Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (86)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

pentru Ilinca, Manuella si Mihail Andrei.

Nature,Elena_oona si Crini, felicitari si "La multi ani!" pentru puiutii frumosi pe care ii aveti.

Multa sanatate ca-i mai buna decat toate din partea mea si a lui Alex.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex, un baietel diabetic de 1 an

ana-maria si Alexandru Andrei(7 oct.2004)http://www.cat.pscomp.ro/yap/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

ILINCA, MANUELLA si MIHAIL ANDREI

Ana pentru voi, bafta la doctor.

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

La Multi Ani! Lucas
La Multi Ani! Ioana Maria Amina
sa fiti cuminti, sanatosi, bucurosi!

La Multi Ani! Mihail Andrei - sa-ti traisca puiul Crini, sa fie sanatos si destept
La Multi Ani! Ilinca - felicitari pentru printesa draga Patrice! sa fie sanatoasa, frumoasa intotdeauna si curajoasa!
La Multi Ani! Manuella bucurie, curatenie si frumusete din partea mea... draga Elena_oona te mai asteptam pe aici...

La Multi Ani! Mihai Daniel

sa fii sanatos, curajos si voios!
Oana asteptam poze de la ziua de 1 an

Eu nu mai am timp sa intru... ca din "prea mult timp liber si o gramada de imaginatie" m-am apucat de un nou "proiect" :)

Am gasit pe internet toata opera lui Creanga - povesti, povestiri si amintiri si le-am copiat... apoi am scos cate o pagina la imprimanta, dupa ce "am umblat la ea" - adica i-am facut desene, i-am pus cornere cu flori... si apoi am lipit-o pe o alta foaie mare, de carton colorat si am facut ... o carte :)nu stiu daca intelegeti, am sa fac o poza maine sa va arat :)

Oricum, iese fff frumos si sunt sigura ca zanei o sa-i placa cand o sa invete a citi

Roandre cred ca te-ai simtit foarte bine, de fapt na... toti 3 :)
Ana_miti ma bucur nespus ca Alex e mai bine, sper din suflet sa treaca, sau cel putin sa se amelioreze boala... nu prea stiu multe despre diabet, trece in timp?

Vine frigu` aici... deja am inceput sa stam numai 1 ora in loc de 2 afara, dar cred ca e bine si atat.
Azi i-am luat manusi si caciulita, e tare dulce cu ele :))

Ok... noutati noutati nu prea am... suntem bine sanatosi, ceea ce doresc la toti!

si muuulta sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Aissa

off topic - cu ce culoare si font, ai facut semnatura cu rozul ala inchis?(ai scris la pagina 9 in subiectul trecut la multi ani amalia) ca nu gasesc nicaieri...
Mersi...

si sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

ILINCA, MANUELLA si MIHAIL ANDREI , LA MULTI ANI FERICITI , numai bucurii alaturi de parinti si muuulta sanatate va doresc!
Ana_miti, sa aveti parte de vesti bune la doctor!Ma bucur ca Alex e mai bine acum!
Anamari, sunt sigura ca si eu m-as da batuta daca nu as avea parte de atatea ajutoare saptamana asta si, mai ales, daca as avea mai multi copii.
Alma cred ca e indragostita de Tris. De ati vedea voi ce pupici dulci primeste Tris si de ce imbratisari are parte...Ieri noapte s-a trezit domnisoara si plangea. Nu am gasit nici o metoda pt a o calma pe domnisoara...pana mi-a venit ideea salvatoare:am transferat-o in patul micului cavaler.Era asa de fericita, de parca i s-a implinit cea mai arzatoare dorinta. Si sa fi vazut acolo chiuieli si conversatii de bebici...eu si Ralu ne prapadeam de ras vazandu-i cum se distreaza si se inteleg. Intr-un tarziu am pus-o pe mademoiselle inapoi in patutul ei (cred ca era ora 3 noaptea), unde a ramas cuminte pana dimineata. Si azi au luat-o de la capat (de fapt ieri ca acum vad la ce ora scriu).Asadar, aici e distractie mare cu piticii si cu cainele (Alma e mare prietena si cu Nick). In plus, ne plimbam toata ziua si ne conversam la maxim.
Noapte buna si pupici,

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

LA MULTI ANI MIHAI DANIEL

Sa cresti mare,sanatos si frumos puiul meu .

Acum un an de zile ma pregateam sa merg la spital...sa aduc pe lume o mica minune :o legatura intre mine si tati ce nu o mai poate rupe nimeni,o bucurie pentru cei ce iubesc copii si o mare fericire pentru familiile noastre.Un inger!!!Ii multumesc Lui Dumnezeu ca ni te-a trimis.

Acum ...cand il am pe Daniel...ma simt cea mai fericita femeie de pe lume.Il divinizez .Acest sentiment il doresc tuturor femeilor de pe lume.Nimic nu se compara cu un copil.Sunt foarte fericita.

Va pup dulce fetelor si va doresc multa fericire... alaturi de voi am crescut...am trecut si prin bune si prin rele si atunci cand am avut nevoie de un sfat a-ti fost langa noi.

Ana ma bucur ca sunte-ti mai bine.Doamne Ajuta si suntem alaturi de tine.

Acum ma duc sa termin pregatelile ...ca ne vin invitatii pe la 14 00....o sa va pun poze.Sper sa iasa bine...am niste emotii...mama mama.Mai vb.Va pup dulce all.Sya.

Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

http://community.webshots.com/user/b35noc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI sarbatoritzilor din zilele trecute
LUCAS, IOANA MARIA AMINA, ILINCA, MANUELLA, MIHAIL ANDREI!!!
LA MULTI ANI sarbatoritului de azi MIHAI DANIEL!!!!
sa cresteti mari si cuminti

Pufy-bazacului bolnavior sa se faca bine...vreu sa-ti spun ca l-am visat azi noapte
Ana_a-am vazut pozele voastre cu tricicleta si jeep-ul..tare scumpi e Stefan si intradevar pare tare mare.
Danyce-tare haioasa e Alma ta...nu stiu mai mamicilor de ce sunteti demodate si nu lasati copii sa doarma impreuna..daca deja v-au adus la cunostinta ce sentimente profunde exista intre ei ar fi cazul sa nu le mai stati in cale .
Tare harnicutza esti tu..de abia astept sa salivez pe langa pozele cu minunatiile de tortuletze pe care o sa le faci.

Noi ne-am intors aseara franti de oboseala de la tzara.Petrecerea a fost SUPER reusita..a fost vreme excelenta asa ca am putut face gratar si am stat in curte la aer curat.Ina a fost ca de obicei de nota 20...i-a terminat pe bunici si pe toti invitatii..a dansat, a papat tortulez si i-a servit sipe invitati, a tras pisicile de coada..i-a certat pe cei galagiosi.
Cand a venii momentul cu turtitza a fost mai interesant... nu stat sa-i punem funditza in par..cred ca stia ca vrem sa o tundem..si de abia ii crescusera si ei trei fire ondulate..deci cu chiu cu vai a reusit nasa sa o tunda. S-a infruptat tare fericita din bucatzica de turtitza pe care i-a dat-o nasa, iar cand a venit momentul alegerii de pe tavitza a fost fenomenala...i-am pus tava in fata.,.iar ea astat cu mainile in sus..si a stat..si a stat....au trecut 15 min pana a ales cele trei obiecte...ca de..era o alegere ce-i marca tot restul vietii..nu?..in fine..pana la urma a ales : CARTEA, MARGELELE si BANII

Poze am sa incerc sa incarc mai tarziu ca acum imi face fitze webshots-ul.
Pupici,

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Neata mamici,

Va multumesc tuturor pentru urari! M-am trezit dimineata zambind cand mi-am adus aminte de ziua de ieri! A fost frumos, am avut multi invitati si majoritatea cu copii.Cea mai mica avea 6 luni, cea mai mare 9 ani.Au intors casa cu susu-n jos, Ilinca a primit multe jucarii si bineinteles ca toti s-au jucat cu ele.Ilinca a fost ca o printesa, a ras toata ziua, aplauda cand mai aparea cineva cu cate un cadou, sarea sa isi deschida cutiile, se baga in pungile de cadou cu totul .Cand a venit momentul turtitei, nu am reusit sa ii legam perisorul cu o fundita, dar i-a taiat nasica motul si toata lumea a mancat din turtita.Apoi i-am adus tortul, i-am cantat si apoi toata lumea a facut liniste si eu i-am spus : " Sufla mami, sufla" si ea a stins lumanarica din prima!!!!

Au fost caraghiosi, am avut ciofuri si ornamente, baloane....Sper sa pun mai tarziu sau maine poze!Am si filmat toata ziua,de-abia astept sa avem timp sa vedem ce a iesit!

Lilia, mi-au dat lacrimile cand am citit de Amelia, ca a plans la ghips.Va pupam, si Ilinca si eu.

Ana_miti, bafta cu Alex la dr, suna-ma daca aveti nevoie de masina sau altceva cat sunteti in Bucuresti.Azi sper sa primesc si raspunsul de la fundatia aia, va tin la curent.

Pufy, cum se mai simte Alesio?

Geo, sar'na de telefon!Ce copii mari avem.

Si ca tot vorbeati de papa, parca si ILinca a inceput sa manance mai putin, eu o mai pacalesc cu cate un Danette cu vanilie, e innebunita de placare cand ii dau ...In plus, ii mai dau cate o bucatica de svaiter, sau cate o bucatica de piept de pui facut la gratar, pentru noi.Ideea e ca vrea tot ce mancam si noi.Asa ca o pacalesc cateodata si ii pun mancarica de-a ei in farfuria lui ta'su, si ea crede ca mananca din mancarea lui.

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI Mihai Daniel!!!

Oana - frumoase cuvinte! Sa-ti traiasca baietii si sa fiti fericiti!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex are nevoie de noi!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

LA MULTI ANI MIHAI DANIEL!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput