Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (86)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

La Multi Ani! Lucas, Ioana Maria Amina, Ilinca, Manuella, Mihail Andrei, Mihai Daniel. Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.

Ana, ma bucur mult ca Alex e mai bine. de la noi si multa sanatate. Mult succes la doctor si va tinem pumnii sa primiti un raspus pozitiv de la fundatia aia.

Lilia, micutei si va tinem pumnii sa scapati odata de ghipsul ala.

Pufymic, multa sanatate bazucului si sa se faca repede bine.

Mcm, succes cu mancarea sper sa treceti repede de greva asta a foamei.

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Fetelor ma scuzati ca nu prea mai dau pe aici (in caz ca sesizeaza cineva ) dar am asa o perioada de .... dezvat de DC, prea o luasem razna.
Urez tuturor bebeilor care se serbeaza zilele astea un La multi ani din suflet! Sa cresteti mari si sanatosi.
Andreea si Doru

- culoarea este violet, dar nu e in lista, scrii tu inainte de textul dorit [violet ] si dupa [ /violet]
- fontul este Comic Sans MS
- dimensiunea este 5

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

La multi ani Mihail Daniel!

Ana,
va dorim sanatate si multa putere.
Lilia, speram sa scapati cat mai repede de ghips, sa se rezolve si problemele voastre.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

La Multi Ani Mihai Daniel! Sa cresti mare sa fii sanatos si sa ai parte in viata doar de lucruri bune!
daniver31 sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si sa-ti aduca numai bucurii! Distractie placuta!
Ana_miti ma bucur ca ati ajuns sa stabilizati cat de cat glicemia si sa dea Domnu' ca medicul la care o sa mergeti sa gaseasca solutia sa fie totul bine cu Alex.
Lilia, doamne cata putere trebuie sa ai...Multa sanatate Ameliei si tie . Sa treceti cu bine peste toate necazurile de acum.
Pufy multa sanatate puiului!
ana_a am vazut pozele cu Stefan cel Mare! Super baietel in super Jeep. Cand o sa fie mare nu crezi ca o sa vrea unul pe 4 roti?
anielas ma bucur ca ati avut o petrecere reusita si asteptam poze.
nature ai fetita mare mey daca a stins ea singura lumanarea. Ce a ales Ilinca de pe tava?
Andreea spor la noul proiect.
Mey Geo pai asa "destrabalare" mai zic si eu!
Noi mai avem 2 maselute si un canin, la inventar iesim cam asa :8 dinti, 2 canini (sus), 3 maselute(1 jos si 2 sus). De papat papam bine si sper asa sa fie si in continuare.
O saptamana cat mai buna!

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI !sarbatoritilor de sambata si duminica..noi am chefuit sambata si nu am mai apucat sa intru pe forum...LA MULTI ANI MIHAI DANIEL!..sa cresteti mari,sanatosi si fericiti!...si pt mamici!
Noi am facut un chef super,am taiat motul si ne-am distrat excelent...puiul meu a ales de pe tava urmatoarele 3 chestii;termometrul,dolari si pixul...apoi telefonul...ne-am amuzat ca s-ar putea sa avem un doctor in familie...sanatate sa aiba ca restul ,vede el ce va fi.
Am sa pun si poze...nu am foarte multe pt ca am si filmat si acolo e totul in detaliu...din pacate nu am poza cu tortul si tava,sper ca unii din invitati sa fi facut sa ne dea si nou...asta e,mami e cu capul in nori.

Sanatate multa puiutului Ana,sper ca totul e mai bine,s-au macar se intrevede ceva lumina pt voi,!

Va pup pe toate si pe toti micutii si revin cu pozele,!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi!!!

Mihaela si bb Amalia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaela1802/my_photos
"Singur, omul este ceva imperfect, ii trebuie un al doilea ca sa fie fericit." PASCAL
"Lumea este plina de minuni, dar nimic nu este mai minunat ca omul." SOFOCLE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Am uitat sa va spun: Ilinca a ales de pe tava banii si cartea de credit ( deodata), apoi o pensula si cartea.Concluzia noastra: o artista erudita plina de bani

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Gata..am reusit sa incarc pozele de la turtitza..sper sa va placa .Le puteti vedea aici
Vizionare placuta

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

La multi ani Lucas, Ioana Maria Amina,Ilinca Manuella,
Mihail Andrei si Mihai Daniel !

Eu sunt complet chiauna, de 4 nopti nu am mai dormit - joi si vineri din cauza de bebelina mucioasa, care nu putea sa doarmea si samabata si duminica din cauza de bebelina care se descoperea, iar eu, terorizata de mucisorii dinainte, ma trezeam din jumate in jumate de ora sa o acopar. Colac peste pupaza azi dim, la 5 s-a trezit don`soara cu chef nebun de joaca si a tinut-o asa pana la 6,30. Dupa aia a mai dormit trei sferturi de ora si s-a trezit complet.

Fetelor, am descoperit o minune pe nume KARVOL - pentru cine nu stie sunt niste capsule cu ulei care se pune pe o batista in apropierea copilului racit si FUNCTIONEAZA. Cel putin pe Dodo a desfundat-o, a dormit foarte usor de fiecare data cand i-am pus. Din pacate nu le-am descoperit de la inceput!

Vad ca va distrati, nu gluma. Felicitari pentru toate petrecerile reusite!

Ana Miti si de la noi pentru Alex, sa dea Domnu sa fie bine!
si pentru printesa Amelia cea curajoasa!

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Am vazut pozele Inei fetita de Anielas. E superba!
Si ii sta asa bine cu palarioara rosie!

Geo ce bine de tine si mie mi-e un dor sa merg la cinema!
De fapt eu nu mai apuc nici la TV sa ma uit sau la DVD. A luat Octavain o gramada de filme si eu nu am apucat sa vad nic un sfert din ele.
Apropos, saptaman trecuta am resuit sa vad Be witched (mi s-a parut slabut, dar Nicole Kidman e superba!) si o comedie super haioasa, Spargatorii de nunti. Am inteles ca e si pe ecrane - pentru cine are timp de asa ceva, o recomand.

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput