andrea C : La multi ani !

Irina ai dreptate, se pare ca va fii slaba activiate pe forum.
Denisam spune:
Neatza burtici, chair ca azi sunteti in relas ca ma asteptam sa agsesc iara 5 pagini si subiectul nici nu era pe prima pagina..
Cien se plinge de vreme sa vina la noi-soare si 16-17C, mai bine ca atata nu se paote, si maienla fel, saptamina viitoare vine vara 19-20C.
O sa ma interesez si eu de vaccin, nu am intrebat inca, pina una alta eu vreau sa ma mobilizez ca mie bine acuma sa fac shopping, curat si mincare pina vine Dragos de la munca, adic apina al ora 5pm,ca aseara am lenevit ca se inatrise burtik.
O zi frumoasa!
Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
marchplayer spune:
Chiar ca mare inactivitate pe aici! Intrebam mai devreme, oare asa o sa fie si cand vor intra fetele in concediu?
Ursoaico si eu stateam in dubii daca sa fac vaccinul sau nu! N-as prea vrea mai ales ca eu nu prea am facut acest vaccin in ultimii 10 ani si dealtfel nici gripata nu am fost! Dar ce sa zic acum imi este cam frica de GRIPA AVIARA! Sper sa nu fie mai grav decat este acum desi daca te uiti la tv la stiri numai despre asta auzi vorbindu-se!
daniela 23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
maraki spune:
Burtici hello,
Am fost plecata la cumparaturi,am luat si doua costumase pt. Angelo( unul l-am gasit la reducere de la 17 euro la 4,50 )Nu stiu ce o sa fac pana la 9 luni ca sant foarte greoaie si nu mai rezist prin magazine prea mult
Acum ma simt cam nasol, am stomacul in gat si ma incearca niste arsuri
Fetelor ma gandeam cand vine mama sa imi aduca ceva din Ro ( ce am poftit ) insaaaa......nici o sansa sa mai poata aduce de cand avem gripa aviara in Ro
Apropos....mai bine nu faceti vaccinul antigripal!!!
Revin mai tarziu pt. ca sacosele au ramas in bucatarie neatinse
Pupici la burtici
26+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Monica sa poarte costumasu sanatos si ai grija cu gretzuriel si cu mincarea!
Fug si eu la cumparaturi!
Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Mercic Denisa
Ce matinala esti la cumparaturi![]()
26+
Monica
Bombonicaaaa spune:
Salutare fetelor! Da chiar ca-i slaba miscarea pe aici azi...o fi de la vreme? Eu m-am cam chinuit toata noaptea ca nu am putut dormi pana pe la 2 si m-am cam saturat si de tv,iar cand am adormit si eu intr-un sfarsit asta pe la 2.30 a inceput al meu sot sa rontaie niste napolitane chiar la urechea mea
...Ieri nu am iesit nici macar pana in fata usii afara, cred ca de lene,dar aseara pe la 10 simteam ca ma sufoc daca nu iau o gura de aer ,simteam o nevoie nebuna sa ma plimb macar 5 min. pe afara, asa ca, l-am rugat pe sot sa iasa cu mine sa ne plimbam macar in gradina
raspuns?! Plimba-te in jurul canapelei , ca-i tarziu...!

M-a pufnit rasul initial dar nici de una singura nu am iesit, mi-a fost frica ca mai trece din cand in cand cate un sconks ...poate ies macar azi sa-mi mai dezmortesc oasele,diseara mi-a promis sotul ca ma ajuta sa fac salata de beof,el taie tot ,eu dau gust ![]()
Oana
28 weeks
Poze cu noi
Noemy
Bebelina Neidyn
maraki spune:
Fetelor m-a pus naiba sa cumpar pt. Dixi un os mare de vaca, tratat special pt. caini, m-a terminat mirosul
ma uit la el cum roade cu placere si mi-e mila sa i-au osul
Cred ca o sa stau in pat pt. ca de dimineata de la 6 nu am stat deloc si ma simt ca un balon care mai are un pic si se sparge.
26+
Monica