Bebelusi de nov-dec 2004 (83)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

mey, noi i-am luat lu David primele incaltzari din viatza lui de hoinar..si azi l-am pus afara sa mearga ...face niste pasi uriasi si e atat de caraghios...

Ioana, ii tinem pumnii surorii tale! nastere ca fulgu de usoara
apropos...
am sa trec , cand apuc, pe la maicile de nov -dec care se pregatesc sa nasca sa vaz ce se intampla pe acolo...mai tineti minete ca anu trecut pe vremea asta incepeau emotziile si nascarile?

si pushlamelu' David (1 dec. 04)

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Multumesc tuturor de incurajari: azi n-am mai plans. E un progres, nu-i asa? Mi-au prins tare bine mesajele voastre, pe orice parte si in orice stil m-ati incurajat.
Fulguletz, nu ne putem intretine patru persoane (ca e mama la noi venita sa stea cu alex), rata la casa, asigurari, cheltuieli lunare obisnuite numai din salariul sotului, ca urmare trebuie sa castig si eu niste bani. Iar daca am sta cu chirie viata nu ne-ar fi mult mai usoara, rata la casa e doar cu putin mai mare decat plateam chirie.
Nici eu si nici sotul nu suntem workoholici si nu ne-am zbatut niciodata pentru salarii mari tocmai ca sa nu devenim tributarii lipsei de timp, sa ne putem bucura un pic si de viata asta. Am explorat si eu varianta lucrului de acasa, insa e foarte greu sa gasesti un job serios lucrand de acasa. Cat am fost in CM am lucrat si de acasa pentru niste bani in plus si a fost foarte greu (chiar daca am muncit de 3 ori mai putin pentru banii pe care i-am primit) - am zis ca la urmatorul bebe nu mai lucrez de acasa. Si in plus trebuie sa fii un om oarecum organizat si foarte dedicat/hotarat ca sa lucrezi de acasa. Distragerile sunt mari, mai ales cand e vorba de un copil si te poti trezi in final de zi ca nu ai lucrat nimic pentru servici. A doua zi zici ca oricum ai intrat in intarziere, asa ca ce mai conteaza inca o zi si tot asa. Depinde de felul de a fi al fiecaruia privitor la lucrul de acasa. Mie nu mi se potriveste, dau kicks.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna
fulgulettz nu am stiut ca dermatita lui david s-a declansat de la anestezie! cum e david acum? noua ne-a dat medicul ok la iaurt, branzica, ficatel...si sunt atat de fericita!!!

cam de doua luni, am inceput si noi sa papam normal, am renuntzat la soia
si ce sa zic, david e tot in stadiul de bine(dar nu foarte bine!), adica ii mai apare cate o mica pata, ii dispare, ii mai dau cu elidel plus trat homeopat...
se mai scarpina cand e nervos...
E bine in comparatzie cu primele luni dupa operatzie ...dar povestea nu e terminata...of!
nu o sa-i dau capsuni, albus de ou, kiwi...

tu ce mai evitzi sa ii dai?

si pushlamelu' David (1 dec. 04)
"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Onitza, sanatate multa tie si mamei tale!
Sa faci bine sa mergi si tu la doctor, ca Paulica are nevoie de o mami voinica si in putere...

Try, te inteleg foarte bine...
Eu macar am norocul sa stau acasa 2 ani pentru ca daca m-as duce la munca as lua mai putini bani dacat acum...cu amandoua nu se poate, tot apar niste frustrari...

Raluca, la nazdravanica mica si mami a ei!

Ioana,nastere usoara surorii tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Try-iubita, am intrat sa vad ce faci si cand colo ce vad eu ,ca dintr-o mama perfecta si o femeie puternica, tu dai la boboci, stiuc a e greu, te inteleg si stiu ca esti ami sensibila, dar MOBILIZEAZA-TE, s epoaet si cauta mama un servici mai aproape, asta e solutia, lasa-l incolo pe seful tau bun, ca Alex vine pe primul loc, osa vezi..Adica stai al actualul job ca sa iei bani pina gasesti ceva mai aproape, o sa vina si jobul nou, chair dc iti ia 1-2 luni, o sa fie bine.
Multa bafta si stii unde ma gasesti, da-mi un telefon cand poti, azi sunt mai libera!
Va pupicesc pe amindoi si stii ca nu am vrut sa fiu dura

Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Onitza ,ce-ti veni cu anestezia ,cum adica sa nu se mai trezeasca ? Incurajeaza-o pe mama ta si lasa gindurile negre la o parte .Ia ex. de la Mihaita , un pui atit de mic si atit de curajos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna din nou :)
Am promis ca va spun de ce nu am mai intrat de mult,asa ca ma tin de cuvant: de la 1 august pana acum nu am avut acces la internet,deoarece m-am mutat.Acum stam in zona intersectiei de la restaurantul Budapesta,chiar pe Marasesti.Este un bloc nationalizat,stilul acela vechi cu 3 etaje si cate 2 apartamente pe etaj,cu scari de lemn,dar e OK. Spun ca este Ok pt ca este al bunicii sotului meu,asadar nu mai suntem nevoiti sa platim chirie si nici intretinere mare,pt ca blocul nu beneficiaza de apa calda si incalzire.Ne incalzim cu centrala proprie de apartament.Este mult mai bine aici pt ca asa mai avem o sansa sa strangem bani pt un avans in cazul in care reusim sa facem un credit imobiliar; este o solutie pana vom avea propria noastra casa. Ne-am mutat aici la inceputul lui septembrie si ne-am obisnuit deja,chiar daca este spatiul mai mic.
Stiu ca va intrebati de ce nu am mai postat pana in august,asa ca va spun eu: pt ca de fiecare data cand imi puneam in gand sa va dau un semn de viata intervenea ceva (ba veneau musafiri neasteptati,ba Nicholas nu mai avea rabdare,ba venea sotul de la munca),mai ales ca vara am petrecut cea mai mare parte a zilei in parc cu Nicholas,pt ca la noi in apartament mureai de cald (temperatura depasea 33-34 grade).
Imi cer mii de scuze ca nu v-am mai scris,dar macar am mai citit forumul din cand in cand si m-am bucurat sau am fost trista la fiecare eveniment petrecut in cadrul marii noastre familii DC.
Eu sunt bine,nu ma duc la job pana in momentul in care Nicholas face 2 ani,asa ca mai am un an si 1 luna de stat acasa cu puiul meu drag.
Nicholas a crescut (din pacate nu am poze recente salvate in computer,dar o sa rezolv curand aceasta problema),pe 25 va implini 11 luni,ceea ce nu-mi vine sa cred!!!! Merge de-a busilea (in patru labe LOL) de la 8 luni si face curse cu premergatorul prin casa,apucand tot ce uita mami sau tati la indemana piticului.
LA capitolul dintisori...noi avem 8 pt moment,primul si al doilea dinte i-au dat la 6 luni,apoi intre 7 si 9 luni jumatate urmatorii 6 dintisori.Musca de tip de durere,il alint in acele momente "catelusul meu" :)).
Papa tot ce au voie bebelusii de 10 luni,adica lapte,cereale,iaurt,fructe,piure de legume cu carnita de pui,de vita sau cu ficatel de pui,supite,biscuiti "populari",branzica de vaci cu fructe etc. Bea sucuri facute de mami in casa,ceai de fructe de la HIPP,mai rar compot si multa apa plata.
Vorbeste mult,mai ales pe limba lui,banuiesc ca toti piticii fac asta.Spune TATA,DA,ADA. In rest canta pe limba lui: lalalalalala, dadadadadada,aiaiaiaiaia,babababa etc. Stie ca nu are voie sa faca ceva cand ii spun NU,lasa buzita sa planga cand il cert (nu tip in nici un caz,dar il cert asa,ca pe bebelusi). A invatat sa arate ochisorii la papusile de plus si se uita spre Paffy ( catelul nostru) cand il intreb "unde e paffy,mami?". Rade,se joaca si se bucura de orice lucru frumos si nou pe care il vede.
Este un copil minunat,cuminte,care nu plange decat uneori seara cand e f. obosit si nu vrea sa se culce.
Ioana,multumesc pt parola.Ma rog pt sora ta,multa sanatate si fericire si pt ea,si pt bebe.
Hai ca m-am intins prea mult,dar simteam nevoia sa va spun noutati despre noi.Imi cer scuze daca v-am plictisit si sper ca v-ati amintit de noi si ca nu eram dati uitarii :)
Vorbim curand,promit !
P.S. : Imi cer scuze pt eventualele greseli de ortografie,dar am scris repede,de teama sa nu intervina din nou ceva si sa nu apuc sa postez :)

Claudia si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

hehe, salutari fetele
ia uitati-va la mine cum sunt cu gura pana la urechi, hehe
rad de voi mamicute harnicute care plang la servici (sic!), acum rad ca am plans destul pana acum.
Controversat subiect,ascultati de mamica (io) ce am inceput serviciul program ful din Ianuariieeee...am si uitat de cand... De destule ori m-am plans si aici la voi si-mi puneam intrebarea daca merita toti banii din lume sa-mi las eu fetita singura acasa, adica fara mine.
Am postat jalea mea mare sa-i luminez seara lui Try, stiti cum se zice, daca vezi unul mai amarat ca tine parca te mai inveselesti.
Sa va zic ceva? Lasand la o parte dorul ce ma incearca deseori...imi place la nebunie ceea ce fac, n-o fac doar pentru bani, imi place sa pun in balanta tot ce am realizat si sa vad ca se inclina, imi place sa vad ca las ceva dupa mine.Asta e, se pare ca am o zi mai buna de-mi permit sa gandesc asa.
raluca, ce ziceai de cilindru? hehe, ziceam eu ce frumos s-a jucat Alexia cu el...dadada in prima zi, apoi...alta la rand. sa vedeti, i-am luat o orga, facea fata mea pe dj cu mixaje si figuri, cu o figura asa concentrata...si mai si dansa in ritm...ad_rianna stie cum , vorba ei, sa mori de ras nu alta.
Ca fapt divers...acum sunt in pauza...la scarbici.
Va pupic.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Andra nu pot spune ca iti inteleg suferinta, ca te-ai intors la serv., si l-ai lasat pe Alex acas, de fapt ca nu poti sta chiar tu cu el tot timpul, toata ziua, dar multumeste-i lui Dumnezeu ca ai putut s-o chemi pe mama ta la tine, sa te ajute!!!; este un lucru fff. mare, sa ai un om de incredere care sa-ti aiba grija de pui!!!
Eu daca m-as duce la munca, ar trebui sa le duc la cresa, de dimineata pana seara, iar ce-as lua pe mere as da pe pere, asta in faza buna a lucrurilor in care mi-as gasi de munca, ceea ce sunt putine sanse in micul orasel-satuc unde locuiesc eu; daca nu mi-as gasi aici, ar trebui sa fac naveta cu trenul+ autobuzul, sau de ce nu si cu piciorul, iar ptr. asta ar trebui sa ma trezesc de la 5-6am., pe cand cresele si gradinitele aici se deschid la 9am, precizand ca eu nu stiu sa conduc si nici n-am de gand vre-odata!
Si ca sa le duc la cresa am surpriza ca dupa o zi, o saptamana sau o luna sa se inbolnaveasca de diverse boli, iar eu ar trebui sa-mi iau liber, nu?, iar libere ca strain aici nu-ti iei asa de usor, iti da azi, iti da maine, si a treia zi te trimite acasa de tot!; in primul rand ca nu ma angajeaza nimeni cu norma intreaga, numai cu jumate de norma, bani putini bineanteles, iar numa` daca copilul a facut febra 38, te suna sa vii sa-l iei, si iti dai seama ce fericire!
Da, ar fi posibilitati muuuuuulte, dar cand consoarta nu misca un pai n-ai ce face; posibilitatea ar fi sa ne mutam (mentionez ca stam cu chirie, iar ce-am da pe chirie ar putea fi rata la casa, sau mai stiu eu ce; asta i-am propus de mult, dar n-am cu cine sa discut, asa ca lasa sa se convinga singur, si sper ca macar in al 12-lea ceas sa se lamureasca) intr-un oras mai mare, cu mai multe posibilitati dar....; eu stau de 4 ani acasa, si poate voi mai sta inca 4 sau 5, sau mai stiu eu cati de-acum incolo, ptr. ca ajutor n-am pe nimeni!!!, dar nu ma deranjeaza ca stau acasa, cu toate ca uneori imi vine sa ma duuuuuuc unde sa nu aud decat fosnetul frunzelor, clipocitul apei si ciripitul pasarilor; nu ma deranjeaza ca stau cu ele, ptr. ele, ptr. ca stiu ca n-am om de incredere pe mana cui sa le las(aici nu exista bona, el parinti nu are, alor mei nu le pot impune sa vina aici ptr. ca sunt obositi de viata lor din tinerete, iar eu acum sa le "rapesc" aceste minunate clipe de la batranete in care pot face ceea le place, NU!!!); stiu ca va veni vremea la care trebui sa le las sa-si ia zborul (gradinita, scoala etc), dar pana atunci vreau sa fiu langa ele si cu ele, uneori mai drastica sau crizanta, uneori mai indulgenta si mai suava la vorba, dar si dupa vreau sa fiu langa ele, ptr. ca sunt ale mele, is ca ochii mei si n-are cine-mi vedea de ele; pe fiece zi 12/24 sunt numa` cu mine, eu fiindu-le in aceste ore si mama si tata, si bunic(a), si prietena; este ffff. greu dar n-am ce face, el pleaca dimineata la 7am si vine la 7-8pm, timp in care se petrec atatea!; uneori Arisa pe timpul zilei ma intreaba "cand vine tati, unde este tati?" , Emily chiar daca poate realizeaza ceva inca nu se pronunta decat prin uimirea si fata ei intrebatoare din fiecare seara cu care i se adreseaza lui tata-su "tu cine esti, de ce pleci dim. si vii cand se inopteaza?"; dim. cand pleaca tata-su ele sunt inca in taramul viselor, tata-su lasandu-le pe obraz cate un cald pupic, lasandu-le in pijamale, iar cand vine tata-su acasa le gaseste in-baiate tot in pijamale gata de culcare!!!; pe timpul zilei vorbeste cu ele de minimum trei ori la tel.!!! Trebuie sa se sacrifice cineva, nu ???
Poata ca am luat-o aiurea cu povestitul, scuze!!!. Ideea de baza este ca daca ai cu cine-l lasa pe Alex, fruntea sus, fara regrete sau lacrimi, vor trece si momentele astea sufletesti grele, si roagate la Dumnezeu sa-i dea sanatate mamei tale!!!
Muuuuuulti si forta de munca!!!

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Onitzo in primul rand fuguta la medic ptr. tine, chiar daca n-ai cu cine sa-l lasi pe Paul, ial cu tine!!!, ca afara din cabinet nu te va da, in cel mai rau caz, daca medicul comenteaza il pui pe birou!; in al doilea rand imbarbateaz-o pe mami tau muuuult de tot, incat nici tu sa nu crezi ceea ce spui, iar cand ajungi acasa sa umpli cinci prosoape de lacrimi, dar sa nu bocesti in fata ei sau sa te pierzi !!!(sa nu te superi pe mine, da???)
Multa sanatate mamicii!!!
IoanaDu tin pumnii stransi ptr. surioara ta si ma rog sa aiba o nastere usoara!!!
(scuze de intarziere!)Ana-Maria!!!
In alta ordine de idei, anuntam si noi mai rusinate faptul ca pasim singurele, fff. incantate de ceea ce facem, repetand la nesfarsit, precum un disc stricat; este asa de haioasa de-mi vine s-o mananc; se ridica in picioare, sta cracanata si ridica mainile in sus de parca s-ar ruga la ceva si-apoi isi incepe "activitatea" si-apoi pica-n fund ranjind cu toti dintii ei, cei 6, 4sus si 2 jos, acum o saptamana i-au iesit si cei doi de sus. In fiecare moment este intr-o continua miscare, nu mai are rabdare cand mananca sa o tin in brate, nici daca o tii cu sapte lanturi, vrea numa` de-abuselea si mai nou in picioare, asa ca tot ce-i dau sa haleasca i le dau in picioare, alergand dupa ea cu lingurita si castronul!
Gandacico cred ca mi-ai trimis si mie din durerea ta de mijloc, caci si pe mine ma c-am incearca de vre-o trei zile
Sanatate muuulta!!!

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput