Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (86)
Raspunsuri - Pagina 9
CRISMIR spune:
Fetelor am pus si ceva poze...cine are chef si timp,vizionare placuta!... de la noi!
Am uitat sa va spun ca l-am si tuns pe puiut azi,si asa cuminte a fost,surprinzator...dragul meu
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
cali spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor din zilele trecute, pe care nu am putut sa-i felicitam la timp: LUCAS, IOANA MARIA AMINA, ILINCA, MANUELLA, MIHAIL ANDREI!!! LA MULTI ANI sarbatoritului de azi MIHAI DANIEL!!!!
pufy, sanatate si pupici lui Alesio!
Ana_miti, multa sanatate lui Alex, bine ca s-a mai stabilizat glicemia!
Lia, sanatate si pupici Ameliei!
Am vazut si eu pozele Inei, este o scumpa! Sa-ti traiasca anielas!
Sanatate tuturor si o saptamana frumoasa!
crini spune:
Crismir, !
Medic, bine platit, si-i place sa studieze!
Optim!
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
crini spune:
Anielas, am vazut si eu pozele de la turta. Sa-ti traiasca fetita cocheta, bogata si culta!
Nature, felicitari pentru micuta pictorita!
Naty, se cumpara de la farmacie acest Karvol? Ca si mie imi trebuie, cand sunt raciti copilasii.
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
Nexus spune:
CRISMIR am vazut pozele de la chef. Ai un baietel foarte frumusel si tare elegant imbracat domn' doctor. Sa va traiasca! Da motzul nu l-ati taiat?
anielas bineinteles ca mi-au placut pozele cu micutza Ina. Am vazut si un tort super...si Ina se pare ca a fost incantata de el.
Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur
Naty spune:
Crini da, am cumparat Karvol de la farmacie. Se pare ca e foarte popular printre mamicile din Rom, chiar si mie mi-a zis matusi-mea (care e farmacista) de mult de el, dar am uitat!
Crismir am vazut pozele vaostre de la chef. Mai, mai ce costum avem! Si ce par bucalat, o sa rupa multe inimi!
Eu sunt cam intoarsa pe dos ca am visat tare urat ultimele nopti (in putinul timp cat am dormit) si, desi nu cred in vise, parca m-a intors pe dos. Culmea si mama a visat aseara urat, intai m-a visat pe mine mireasa, cu o cununa rosie in loc de voal, apoi ca era la o inmormantare si statea chiar in fata langa cosciug, deci era cineva apropiat. Brrrr...
Fetelor, eu m-am hotarat sa nu-i ami dau Dodolinei pui si oua. Sunt convinsa ca sunt prea exagerata, dar nu stiu, mi-e frica. Voi ce faceti?
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
pufymic spune:
LA MULTI ANI!!!!!
Ilinca
Manuella
Mihail
Mihai
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii toata viata lor!Iar voi sa fiti fericiti mereu!
Mai fetelor eu sunt cam intarziata cu urarile deoarece cand am timp de net nu merge forumul, cand merge e bazucu calare pe mine....
Gombotzul meu e mai bine acum, multumim tuturor celor care s-au gandit la noi!Miercuri mergem la ORL la control.
Aniela am vazut pozele cu Inutza ta superba! E adorabila fetita asta! Si are niste ochi frumosi....
Crismir am vazut si pozele voastre cu Robert foarte elegant si scump foc!
Naty te inteleg cum esti cu nesomnul....eu n-am mai dormit ca omul normal de cand s-a nascut bazucu....de fapt cam cu o luna inainte de a naste nu am mai dormit ca lumea....si eu , fraiera de mine, credeam ca dupa ce nasc si scap de burtoi ma odihnesc!
Mai fetelor noi am hotarat : daca nu reusesc sa plec in strainatate intr-o luna, ii facem o surioara sau un fratior lui Alesio! Nu se mai poate asa! Il iubim asa mult pe banditul asta mic ca face tot ce are el chef cu noi! E un terorist si jumatate! Macar daca mai are un fratior sau o surioara se mai imparte dragostea asta nebuna nebuna........sper!
Pupici....e calare pe mine....iarasi
Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un bazuc la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
ana_a spune:
Salut!
Am vazut si eu pozicile cu Inutza, scumpa foc!!!Si ce bine seamana cu tati!(cred ca asta am mai spus-o si alta data...)
Mai fetelor...al meu copil a inceput sa manance cu pofta gulas de cartofi cu carne de vita Dar am facut pt toata familia si nu stiu cum se face da carnea aia este necomestibila pt noi astialalti cu dinti!!!Voi cum fierbeti carnea de vaca???Ca am fiert-o vreo ora in cucta dupa care am mai fiert-o si cu cartofii si tot tare este!!Noroc ca juniorului i-am blenduit-o!
Ah...si am descoperit ce nu-i place din pireul care il faceam cu legume : prazul!! Primisem praz de la soacra, si zic hai sa pun si in supica lui Stefan, ei bine, nu a avut succes deloc si nu stiam ce are supa de nu-i mai place!!!
Avem si noi tzasnit al 7-lea dintisor, dar abia se vede, tati nu a reusit sa-l observe, poate in cateva zile e mai vizibil.....
Ilinca, Manuella, Mihail Andrei - La multi ani pui mici!!!Sa cresteti mari si muuulta sanatate de la noi!!!
La multi ani si pentru Mihai Daniel!Multa sanate si numai bucurii pentru parintii tai!!!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an
ana_a spune:
Naty, visul tau urat poate e din cauza vremii urate si ploioase care se apropie!Nu-ti mai face griji!Si eu am avut un vis fff ciudat zilele trecute, cu o persoana pe care nu o agreez de loc care in vis imi era parca cea mai buna prietena...atat de buna incat mi-am lasat copilul singur in parc sa merg cu ea nu stiu unde sa imi vopseasca parul
Pufymic, buna idee aveti voi!!Haha...sa va ajute Dumnezeu!Si pe mine ma bate gandul la un bb2 dar tati inca este cam fricos, zice sa mai asteptam un pic
nature, felicitari pentru pictoritza!!!
crismir, scump foc juniorul tau bucalat!Si ce frumos este imbracat!!!
Cu vremea asta urata si ploioasa nu stiu ce vom face prin casa...al meu sta toata ziua calare pe usa, imi aduce si papucii numai sa il scot afara.....
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an
ionella3003 spune:
La multi anisori fericiti sarbatoritilor de ieri, Ilinca, Manuella si Mihail Andrei si de azi: Mihai Daniel! Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata minunata!
felicitari petrecaretilor din gasca, care-au chefuit zilele astea! am vazut ca v-ati distrat pe cinste!
Noi nu prea ne mai laudam cu nimic... de la vaccinul de 1 an tot bolnaviori suntem, ori alex, ori eu... plus ca de la maseaua care se chinuie sa iasa (nr.2) i s-a umflat obrajorul si in exterior se vede... o fi normal? Nu mai zic ca-l chinuie de nu se poate: e asa de palid si agitat mititelul...
naty, probabil c-ai visat urat din cauza ca esti prea obosita... si mama ta pt. ca-si face atatea griji pt. voi! Eu zic sa nu iei in seama... sunt doar vise care trec si se uita...
danina, ce mai faci, cum te mai simti?
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul