Miresele anului 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 30
pisu_miau spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by a.cicel
Krelia, spune-mi si mie, te rog, cum pot sa pun poze pe site. Am facut cateva cu rochita.
Mersi
Pai, ori iti faci cont pe http://community.webshots.com si de acolo urmezi instructiuni - create album, add photos...etc....
...sau, in photos.yahoo.com - in contul tau, dai upload photos, sau ceva de genul asta..
- daca te impotmolesti sau nu am explicat eu clar,sa-mi spui!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Krelia vezi ca ai un mail cu pozele de la Calipso ;)
ooana spune:
Neata...e luni si sunt...dar ma trezesc eu!
Krelia...misto jucaria pe care ai luat-o, mai mare sa fi luat era deja imensa pentru bebe ca sa nu mai zic ca era si foarte scumpa!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
ooana spune:
quote:
Originally posted by BlueEyesquote:
Originally posted by ooana
Fetelor..... ....pe sit-ul de la pronovias a aparut colectia 2006 !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Care-i site-u? Ca-s cam pe dinafara
Nunta noastra
Marturii
Poze
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
... uite adresa www.pronovias.com ... asa ca sa iti faci sange rau! Glumeam!
Oana & Marius
Wedding Day
krelia spune:
pisu_miau, mersic le-am vazut, mi-au placut!!!
oana, si eu sunt la fel!!! imi pare rau ca n-am facut o poza la ursuletz, sa vui-o fia ratat si voua....dar, parca v-am descris-o, nu?
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Giova spune:
Neatza fetelor!!!
Apar si eu intr-un tarziu dar am fost la dr. de fam. ca am facut o alergie la nu stiu ce- probabil am papat ceva ce nu mi-a priit- si de vineri ma mananca peste tot. Am trecut pe ceaiuri de sunatoare, calciu, legume si fructe.
S-a deschis Mall-ul!!!!
Sambata si duminica prin magazine. Dar ce preturi, frate!!!
Am intrat in o gramada de magazine italienesti, dar au preturi mult mai mari ca in Italia.
Si mi-am gasit si sandale de nunta, de la M. Albu, la 4 mil. jumate. Sunt super si deosebite.
Krelia, cum a fost in vizita la prichindel?
Nu-mi merge mess., nu stiu ce sa-i fac, ca numai la mine e asa.
poze
gio si bb Marco 28+
ooana spune:
Da Krelia...ne-ai explicat tu asa...si eu mi-am imaginat tot asa jucaria!
OOOOOOOO....ia vedeti....a aparut colectia 2006 pe sit-ul lui "Deme" ....impatimitele Krelia, Gio etc.....ia vedeti asa ca sa ne imbolnavim rau de tot ....nu ca nu am fi noi "bolnave"!
Oana & Marius
Wedding Day
jesia spune:
Fetelor m-am uitat pe site-urile astea cu rochii de mireasa si vroiam sa va cer o parere: cum vi se pare ca accesoriu pt rochia de mireasa o palarie(cum purtau doamnele in epoca medievala .....palarii mari)
Ce ziceti.....nasol?????????
pt fiecare dintre voi
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by krelia
ralnied, incep cumva stresu'?
Krelia, asta sa fie oare???
Sincera sa fiu, eu inca nici cu restaurantul nu am rezolvat si acum visez ca nu exista paharele noastre, ale mirilor... Innebunesc cu siguranta, iti spun eu!
Apropos, am fost ieri pe la restaurantul unde avem noi de gand sa ne petrecem si inca nu au inceput rezervarile pt 2006, desi initia ni s-a spus sa venim pe la 1 noiembrie... Eu deja ma gandeam ca si acum e tarziu, dar se pare ca mai avem ceva sanse...
In rest, zi nasoala de luni, ca si la voi!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
alinush2005 spune:
quote:
Originally posted by jesia
Fetelor m-am uitat pe site-urile astea cu rochii de mireasa si vroiam sa va cer o parere: cum vi se pare ca accesoriu pt rochia de mireasa o palarie(cum purtau doamnele in epoca medievala .....palarii mari)
Eu zic ca voalul are farmecul lui si nu ar trebui inlocuit cu nimic, mai ales ca palarii ai sa mai ai ocazii la care sa porti, dar voal... doar acum e momentul!
krelia spune:
Am sunat la mariaj, m-a rugat sa revin cu un telefon pe la mijlocul lui noiembrie - i-am spus ca nunta va fi in 2006 si a zis ca mai e timp , ca ei au cataloage si din 2004 si din 2003, au deja si coelctia noua...ca sa nu mai vorbim de 2005, care, dupa mine a fost super - inca nu m-am obisnuit cu colectia 2006, dar, mai e timp!
Asa ca, dupa 15 noiembrie, tzarrr la telefon!!!
jesia - palaria este super misto, dar incomoda la pupaturi!!! oana stie
si sincer, n-as da voalul pe palarie...daca n-ar fi asa incomoda palaria, as lua una la civila...si cred ca una din aia super moale care sa cada asa, pe linia capului (exista asa ceva? ) n-ar strica fetei - ca daor, nu-mi sta rau cu palariu
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006