Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (86)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

geo mi sa facut si mie dor de cinema...nu am mai fost cred ca de vreo 3-4 ani...sotul meu zice ca cinematograful de aici e jalnic...doar unul avem, si ca vin galagiosi si nu poate sa aiba rabdare...asa ca vizionam rar cate un film la tv.....

anamari, interesanta reteta ta, am sa o incerc, mai intai voi gati ceva cu vita si daca nu trezesc pofta piciului incerc ceva mai "codimentat" desi am vazut ca nu vrea sa accepte de exemplu usturoiul, singura frunza acceptata pana acum este taronul si patrunjelul.....
Imi este si groaza cand vine ora de masa....

La multi ani si din partea mea pt sarbatoritii zilelor trecute Alexandra, Maria, Stefan, Patrik si Amalia Lucas si Ioana, multa sanatate si voie buna!!!!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

La multi ani Lucas si Ioana Maria!!!

Felicitari bebeilor umblareti!!!

Lilia, multa sanatate ameliei! Imi pare rau sa aud ca o sa mai dureze chinul... mult curaj, putere si rabdare sa va dea D-zeu!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Ana m-am uitat la pozele lui Stefan, e atat de mare pe langa pisoiasul meu!!!!!!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

quote:
Originally posted by anamari

.

Lori-felicitari.bine ca nu a invata sa descuie inca usa/a mea cumnata nu are lacat sus si ii iesea nepotelul in strada la 1 an si 8-9 luni, invatase sa descuie usa singur...bine ca eu stau pe o strada gen cul-de -sac...deci nu-s masini decat rar...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-31

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Nu are nici o sansa sa descuie usa pt ca este f sus iala, nu ajunge la ea inca vreo 3-4 ani

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex are nevoie de ajutor!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

ana_a ma gandeam ca voi ati gasit o solutie pana acum. Intre timp am observat ca mananca cascaval cu paine si unt cu placere. Asa ca o sa-i dau numai asta un timp.....

Lilia multa sanatate Ameliei si tarie voua.

georgiana cred ca-i relaxant sa mai faci chestii din astea din cand in cand. Din pacate eu nu prea am ocazia si nici sprijinul.

Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Acum am vb cu Ana, Alex a avut glicemia 125 dimineata(f buna) . A respectat dozele data de dr de la Cantacuzino.

Marti dimineata vin la Bucuresti sa il vada Prof. Targoviste pe Alex si sa ii faca profilul glicemic, dar nu se interneaza cu el acum pt ca e epidemie de gripa in spital asa ca nu e momentul pt internare.

Oricum e bine ca se simte mai bine acum.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex are nevoie de ajutor!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Neatza la toata lumea

si LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritzilor din aceasta luna.

intru mai rar pe aici pt ca nu pot parca tine pasu..insa parca aici e grupa lui bb meu.
Insa altceva vroiam io sa va spun. Baiatul meu e un pic racit si cum joi noaptea nu prea a dormit pt ca a tusit non stop ieri am fost la medic. se pare ca are in pic de bronsita. in timp ce sotul meu era in farmacie pt reteta noi eram afara si nu pot sa spun ca mi-au picat ochii pe exponatele din vitrina "Diabetes". erau cateva instrumente..unul am vazut ca era un fel tester..cred..avea o poza mai mare..ma rog..ceea ce io as vrea sa va rog pe voi..sa imi transmiteti cam ce anume ar avea nevoie Ana pt copilul ei..si incerc sa caut solutii ca macar un rand la o anumite perioada sa il trimit io.

De cand am citit efectiv numai am liniste. Am un copil sanatos si ii multumesc in fiecare moment lui Dumnezeu de minunea noastra...insa sincer, eu una ca persoana stiu ce inseamna disperarea unui handicap; neputintza medicilor si nepasarea cu care iti spune: "nu exista nimic in lume sa iti rezolve boala care in timp se accentueaza" Insa, acum sunt mare si cu un handicat ca al meu se poate trai, nu depind de medicamente si alte lucruri...insa ca mama e mult si tare greu.
Macar sa ajutam o mamica. am vazut ca voi v-ati mobilizat deja.
Rugamintea mea este ca atunci cand stii de ce are nevoie Alex (culmea si mie mi se spune alex si al doilea nume al copilului meu e tot alex)
si sa imi transmiteti si as putea sa i le trimit la inceputul lui noiembrie. vine cineva aici..si poate va putea sa le aduca in ro.
sper sa fi fost coerenta..

Alex

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza"Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by georgiana.david

Ana m-am uitat la pozele lui Stefan, e atat de mare pe langa pisoiasul meu!!!!!!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Geo, nu stiu...in poza pare el mare...dar are numai 76cm si 10kile jumatela un an si 2 luni aproape

Strengarul de un an

Mergi la inceput

mcm, da...culmea ca si al meu mananca cu pofta cascavalul, eu i la-m dat in combinatie cu cartof fiert si unt sau cu ou+cartof+unt si ambele combinatii le-a mancat cu placere, dar nu stiu cat ar trebui sa-i dau pe saptamana nu cred ca pot sa-i dau zilnic cascaval....

Strengarul de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Buna fetelor!!!
Am revenit dupa o zi plina.Ieri a fost o asa de nebunie in casa cu invitatii , cu copii lor, cu mancarea............abia acuma incepem sa ne revenim.
Amalia noastra a dat ieri un spectacol pe cinste, nu ne asteptam la o asa bucurie pe capul ei.S-a facut cu o tricicleta cadou si nu i-a dat drumul din mana toata seara.Daca vroia cineva sa o suie pe sa sa o plimbe tipa din toate puterile ei.Nu vroia plimbata ii placea sa plimbe ea tricicleta.
Pe la 10 seara (din cauza ca peste zi nu a dormit cat trebuie) cadea saracuta din picioare de oboseala.Dar nici nu zicea nimic.Niciodata nu am vazut-o asa de obosita dar si fericita in acelasi timp..A fost intr-adevar seara ei.
Venim si cu dovezi dar mai incolo!!!

Mihaela si bb Amalia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaela1802/my_photos
"Singur, omul este ceva imperfect, ii trebuie un al doilea ca sa fie fericit." PASCAL
"Lumea este plina de minuni, dar nimic nu este mai minunat ca omul." SOFOCLE

Mergi la inceput