Bebelusi de nov-dec 2004 (83)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by LuminitaB

Dragele mele,

Vestea buna e ca ne-au venit vizele pentru Canada si vom pleca dupa sarbatori, pe 11 ianuarie.

Adriana, am mai zis ca ai nostii baieti seamana, inclusiv la nume, si Tudor are tot un dinte care i-a iesit la 10 luni fix. Lui Cristi i-a iesit primul dinte la 11 luni asa ca nu iti fa griji. O sa-i iasa si Biancai. Mie doctorita mi-a zis ca ea n-a vazut copil caruia sa nu-i iasa dintii.

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul.

pozele noastre

felicitari pentru vize!!!!
plecati in vizita sau...de toooooot???? oricum ar fi sa va fie de bine.
auzi...avem aceeasi pediatra? ca si a mea mi-a zis la fel despre dinti

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna
felicitari pentru vize!!!!
plecati in vizita sau...de toooooot???? oricum ar fi sa va fie de bine.
auzi...avem aceeasi pediatra? ca si a mea mi-a zis la fel despre dinti

purtujur, multumim
cit despre pediatra, a mea e cam, ceea ce nu-ti doresc si tie.

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul.

pozele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fulguletz

quote:
Originally posted by ad_rianna
fulgulettz nu am stiut ca dermatita lui david s-a declansat de la anestezie! cum e david acum? noua ne-a dat medicul ok la iaurt, branzica, ficatel...si sunt atat de fericita!!!

cam de doua luni, am inceput si noi sa papam normal, am renuntzat la soia
si ce sa zic, david e tot in stadiul de bine(dar nu foarte bine!), adica ii mai apare cate o mica pata, ii dispare, ii mai dau cu elidel plus trat homeopat...
se mai scarpina cand e nervos...
E bine in comparatzie cu primele luni dupa operatzie ...dar povestea nu e terminata...of!
nu o sa-i dau capsuni, albus de ou, kiwi...

tu ce mai evitzi sa ii dai?

si pushlamelu' David (1 dec. 04)
"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

pai cam orice ii dau in afara de capsuni, kiwi, albus...ba sa stii ca i-am dat supa cu galuste de gris si am pus tot oul la galusti. si lui tudor ii mai apare din cand in cand o pata, pe barbie, insa medicul mi-a zis ca nu e neaparat din cauza laptelui, e pur si simplu atopic si poate fi de la multe cauze: praf, fuf, frig si mai stiu ru cate altele. dar uite nu m-am gandit, ii dau orice, sa si biencutzei, doar ca papa lapte NAN-HA

Mergi la inceput

pai luminitab tu o sa te duci in canada bravo voua, eu nu am stiut!!! multi prieteni au plecat in canada. si verii sotului meu sunt toti acolo. numai noi ramanem pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

fetele,de unde cumpar eu o lumanare frumoasa pt tortul de un an?De la cofetarie?Care?

Si mai vreau sa va intreb ceva : voi de unde le luati piticilor incaltari?Eu ce am luat de la Baby Expo si din Cora,fara sa probez pe piciorusul lui Radu...nu pot folosi.

Ioana_du,multa bafta surorii tale,sa fie o nastere usoara.Ce are,fetitza sau baietzel?Te asteptam maine cu vesti bune.

Ad_rianna,mai stii ceva de Didutza?

Jasmine si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

[quote]Originally posted by fulguletz

mey, noi i-am luat lu David primele incaltzari din viatza lui de hoinar..si azi l-am pus afara sa mearga ...face niste pasi uriasi

, pai atunci, ce-ar fi sa veniti asa, in pasi uriasi, sa hoinarim un picut pe dealurile Darmstadt-ului?

Jasmine, si eu tot intreb de Didutza, ca mi-e dor de postarile ei si mai ales de piticuti.

Ioana_du, cred c-aveti niste emotii...tinem pumnii stransi pentru sora ta, sa nasca cat mai usor cu putinta si sa-si vada cat mai curand minunea.

Va pupam pe toti,

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jasmine

fetele,de unde cumpar eu o lumanare frumoasa pt tortul de un an?De la cofetarie?Care?

Si mai vreau sa va intreb ceva : voi de unde le luati piticilor incaltari?Eu ce am luat de la Baby Expo si din Cora,fara sa probez pe piciorusul lui Radu...nu pot folosi.

Ioana_du,multa bafta surorii tale,sa fie o nastere usoara.Ce are,fetitza sau baietzel?Te asteptam maine cu vesti bune.

Ad_rianna,mai stii ceva de Didutza?

Jasmine si Radu

cu didutza vorbesc zilnic. a avut probleme cu copiii cam des, chiar acum au iarasi puroi in gat cu febra mare(40) si chestii d-astea. plus ca se trezesc noaptea des.
apropo de medicamente, cand au fost copiii bolnavi, fiecare avea o alta medicatie si eu ca sa nu ma incurc aveam facut grafic si cum le dadeam siropelele bifam . ce ziceti: sunt cam tuta, nu?

pe unde o fi miki?

Mergi la inceput

iaca am pus si eu niste poze mai noi in care e si alex. miki nu te superi da? insa atat sunt de dragutze ca nu m-am putut abtine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Denisa, am vazut prea tarziu mesajul sa te mai sun, dar incerc in zilele urmatoare.

Dana, Ionela merci pentru gandurile bune, i-o nu mai apuc sa mai scriu tot ce as vrea sa va transmit, timpul deja mi-e limitat la maxim.

Luminita, sa inteleg ca va duceti pe partea franceza? In Montreal?
Daca mai petrec inca vreo 10 an icu voi pe grupul asta jumate o sa ajungeti e aici

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetele...dar ati scris ceva...nu gluma
eu ieri nu am mai apucat sa intru dupa toata alergatura de fiecare zi cand ma intorceama casa m-a acrosat un tip cu nr de la masina lui a zgariat aripa si usa din spate a masinii mele2 mici zgarieturi dar nebunia de la pollitie(am stat 2 ore ) cu sotul meu acolo...asta m-a enervat....dar imi trebuia dovada ca sa-mir epare cei de la casco masina...
ruxi e bine, cred ca or sa-i mai dea 2 dintisori jos fiindca e fff umflata gingiuta.
alex in schimb tuseste nasol de tot...mai ales noaptea si sper din suflet sa nu i-o plaseze si ruxandrei.
fulgule...ce activa fusesi ierisi ma bucur mult ca davidutzul papa de toate
va pupici pe toate si am fugit sa duc copilul la gradinitza...deja am intarziat

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput