Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (86)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI ANA-LARISSA

Loreema pentru inima ta buna, ca il ajuti pe Alex si pe mami lui asa mult! Spune-ne ce mai putem face pentru ei? Ma gandesc cu groaza prin ce calvar trece Alex! Offff! Daca ii putem ajuta cu ceva te rog sa ne spui!

Mada la pitica ta! Saracuta de ea! Dar de la ce a facut infectia la manuta?S-a zgariat in ceva?S-a lovit?Multa sanatate si sa treaca repede!

Crini da, eu am de gand sa plec sa lucrez in strainatate, deoarece ne descurcam foarte greu: nu avem casa(stam in chirie)si cu toate ca lucreaza si Ovi ne descurcam greu cu banii.Asa ca de ceva timp am tot trimis pe CV-uri pe unde am apucat, insa deocamdata nu mi s-a oferit nimic!

Naty....faina veste mi-ai dat! Deci sa ma astept ca tot bazucu sa fie cel mai iubit?Hummmmmmmm! Cat despre prietena ta la care au iesit doi, norocul ei! As vrea eu sa fie si la noi asa....dar nu prea sunt sanse!

Ana si eu zic la fel: n-au decat sa se supere parintii copilasului de 4 ani, dar eu zic ca nu merita sa risti! Adica pentru mine sanatatea lui Alesio e mai importanta decat orice altceva!

Cat despre Alesio.....e bine acum, maine mergem la control, insa vad eu ca nu-l mai doare urechea si capul.De vioi tot asa atomic e de scoate sufletul din mine!

Mai fetelor sa vedeti ce-am patit aseara: l-am culcat pe bazuc(doarme cu noi in camera) si am mers cu Ovi la bucatarie sa facem mancare(ca numai cand doarme Alesio pot gati, iar Ovi ma ajuta mult cand e acasa...norocul meu). Si la un moment dat il aud ca se maraie. Fug la el si cand intru in camera ma izbeste un miros groaznic de plastic ars. Iau bazucu in brate si merg in alta camera si il pun pe Ovi sa caute sa vedem ce s-a intamplat. Intr-un final trage patul si vede problema: luase foc priza in care era prelungitorul unde punem noi TV-ul si caloriferul!
Ma gandesc cu groaza de ce am scapat! Daca se intampla chestia asta in timp ce dormeam si nu ne mai trezeam?Daca luam foc?
Nici acum nu a iesit mirosul ala ingrozitor de tot!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un bazuc la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Raportez a cincea noapte nedormita
Cred ca ii mai dau ceva dintisori, ac e asa de maraita ....

mada la Ilincuta sa treaca infectia repede. Dar de la ce o fi facut-o? Ce a zis doctorul?

geo merci de intrebare, e bine acum bebelina.
Dami ce face? cum s-a comportat la vaccin?

pufy chiar aseara am pus-o in sac, prima data. Dar s-a trezit dupa 1 ora si a facut un asa scandal, ca i l-am scos.
Acum din fericire ne-au dat caldura si e atat de cald la noi in casa (m-am lasat convinsa de octavian) si am luat niste calorifere foarte mari) ca poate dormi bine merci dezvelita.

ana si eu zic la fel - mai bine izoleaza-l de baietelul acela, macar deocamdata.

ania o fi de la dinti ...

ramona transmite-i Anei si lui Alex si de la noi. Sa le dea Dumnezeu multa putere!

In legatura cu carnea de pui, vad ca nu sunt singura panicoasa!

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

La multi ani Ana - Larissa!

Pufy uff prin ce sperietura ati trecut!

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Naty, Dami a fost ok dupa vaccin, ca si la celelalte nu a facut nici febra, nu a fost nici marait, s-a comportat normal.

Eu ii dau lui Dami, de fapt si Ioanei, carne de pui si oua dar din sursa foarte sigura.

Cat despre invelit, eu nu ma stresez deloc, nici Damian si nici Ioana nu dorm inveliti dar noi avem centrala si temperatura constanta de 23 de grade.

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Crini, multumim de urari.Si voua multa sanatate si sa fiti fericiti.

Crismir, frumos baietel ai.

Anielas, frumoasa pitica ta, si foarte chic cu palariuta rosie.

Mada, ce ciudat cum a aparut infectia Ilincai...

Pufy, pupici lui Alesio

Ana, ma tot gandesc la voi si la Alex

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna fetelor,din nou,pf,nu-mi vine sa cred ca am timp sa intru de doua ori pe zi!
Multumesc de urari ANIELAS si NATURE, si la gazele voastre!
IOANA,mare necaz cu priza aia,bine ca nu a fost mai nasol si a-ti depistat-o...cat despre ideea ta de a face un nou bb,mare curaj... si multi si bafta!...eu apreciez persoanele asa de curajoase,eu inca nu mi-am revenit cu somnul si oboseala dupa Robert,ce sa mai fac unul,ca ajung la nebuni cu totul.

MADA, si sanatate pt Ilincuta...draguta de ea,asa mica, e groaznic cand ma gandesc ca puiutii astia asa mici sa treaca prin asa suferinte.

Robert ma inebuneste cu leaganul...la invatat soacra mea sa zica hinta,si acum tota ziua vrea la "in-ta"...e asa de scump cum zice el...dar din pacate la noi burniteaza si bate tare vantul..plus ca leaganele sunt ude,as ca stam si ne jucam in casa cu masinutele,dar se plictiseste dragul de el...poate de joi se mai incalzeste...sau macar de ar ninge sa stim o treaba

fetelor si puiutilor,si multa sanatate!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mirela nici eu nu mi-am revenit cu somnul si cu oboseala de cand cu bazucu, ca si acum ma trezesc si de 4 ori pe noapte....dar am zis ca daca nu reusesc nicicum sa plec macar sa fac ceva constructiv!....si totusi eu sper ca s-o mai domoli macar putin dragostea asta nebuna pentru bazuc daca mai avem un bebe.....sau poate sper degeaba cum zice Naty....!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un bazuc la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Am tot vrut sa va intreb si am uitat (desi stiu ca s-a mai dezbatut aici problema):
ce vaccin ati facut copiilor?
Dodolina face maine vaccinul - Infanrix, ca si pana acum si Priorix - asta nici nu stiu ce e ... mama denaturata ... o fi antirujeola, sau ce?

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani sarbatoritilor de zilele astea!

N-am mai avut timp de nimic si n-am apucat sa mai urez sarbatoritilor LMA.

Am vazut doar pozele cu Inutza... o pitica scumpa.

Mihaela pozele tale? Ziceai ca o sa pui...

Noi o sa-i facem si ziua de nastere si rupem si turta, duminica, de ziua ei... O sa fie un mare balamuc pt. ca au anuntat ca vin o gramada... si nici nu stiu unde o sa aiba loc in casa... ramane de vazut...
Am si eu o intrebare... Trebuie luat cadou nasilor la ruperea turtei / taiatul motului? Voi ce le-ati luat?
Eu asa am auzit si n-am nici o idee...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">Alex are nevoie de ajutorul nostru!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pentru Alex

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Buna,

Voi stiti ceva de vigantol? Azi am intrat intr-o farmacie sa iau o reteta gratuita pe care era si vigantol si farmacista mi-a zis ca nu se mai gaseste vigantol, ca e criza, ca nici pastilutze nu sunt si sa ma duc la medicul pediatru sa-i faca vit. D. injectabil.Mda. La alta farmacie n-am mai intrebat, am crezut ce mi-a zis.

Mada nu stiti de unde a aparut infectia? Dar inseamna ca e destul de grav daca trebuie sa luati antibiotic.

Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)

Mergi la inceput