Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (86)
Raspunsuri - Pagina 3
pufymic spune:
LA MULTI ANI!!!!!!
Alexandra
Patrik
Maira
Stefan
Amalia
Muttzi pe unde ai disparut?Ia mai da un semn de viata!
Noi suntem iarasi bolnaviori! Bazucu meu a facut otita medie bilateral!Asa ca iarsi antibiotic, si picaturi in ureche, in nasuc (si urla la picaturi de zici ca-l belesc!)Offfff........sper sa-i treaca!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) cu bazucu' bebe si pitic de un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
ionella3003 spune:
of, pufymic, iar e bolnavior??? Bietul alesio, ii dam un pupic dulce sa se faca repede bine! Si-i mai dam un pupic mamei lui, sa aiba putere si rabdare sa treaca cu bine si peste asta!
danyce, scuza-ma, am inteles gresit - ce sa-i faci, cu neuronul asta super obosit??? Oricum, mi-ar fi placut un tort in forma de sirena! M-ai dat gata cu toate minunatiile pe care vrei le pregatesti... nu primesti comenzi si din Romania??? Mult succes si spor la treaba si un pupic dulce de la alex pt. alma (chiar daca-i data lui tristan!) apropo, e mai fac raluca si tristan?
s_simona, eu i-am dat dorna rosu (sau albastru) si chiar oke, la punga mov, de care consumam noi (eu dimineata mananc cereale cu lapte si vine si cere ca-i taaaare pofticios - asa ca-i dau sa guste si din ala).
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
lorena_andreianu spune:
Fetele, vad ca si voi aveti probleme cu nasucurile... Si fiu-meu la fel! Ce le puneti in nas daca au mucisori clari? Eu ii pun doar ser fiziologic si trag cu pompa cat cuprinde. Cum zicea si Pufy, e belea cand ma vede cu pompita... parca-i iau pielea. Deja cred ca ne stie tot cartierul... In rest, nu are nici o alta problema (adica tuse, febra...)
si Miron Radu (06 oct. 2004)
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
mcm spune:
Nici noi nu mai avem timp de net din motive de copilas neastamparat. Nu are stare deloc, toata ziua trebuie sa alerg dupa ea prin casa, nu are rost sa insir indeletnicirile ei zilnice pentru ca probabil le cunosteti, va confruntati si voi cu ele.
Problemutza de care ne lovim noi acum este ca nu mai mananca asa de bine ca inainte si nici in greutate nu mai ia. Vechile piureuri pe care le manca cu pofta acum nu le mai mananca, nu prea mananca nici daca-i prepar ceva nou si nici daca pun mai multa sare sa-i dau gust. Si oricum cat mananca o face numai cu atentia distrasa, cu o jucarie in mana sau ceva de studiat pe toate partile. Inainte manca un castronel plin acum ia doar cateva linguritze si apoi alerg dupa ea prin casa sa-i mai dau cateva. Si nu arata ca i-ar fi foame. Sotul spunea sa-i dau vitamine dar ma gandesc ca nu ar fi nevoie de ele daca pana acum a mancat bine. Am dat vina pe dintzi dar acum nu-i iese nici un dinte si tot nu mananca. Aveti voi vre-o idee?
Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)
daniver31 spune:
La multi ani.... Alexandra, Maira Rebecca, Stefan Adrian, Patrick, Amalia
Fetelor...dati-mi si mie o mana de ajutor.....Luni vreau sa-i fac lui Daniel ziua cu copilasi(6 luni are cea mai mica fetita si 3 ani are cea mai mare...iar restul copilasilor sunt intre)Si nu stiu ce as putea sa fac de papica ptr ei ...si dulciuri....si tort.Si cu ce sa-i servesc...suculete..Voi cum a-ti facut(cele care a-ti implinit un anisor)????Dati-mi un sfat va rog.Mai ales cu gripa asta chiar nu mai stiu ce sa fac.
Si la ce ora a-ti invitat copilasii?????
Va pup dulce si va multumesc anticipat ptr raspunsuri.
Oana,Nae si Danny(17 10 2004)
http://community.webshots.com/user/b35noc
danyce spune:
Nexus, merci! Pai timp imi voi face si eu cumva . Oricum, torturile imi vor lua ceva vreme (mai putin Tiramisu ca doar nu coc piscoturile), aperitive o sa fac din alea bune si ultrarapide (adica ceva ruladute bagate toate la cuptor in acelasi timp,pateuri cu carnaciori care se pot incalzi inainte de servire, rosii si ardei umpluti cu salate, oua umplute - cam asa ceva). Carnea pt barbeque e in lada frigorifica si de ea se va ocupa domnul sot (tot el se va ocupa de curatenie si la ce-mi mai trece mie prin cap pana atunci ca are el de facut). O sa am si dadaci destule: parintii , Ralu, poate si socrii...
Daniver, pt pitici (copilasii invitati au peste 1 an la noi) voi pregati diverse sandwichuri in forma de animalute (stiu ca am bolunzit:ma gandeam sa decupez painea in forma de iepurasi, ursuleti, rinoceri, elefantei, pisicute cu ajutorul unor forme), o sa le fac o salata de fructe buna,un tortulet cu fructe e al lor, iar la cina sa pape pulpite inferioare de pui cu legume pe abur.
Ionella, trebuie sa te corectez: al meu (nu al tau) neuron a luat-o razna. Nu am fost suficient de explicita cand pomeneam de sirena prima data.Pupicul lui Alex a ajuns cu bine pe obrajorul Almei prin intermediul lui mami.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
georgiana.david spune:
Nature ce bine ar fi daca ai reusi sa-l ajuti pe micul Alex!
La mine treburile nu merg chiar conform planului si s-ar putea sa mai trebuiasca sa fac un drum saptamana viitoare, oricum maine aflu!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
daniver31 spune:
Fetelor am uitat sa va spun mai devreme:DE IERI 13 0CTOMBRIE 2005 am un bebe UMBLATOR!!!!!!!
Si cum mai am 5 minutele libere....mai povestim.Pupici dulci si somn usor.
Oana,Nae si Danny(17 10 2004)
http://community.webshots.com/user/b35noc
LiliaToma spune:
Salutare
LA MULTI PENTRU BADICE!! Kittie nu mai intri sa ne spui secretul despre cartea aia? eu uneori ma tot intreb ce e cu ea
LA MULTI ANI PENTRU Alexandra, Maira Rebecca, Stefan Adrian, Patrick, Amalia!!!
Tuturor multa sanatate
EU nu scriu ca nu prea avem noutati.
Tot doi dinti inca din iunie, de mancat asa si asa, capricioasa cat cuprinde, taras prin pat din ce in ce mai repede, toata ziua intr-un cot...
I s-a rupt ghipsul si am mers la schimbat mai repede decat era planificat. A fost fara anestezie, a plans rau-rau, avea o privire ingrozita si ma apuca de haine ma tragea asa incat nu am mai rezistat si am inceput sa plang si eu acolo...
Intre timp am mai consultat niste doctori, toti de la un spital de maturi( a fost prin cunostinte de aia la maturi, dar vroiam sa stiu sigur ca e o parere obiectiva), toti au spus ca operatia e necesara dar ca o recomanda mai tarziu, pe la 3 ani... Mai avem in plan sa mai consultam doi doctori de copii si dupa aia luam decizia finala.
Ma rog la Dumnezeu macar sa nu i se intample nimic mai rau decat ce are acum si tratamentul sa mearga conform planului fara noi surprize.
De ziua ei i-am luat de la noi o jucarie muzicala si niste hainte.
Initial am vrut sa ii luam ceva din aur, mai ales am vazut in Unirii niste foite de aur pe care puteai imprima ce vroiai, inclusiv poza. Dar ne-am razgandit, poate cand mai creste si intelege.
Sanatate mult ala toti bebicii bolnaviori, sa se faca toti bine cat mai repede
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
ana_a spune:
quote:
Originally posted by mcm
Problemutza de care ne lovim noi acum este ca nu mai mananca asa de bine ca inainte si nici in greutate nu mai ia. Vechile piureuri pe care le manca cu pofta acum nu le mai mananca, nu prea mananca nici daca-i prepar ceva nou si nici daca pun mai multa sare sa-i dau gust. Si oricum cat mananca o face numai cu atentia distrasa, cu o jucarie in mana sau ceva de studiat pe toate partile. Inainte manca un castronel plin acum ia doar cateva linguritze si apoi alerg dupa ea prin casa sa-i mai dau cateva. Si nu arata ca i-ar fi foame. Sotul spunea sa-i dau vitamine dar ma gandesc ca nu ar fi nevoie de ele daca pana acum a mancat bine. Am dat vina pe dintzi dar acum nu-i iese nici un dinte si tot nu mananca. Aveti voi vre-o idee?
Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)
Cristina parca ai fi povestit despre Stefan!Exact asa este si el cu mancatul si pe mine ma apuca groaza cand vine ora de masa. Nici nu stiu ce sa mai gatesc...dar la noi e clar, nu mai vrea carne
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an