Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (86)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Ionela, e super ca Mihaita merge spre bine, sa dea Dumnezeu sa se intoarca cu bine spre casa!!!

danyce, pai muuulte pregatiri pt ziua printesei!Spor la treaba!

Lilia multa sanatate va dorim!!!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Oh am uitat sa va spun ca avem tricicleta!Si Stefan nu e foarte incantat de plimbat cu ea in schimb ii place la nebunie sa invarta rotile, o rastoarna pe o parte si invarte o roata cam pana imi beau eu cafeaua sau fac ceva treburi usoare :D
Am pus poze in albumul de la semnatura.

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Anielas – distractie placuta, asteptam poze si povestiri.

Naty – sanatate Dodolinei si multi pupici sa ii treaca repede.Lasa ca va distrati si mai tare cand veti face petrecerea.

Nature distractie placuta si voua .Lori nu a vrut sa invete sa sufle in lumanare deloc, asa ca au suflat toti copii invitati.Si Lori ar manca lumanarile cu o poftaaaaaaa, nu stiu ce le place la ele.

Ellen – Ana e f obosita pt ca Alex nu e bine deloc si de aceea nu a mai intrat deloc .

S simona – nu e putin 10 ron asa ca stai linistita, da cine poate si cat poate .Nici eu nu pot sa dau prea mult dar eu macar stau acasa si incerc sa ajut cu bazarul.

Pufymic –sanatate puiului si multi pupici de la Lori ca sa ii treaca repede.

Mcm – poate ii ies dintuci dar nu se umfla gingiuta, asa i-au iest primii 2 dinti Loreemei, m-am trezit ca se aude clantanit in gura ei cand manca si nu stiam ce e.

Daniver eu nu am avut copii asa mici.Imi pare rau ca nu te pot ajuta.Felicitari umblatorului.

Lilia – offfffff pupici multi sa uite repede fiecare schimbare de ghips.

Lori azi a reusit sa deschida usa de la intrare pt prima data si a iesit singura pe hol sa iasa fata la plimare daca mami nu o scotea. Noroc ca s-a intalnit cu o vecina si nu a apucat sa ajunga la scarile de la intrarea in bloc. De atunci usa sta incuiata non-stop.

Acum vestile despre Alex:vestea rea: Nu e deloc bine, glicemie mare aproape la fiecare testare(peste 300).
Dar daca a fost o veste rea trebuie sa fie si una buna, nu?Vestea buna: Ana a reusit sa ia legatura cu unu dintre cei mai buni(daca nu cel mai bun) diabetologi pt bebici de la noi. Dr a fost de acord sa il primeasca pe Alex printre pacientii lui asa ca saptamana viitoare (nu stie inca ziua exacta) vor veni la Bucuresti sa se interneze la Spitalul Cantacuzino pt investigatii. Ana e foarte incantata de vestea asta asa ca si-a mai revenit putin. Cu pen-ul pe care il are deja nu mai reuseste niciodata sa ii injecteze toata doza de insulina prescrisa asa ca glicemia nu se stabilizeaza deloc.
Speram ca totul va fi bine !!!

Multumim tuturor pt sprijinul acordat la bazar si pt toate gandurile bune!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex are nevoie de ajutor!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Daniver, felicitari pt copilul umblator!
Cat despre party...nu trebuie sa te stresezi f tare caci de obicei mamicile vin cu copii mancati si poate chiar au mancare la ele pt ca nu toti copii accepta orice fel de mancare.
Eu am avut borcanele cu mancare...unora le-a placut, altora nu. Am avut sucuri Hipp pt copii dar nu prea s-au baut pt ca mamicile venisera cu ceiutul dupa ele.
In schimb neaparat trebuie sa ai pufuleti, covrigei, biscuiti, fructe, iaurturi si poate ceva cereale. Asta ar fi baza.
Eu am avut pateute cu branza, ciuperci si carne si toti copii au papat si asa ceva...mai dupa jos, mai de la mama din mana, mai de la alt bebel din mana...s-a impartit frateste...hihihi
Tort la fel...am avut diplomat cu fructe...unii au mancat, altii nu.
Cam asa a fost la noi!

Noi astazi mergem la o nunta asa ca nu voi intra pe net si de aceea urez sarbatoritilor de azi de acum!

Pupici!

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

LA MULTI ANI!BADICE!!!
Iti doresc din tot sufletul muulta sanatate, curaj si intelepciune!

LA MULTI ANI! Alexandra, Maira Rebecca,Amalia!!!
LA MULTI ANI! Stefan Adrian, Patrick

Scuzati pentru intarziere dar va doresc muuulta muuulta sanatate, bucurie si credinta.

Bine ai venit Mihaela_Amalia

Roandre distractie placuta...

Pufy si Lilia sanatate la puiuti!

Daniver bravo pentru puiul umblator!

Ana ma uit la poze imediat :)

Sanatate dragului de Alex eu pot doar sa ma rog pentru el si sa-i transmit gandurile mele bune

si muuulta sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Lilia sanatate multa printesei. Ma intristez de fiecare data cand citesc despre ea ca tot mai sunt probnleme cu gipsul.

Hai sa va spun ce am facut eu in seara asta (daca tot sunt hai-hui de ce sa nu profit). Eu in TM stau la o verisoara de-a mea, casatorita cu copii mari dar careia tot timpul i-a placut distractia asa ca m-a invitat la film, la cinema. Va dati seama? Nici nu mai stiu de cand nu am calcat intr-o sala de cinema. Oricum a fost fain, am vazut si un film super tare, Negutatorul din Venetia, cu Al Pacino (actorul meu preferat) dupa care am fost amandoua intr-un club ca sa bem un pahar cu vin iar acum ne-am intors acasa si ne pregatim de culcare. Fain program, nu?

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Daniver bravo pentru puiul umblator! Adica bebe al tau merge si tu uiti sa ne spui?! Pai se poate!?

LA MULTI ANI Lucas!

LA MULTI ANI Ioana Maria Amina!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

LA MULTI ANI PENTRU Alexandra, Maira Rebecca, Stefan Adrian, Patrick, Amalia!!!
...

Lucas si Ioana Maria Amina

Daniver-felictari lui Mihai...

danyce-eu ma declar batuta-noi comandam doua torturi de la cofetarie, si ii hranim cu hamburgeri si hot-dog-o cumnata aduce ravioli/alta aduce salata de cartofi-sper sa nu ploua ca sa putem folosi gratarul...si pui + piure pentru copii...

Lilia-va fi totul bine, vei vedea...imi e asa mila de saracuta Amelia, prim ce trebuie sa treaca si ea...

ma bucur si ca Alex va avea un doctor asa de bun...inteleg cat de greu e sa administreze tratamentul, eu am probleme cu taiatul unghiilor-ce sa mai zic daca ar trebui sa-i fac injectii in fiecare zi...

ana
-uite o idee/da' trebui sa toci carnea...Liei ii place foarte mult: carne tocata, suc de rosii, un varf de sare, busuioc si rozmarin,ceapa si usturoi(aici se gasesc praf doar pentru gust, dar daca nu s-ar gasi eu le-as toca si incorpora in carne cu robotul) paste-spaghetii sau scoici sau ce vreti voi...

carnea se pune in oala(fara ulei) si se maroneste un pic, peste ea se pun condimente+ suc de rosii
+ o picatura ulei...pastele se fac separat-se pune sosul peste si se bucura toata familia de cina...

Lia a facut 6 pasi...uau...acu' acu' merge...imi place de ea ca e foarte incapatanata-si in sensul bun....adica vrea sa le faca pe toate singura si nu se da batuta/fie ca imi ia lingurita cu pireu din mana ca sa manance singura/fie cu mersul-chiar daca face un pas doi si cade...din nefericire e incapatanata si la traznai...nu face ceva decat daca vrea si pace....

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-31

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Mergi la inceput

georgiana-ce pofta mi-e de un pahar cu vin.

Lori-felicitari.bine ca nu a invata sa descuie inca usa/a mea cumnata nu are lacat sus si ii iesea nepotelul in strada la 1 an si 8-9 luni, invatase sa descuie usa singur...bine ca eu stau pe o strada gen cul-de -sac...deci nu-s masini decat rar...

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

a si ca veni vorba de film...si eu tocmai l-am vazut pe unii din actorii mei preferati-Robert de Niro-in rol de varza. in "sesame street"...na' ce filme mai vizonez si eu...

poze de copii cuminti

Mergi la inceput