Miresele anului 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 28
BlueEyes spune:
quote:
Originally posted by ooana
blue eyes de unde ai luat trandafirasii pe care i-ai pus la marturii??
gio...nu mai tin minte aranjamentele de la Mutu, poate daca explici putin imi aduc aminte...oricum daca face mama ta un experiment, ni-l arati si noua nu!?!
Pai...eu de la voi am tot auzit de trandafirash...de astia se gasesc in toate magazinele de profil aici... Inca nu stiu daca pun si trandafirash....ca ma costa cam 4.000 marturia cu bomboane cu tot...si trandafirashul ar mai fi 4.000 sau 5.000.... Mai vedem noi
Nunta noastra
Marturii
Poze
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
alinush2005 spune:
quote:
Originally posted by kateryna
Giova, nu avem timp dar a trebuit sa merg sa depun actele pentru bolentin nou, ca deh..p-al meu l-a anulat nenea de la primarie (asta ca sa te oblige sa-l schimbi in 15 zile)
What??? Cum adica ti-a anulat buletinul la cununie??? Sunt nebuni?
Eu vreau sa-mi tin buletinul pana dupa luna de miere, ca daca imi schimb buletinul nu mai e valabil pasaportul si nu pot iesi din tara decat dupa ce il refac, si se reface intr-o luna de la data depunerii actelor!!!
SunSmile spune:
Buna seara miresici,
Ce faceti voi?
Eu sunt o fosta miresica ( 25 sept) si m-am gandit sa intru pe la voi ca poate va sunt de folos cu cate ceva. Evident, daca ma primiti!
In alta ordine de idei Alinush2005..buletinul se perforeaza, semn ca nu mai este valid. Asta daca iei numele sotului.
Dar pasaportul n-are nici o legatura. Pentru ca la iesirea din tara nimeni nu-ti cere buletinul, ba dimpotriva nu ai voie sa iesi cu actul de identitate din tara. Lucrez in diplomatie si stiu cum e.
Eu am facut o magarie...am plecat la 3 zile dupa nunta in luna de miere. Si am plecat cu pasaportul pe numele de fata.
Dar nu verifica nimeni, e perfect valid. Si noul buletin trebuie sa-l faci in termen de 30 de zile lucratoare.
Sper ca ti-am fost de folos.
O seara buna va doresc
Nunta noastra
Honey
Rallu spune:
Buna fetele,
ce-i drept eu mai rar pe aici.
Am avut calculatorul dezasamblat pe motiv de redecorare camera si de abia am reusit sa pun bucatile la loc ca m-au si amenintat ca ma lasa iar fara el (am varuit si acum asteptam sa vina noua mobila).
Am vazut ce harnicute sunteti si de abia am reusit sa citesc toate paginile scrise.
Cu nunta eu am lasat-o mai moale.
Adica m-am mai ocupat cate putin dar parca nu mai e la fel ca atunci cand cautam cu infrigurare restaurant.
Sa va spun ce-am mai facut.
- Mi-am ales lumanarile pe care le vreau pe mesele de la nunta. Vreau sa fie din gel, in pahare inalte, colorate in galben sau in verde si cu floricele prin interior si la baza paharul sa fie intr-un buchet de flori. Am gasit exact ce cautam dar din pacate la Carrefour nu aveau destule (adica vreo 25) iar la Mall au zis ca ne fac comanda dar erau mult mai scumpe. Prin urmare am scris direct firmei producatoare din Cluj si astept raspunsul. Sper sa-mi poata trimite ei.
- Mi-am ales si paharele pt. miri. Un fel de cupe pe lujer de floare. 2,4 mil. setul de 6 dar au zis ca vand si la bucata. O sa le cumpar cu prima ocazie ca sa nu dispara pana atunci.
- Am fost la targul de turism si am luat adrese de la firme ce au zis ca ne fac oferte personalizate pt. luna de miere (in functie de preferinte, buget, etc).
- aaa...si m-am hotarat si ce fac cu marturiile. O sa fac CD-uri cu muzica de dragoste, cu moacele noastre imprimate pe ele. Am cateva oferte si urmeaza sa ma decid la ce firma le dau la facut.
- si sa nu uit cel mai important lucru - maine ma duc la nasi...Sper sa zica in sfarsit DA ca le-am propus de vreo 2 luni si inca nu au dat un raspuns ferm.
Cred ca am mai facut eu cate ceva pe ici pe colo dar nu-mi mai vin acum in minte.
Mamaaaa...da' cat am scris, am recuperat toata absenta dintr-o data.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
ralucah spune:
Pisoias nu ai facut nici o magarie, ai plecat legal. Nu stiu sa iti dau acum textul de lege dar aveai sa pleci in termen de doua saptamani de la cununie asta ar fi termenul legal in care poti preschimba actele si poti circula cu pasaportul vechi daca pleci in luna de miere.
quote:
Originally posted by SunSmile
Buna seara miresici,
Ce faceti voi?
Eu sunt o fosta miresica ( 25 sept) si m-am gandit sa intru pe la voi ca poate va sunt de folos cu cate ceva. Evident, daca ma primiti!
In alta ordine de idei Alinush2005..buletinul se perforeaza, semn ca nu mai este valid. Asta daca iei numele sotului.
Dar pasaportul n-are nici o legatura. Pentru ca la iesirea din tara nimeni nu-ti cere buletinul, ba dimpotriva nu ai voie sa iesi cu actul de identitate din tara. Lucrez in diplomatie si stiu cum e.
Eu am facut o magarie...am plecat la 3 zile dupa nunta in luna de miere. Si am plecat cu pasaportul pe numele de fata.
Dar nu verifica nimeni, e perfect valid. Si noul buletin trebuie sa-l faci in termen de 30 de zile lucratoare.
O seara buna va doresc
Nunta noastra
Honey
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
kateryna spune:
Termenul legal de schimbare a bolentinul este de 15 zile de la data cununiei. Noua asa ne-a spus.
Nunta noastra
Cununie civila
leyla spune:
Inseamna ca eu am facut super magarie:)) Am avut nunta in iunie, am plecat abia in iulie in luna de miere cu pasaportul vechi bineinteles, la inceputul lui august mi-am schimbat buletinul dar la sfarsitul lui august am plecat din nou din tara tot cu pasaportul vechi si nu a fost absolut nici o problema. Ca sa nu mai spun ca nu am reusit sa-l schimb nici acuma iar la inceputul lui noiembrie plec din nou. Cu acelasi pasaport... ,si probabil ca si de sarbatori. Eu am inteles ca de la anul se vor schimba din nou formatele pasapoartelor, stie cineva ceva de asta? ca atunci zau ca n-are nici un rost sa-l mai schimb anul asta.
[quote]Originally posted by SunSmile
Buna seara miresici,
Ce faceti voi?
O seara buna va doresc
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/nela_leon/album?.dir=4bba&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//uk.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
Laura10 spune:
Si mie mi-a zis la fel, ca termenul de schimbare al buletinului este de 15 zile. si mi-a facut si mie o gaura cu perforatorul lucru care m-a nemultumit total caci nu stiam ca asa se face...
coradyne spune:
quote:
Originally posted by krelia
coradyne, normal ca aici e numai lume dragutza si cumsecade, si in special miresicile ...tu ce credeai? Mi-a placut site-ul dat de tine si iti spun din ce am citit/auzit - perdea de luminite se face si la noi, sigur!..auzi, asa...ca kestie, cat mai e de asteptat pt nunta ta? [/purple][/font=Comic Sans MS]
krelia, daca tot m-ai intrebat de nunta mea, hai sa iti si raspund.
E clar ca ne vom lua si noi odata. Dar dupa ce o sa ma ceara, si dupa ce eu o sa ma hotarasc sa zic "biiiine, fieeee... daca tii tu neaparat..." , o sa ne hotaram si cand. Probabil in 2007-2008, ca mai tarziu nu-l mai astept eu, uite-asa! Glumesc, iti dai seama...