Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (86)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ionella e normal sa se umfle si sa-i fie rosu obrajorul....saracutul Alex!

Naty ai incercat s-o pui pe Ioana in sac de dormit?Eu asa fac cu bazucu si nu mai am grija lui ca se descopera!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un bazuc la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by Naty
Fetelor, eu m-am hotarat sa nu-i ami dau Dodolinei pui si oua. Sunt convinsa ca sunt prea exagerata, dar nu stiu, mi-e frica. Voi ce faceti?

si eu am luat aceeasi hotarare.

cat despre vise, sa se duca cu noaptea!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex are nevoie de noi!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Ania si Crismir am vazut pozele, faine, faine, super faine. Mult v-ati mai destrabalat!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Deci ziceti ca nu mai dati oua si pui????hm...

fetelor, am si eu o intrebare.Al meu copil azi mi-a facut febra 37,7 pe la amiaza, nu i-am dat nimic antitermic iar spre seara a facut 38 la care i-am dat 5ml nurofen.Acuma eu va intreb: oare cum as putea sa imi dau seama ca e de la dinti sau e alceva?Stiu ca ar trebui sa merg la medic, dar ma gandesc ca si dintii astia ne supara rau de tot.Vi sa intamplat sa faca puiul febra asa aiurea si sa nu mergeti imediat la medic? Ma gandesc sa-i dau si maine nurofen si daca nu cedeaza febra mergem la medic binenteles. Este agitat dar alceva nu am vazut suspect la el.A iesit cu greu mare dintele cu nr 7 dar nu este iesit de tot, doar un coltisor...sa dau vina pe dinte?

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

La Multi Ani!
Lucas
Ioana Maria Amina
Mihail Andrei
Ilinca
Manuella
Mihai Daniel

Andreea si Doru – diabetul e boala pe viata,nu se mai vindeca speram doar sa se stabilizeze glicemiile sa nu mai fie pericol de intrat in coma.

Am fost astazi la Ana si a fost groaznic sa vad cat se chinuie Alex. Cine vrea ii povestesc in detaliu pe PM dar aici nu scriu pt ca trebuie sa fie toata lumea f tare ca sa nu fie traumatizata ca mine.
Oricum dimineata la 7 a avut glicemia 25 si la ora 15 era 44 ceea ce e f mica. Toata mancarea trebuie cantarita la fix si sa fie de regim.
Buricutele la degete sunt tabacite deja de la testarea glicemiei la fiecare 3 ore si intre daca nu este tocmai bine puiutul. Trebuie sa fii atenta la fiecare schimbare de privire, comportament.Nu are voie sa planga sau sa se enerveze......si multe altele. E groaznic prin ce trec ei.
I-am dus niste dulciuri de la Balbina si de la mine(mai putine eu) si a spus ca ii ajung o perioada.
Maine cand vine la spital trebuie sa cumpere iar teste pt glicemie ca mai avea putine.

Daca mai vrea cineva amanunte mai multe dati-mi PM si va spun.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex are nevoie de ajutor!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor din ultimele zile

andreea
te admir pentru energie...imi aduc aminte ca asa eram si eu acum 10 ani...da acu'

ana de aceea ii toc eu carnea de vaca Liei/sau o cumpar tocata-dem la cine am incredere.iti dai seama ca nu aveam nici o sansa cu stirba mea altfel...

saracutul alex...eu ii multumesc lui Dumnezeu ca ai mei sunt sanatosi...imi aduc aminte de operatia de hernie ombilicala a Liei si de ziua si noaptea petrecute in spital. si cum avea saracuta acul in vena si toate masinariile la care era legata...ma gandesc ca daca o noapte a fost asa grea, cum e sa treci prin asta nopti si nopti, zile si zile...

hei, mai ma uitai si eu la poze...va spun ca nu-mi vine sa cred cat au crescut bebeii nostrii...de unde erau cat lingura...acum au un an.si-s toti frumosi si destepti..

maine mergem si noi la doctor...sa vedem cat de mari suntem...si va rog frumos treceti-ne si pe noi pe lista cu 2...am promovat si noi de pe lista stirbilor...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-31

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Mergi la inceput

LA MULTI ANI Ana-Larissa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

La Multi Ani! Ana-Larissa Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa.

Ramona, pls zi-mi mie mai multe pe PM. Cum ii mai putem ajuta?
Nature, a venit vrun raspuns de la asociatia aia?

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Naty ce mai facer bebelina?

Patrice noutati? Si vrem si poze de la party!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Ieri nu am primit nici un raspuns pt. Ana si Alex, azi am vorbit si sper sa primesc un raspuns.E tare nasol cand depinzi de altii.Va promit ca fac tot posibilul sa ii ajut

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput