Miresele anului 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 29
ralnied1 spune:
Fetelor!!!!!!!!!!!!
Nu stiu ce se intampla, dar cred ca mai am un pic si innebunesc!!!
Ieri noapte am visat ca eram la propria nunta si nu aveam pahare pt miri! Adica aveam, dar de alea de plastic, de unica folosinta! Si cele ale invitatilor erau asa de frumoase! Oare ce inseamna asta???
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by coradyne
Hello...
Am tot citit si am tot citit tot felul de mesaje si tot felul de subiecte de pe forumul asta, si am ajuns la concluzia ca aici toata lumea e draguta si cumsecade, drept pentru care hop si eu (dupa 3 zile de asteptare de autentificare a contului ).
Pe mine ma pasioneaza subiectul asta cu nuntile (in special cu decoratiunile specifice; dar de cand va citesc pe voi, am inceput sa ma interesez si de rochiile de mireasa ). Si asta fara sa fie vorba de nunta mea, ca pentru aia mai e de asteptat...
Asa, si vroiam sa va arat un site care mie mi-a placut la nebunie: www.theknot.com. Asta asa, ca sa cuprinda tot.
Dar in mod special vroiam sa va arat o pagina: http://www.weddingdecor.com/decor/Backdrops.shtml
cu niste poze care pe mine m-au lasat paf.
Astept sa-mi spuneti daca ati vazut ca se poate face asa ceva in Romania (teoretic n-ar tb sa fie greu), dar de... noi cu originalitatea stam mai prost.
Buna!
Descarca videoclipul meu pe care-l gasesti aici: http://bogdan.sn.ro/videoclip/Videoclip.wmv si daca esti atenta o sa vezi ca exista si la noi asa ceva.....
Corina
Albumul meu
raluca-blonda spune:
Draga Raza de Soare,te sfatuiesc din suflet,nu pune la suflet nimic din ce auzi de la soacra ta.In ziua nuntii trebuie sa fii cea mai fericita femeie si nu lasa absolut nimic si pe nimeni sa-ti umbreasca aceasta fericire.
Eu m-am casatorit de curand (15 octombrie) si soacra mea mi-a facut figura chiar dupa cununia religioasa.A gasit ea un motiv sa ne strice bunadispozitie si din acest motiv n-am mai reusit sa facem o poza cu toata lumea care venise pentru noi la cununia religioasa.
Cand am cunoscut-o ma dureau toate atacurile ei la persoana mea dar mai tarziu am invatat cum s-o iau si de cele mai multe ori isi da seama si incearca sa repare greseala.E adevarat ca nici sotul meu nu i-a permis niciodata sa spuna ceva rau la adresa mea.
Am realizat ca asa e firea ei s,n-am cum s-o schimb eu acum si nici nu-mi mai fac probleme.
Asadar,capul sus,nu te mai stresa pentru absolut nimic,relaxeaza-te si ai sa vezi ca timpul le va rezolva pe toate.Ai incredere in Dumnezeu si in propria ta persoana si o sa vezi ca totul va fi ok.
Te pup, "Casa de piatra!" si cat mai multa fericire.
coradyne spune:
Multumesc foarte mult, BraveGirl, ca mi-ai dat sa downloadez videoclipul tau... ce frumoooos!!! Chiar mi-a placut super mult toata ideea si la un moment dat m-am emotionat de parca as fi fost direct implicata in eveniment...
Am vazut si perdelele de lumini!!! Deci, chiar se poate... Nici nu stii ce ma bucur! Spune-mi te rog cum ai facut rost de ele? A fost restaurantul tau mai special? Exista vreo firma care se ocupa cu asa ceva? Sau cum?
a.cicel spune:
Neatza fetelor
Am fost sambata la o nunta si a cantat formatia care va fi si la mine. A fost SUPER. Au facut intr-adevar spectacol. Cea mai tare faza a fost cand l-au urcat pe mire pe masa si l-au pus sa se dezbrace. Mirele FOARTE TIMID cu mare greu si-a dat jos vesta. Un membru al formatiei a apsus ca daca mirele isi da jos pantalonii lasa 2 milioane de la muzica. Va dati seama ca mirele nu a vrut nici in ruptul capului.
Una pesta alta a fost super. Se plimba muzicantii prin sala, oamenii fac dedicatii... SUPER ATMOSFERA facuta de ei. Ma bucur ca i-am ales.
jesia spune:
Neata fetelor.....urasc zilele de luni imi placea sa trandavesc in week-end
a.cicelsuper nunta la care ai fost.......asta distractie
BRAVO
krelia spune:
Neatza fetelor!!!
Sunt zombieeeeee!!!
ziua de luni, fir-ar sa fie!!!
coradyne, ohoho - da' ai rabdare, nu gluma
ralnied, incep cumva stresu'?
Rallu, bravo, felicitari!!!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
a.cicel spune:
Krelia, spune-mi si mie, te rog, cum pot sa pun poze pe site. Am facut cateva cu rochita.
Mersi
krelia spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Krelia, spune-mi si mie, te rog, cum pot sa pun poze pe site. Am facut cateva cu rochita.
Mersi
Pai, ori iti faci cont pe http://community.webshots.com si de acolo urmezi instructiuni - create album, add photos...etc....
...sau, in photos.yahoo.com - in contul tau, dai upload photos, sau ceva de genul asta..
- daca te impotmolesti sau nu am explicat eu clar,sa-mi spui!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006