Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (86)
Raspunsuri - Pagina 11
daniver31 spune:
La Multi Ani! Ana-Larissa Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa.
Fetelor a fost superb la party.Nu am cuvinte sa va spun cat de fericit a fost Daniel si ceilalti copilasi.....nu va spun ce era in casa..dar a fost superb.S-au jucat,au papat(toti fara mofturi!!!!)nu s-au certat ......a fost perfect.Cum am timp descarc pozele.Nu am luat motul...il luam la un an jumate.Are ceva??
Azi mergem la vaccinul de un an....asa ca trebe sa ne pregatim sufleteste(ii cam curge nasul lui Daniel...dar sa vedem).Mie imi este greu la un vaccin dar saracutul Alex ....Doamne Ajuta sa fie bine .
Oana,Nae si Danny(17 10 2004)
http://community.webshots.com/user/b35noc
ana_a spune:
Salut!
Aseara va spuneam ca Stefan a facut febra 38 si eram un pic necajita, ei bine, azi de dimineatza avea doar 37,6 eu tind sa cred ca e de la dintisori, oricum, il tin sub supraveghere!
V-am spus eu ca si-a gasit un prieten de 4 ani care merge la gradi si care e aici vecin cu noi, ei bine acest baietel este acum cu mucisori si nu stiu cum sa fac....aseara a venit cu bunica lui la noi dupa o serie de plansete ca vrea la Stefan...Voi ce parere aveti?Ar fi mai bine sa nu ne mai vizitam?Dat fiind ca copilasul vine mai mereu de la gradi cu mucisori??Oare fac bine daca .
il i0
.z0o
le0z a0.sa?Pan0a l
a0 ur0ma 0z0ic .eu., tot la gradi aunge si el
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an
crini spune:
Naty, si eu fisez urat cand sunt obosita sau preocupata de ceva. Sau daca mananc mai greu, seara tarziu. Inainte ma tot gandeam ce insemnatate pot avea, dar am citit intr-o carte a Parintelui Cleopa ca n-au nici o semnificatie si de-atunci imi fac curaj asa.
Despre carnea de pui, nici eu nu am mai cumparat, nu vreau sa mai mancam. Cu ouale e mai greu, lui Andrei ii plac mult.
Pufymic, felicitari pentru decizie, dar n-am inteles conditia cu plecatul in strainatate. Aveti intentia sa plecati din tara?
Ana_a , copilasii pot face febra din diverse motive, nu neaparat patologice. Eu stiu ca nu se da nimic daca temperatura nu depaseste 38.5
Daniver31, felicitari pentru petrecerea reusita, asteptam poze.
Nu are nimic ca nu i-ati luat motul, nici noi n-am facut-o. Se ia intre 1 an si 3 ani.
Succes azi la vaccin, sa nu faca reactii adverse!
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
herra spune:
LA MULTI ANI Ana-Larissa !!!
Ana - eu as evita intalnirile cu copii care intra in colectivitati, mai ales in perioada asta cand poate izbucni oricand o epidemie de gripa...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex are nevoie de noi!!!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
anielas spune:
LA MULTI ANI ANA-LARISSA!!!
Multumim dragelor pt aprecieri.
CRSIMIR-Am vazut si noi pozele...tare dragalas ,zulufos si elegant.
Ana_a-eu as zice sa-l ti mai departe de prietenul lui..macar o perioada...Initial nueramde parerea asta..si nu am tinut cont..pana s-a molipsit Ina cu raceala asta care ne chinuie deja de 1 luna..asa ca acum incerc sa am grija pe langa cine stau..macar pana se mai stabilizeaza vremea asta pacatoasa.
Daniver31-multa bafta sa fie totul bine la vaccin.
Ana_miti-asteptam cu nerabdare vestile dela spital... speram sa fie cat mai bine.
Eu raportez un puiut suparat tare..nu am patit nicioadata asa cu ea...a plans aseara de nu mai stiam ce sa-i facem..a adormit tare greu..nu prea vrea sa pape...
Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI ANA-LARISSA!...sa cresti mare,sanatoasa si sa fii fericita,sa-i bucuri toata viata pe parinti, multi de la noi!
CRINI,NEXUS,NATY,PUFYMIC,ANA-A,GEO,va multumesc la toata de urari si pt ca v-a placut puiutul meu mic...chiar au crescut tare repede copilasii nostrii...ma uitam si eu la pozele voastre si toti sunt niste scumpi si frumusei... de la noi!
RAMONA,multumim de faptul ca ne dai detalii despre Alex...eu ma gandesc cu groaza prin ce trebuie sa treaca micutul si parintii...offff,crunta e viata asta....sanatate multa le doresc si putere Anei,!....mai spune-ne cu ce ii putm ajuta,si cum mai este situatia...sunt sanse de ceva ameliorari?
ANA,sa sti ca eu nu l-as mai lasa pe puiut cu baietelul acela,pana nu ii trec lui mucusorii...altfel Stefanel tot timpul va avea si el...si noi am patit cu o fetita a unei prietene...acum Robert e tot cu nasul infundat si cu mucusori...si mor de nervi ca il chinuie...nu cred ca esti exagerata...eu una asa as face,de ce sa il imbolnavesc "intentionat" ,daca se poate evita,nu?
si multa sanatate la toata lumea!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
crini spune:
La multi ani Ana-Larissa!
La multi ani Ilinca, Manuella!
Mi-am dat seama ca nu facusem urarile tocmai fetitelor nascute in aceeasi zi cu Andrei, asa ca m-am grabit sa remediez.
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
Nexus spune:
La Multi Ani Ana-Larissa!
Sa cresti mare si sanatoasa!
pufy nastrusnica idee . Cum se mai simte Alesio?
daniver31 la baietei motul poate fi luat pana la varsta de 3 ani asa ca mai aveti timp. Va tinem pumnii sa fie totul bine la vaccin daca o sa-l faceti.
ana_a e foarte posibil ca febra sa fie de la dintisori. Doctorita imi zicea ca temp poate ajunge si la 39 din cauza eruptiei dentare si ca tratament sa-i dau 2,5 ml Calpol, alternativ cu 2,5 ml Nurofen(o zi unul, o zi celalalt). Parerea mea e ca ar fi bine pentru Stefan sa-l tii mai departe de prietenul lui cand acesta are mucisori. E greu pt ca nu ai cum sa-i zici copilului de 4 ani: "stai acasa nu mai veni la Stefan ca ai muci si ii dai si lui".Sigur va ajunge si el la gradi, dar atunci va fi mai mare si sistemul lui imunitar mai bine pus la punct.
loreema24 e groaznic ce povestesti despre Alex numai asa in cateva cuvinte. Totusi exista sperante ca s-a descoperit remediul pentru aceasta boala: transplantul de pancreas.
Sa ne rugam in fiecare zi pentru sanatatea copiilor nostri.
anamari sa creasca mari si sanatosi dintzocii.
Am si eu rugamintea pentru cine motifica listuta sa ne treaca si pe noi cu 10 dinti si 3 maselute. Merci.
Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur
Mada spune:
la multi ani tuturor ce s-au sarbatorit zilele acestea si celor de azi!
ilinca a facut o infectie urata la o mana, stanga, intre degetele arartator si cel din mijloc chiar la jos la baza, asa ca de duminica luam antibiotic si mergem zi de zi la pansat si la curatat locul la budimex, nu pot sa va spun ce tare plange cand ii curata acolo, o doare cred ingrozitor, tremura cand iesim de acolo.
tre sa stau acum mereu cu ea sa nu puna mana cat se poate pe nimic, sa fie pansamentul curat, asa ca n-am timp de nimic
habar nu avem de unde a facut minunea aia, s-a trezit la 5 duminica dupa 2 ore de somn in niste urlete si plansete ca niciodata, juma de ora ne-a luat sa cautam sa gasim cauza. nu stiam la ce sa ne uitam mai intai, ea tot ridica degetul in sus si arata dar nici nu m-am gandit ca are ceva acolo.
in fine e mai bine acum, luam zinat(antibiotic), saraca,ea nu a luat deloc pana acum
va pup si incerc sa intru mai incolo
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
Naty spune:
quote:
Mai fetelor noi am hotarat : daca nu reusesc sa plec in strainatate intr-o luna, ii facem o surioara sau un fratior lui Alesio! Nu se mai poate asa! Il iubim asa mult pe banditul asta mic ca face tot ce are el chef cu noi! E un terorist si jumatate! Macar daca mai are un fratior sau o surioara se mai imparte dragostea asta nebuna nebuna........sper!
Iubita, am o veste proasta - prietena mea era tot asa prea atasata de baietelul ei (care acum are 3 ani jumate). Asa ca a hotarat sa mai faca un copil ca sa imparta dragostea si primul sa nu mai fie asa rasfatat. Zis si facut. Doar ca, in loc de unul au iesit doi si desi ii iubeste, desigur, primul copil a ramas preferatul, la fel de mult iubit si la fel de rasfatat!
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI