Bebelusi de nov-dec 2004 (83)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Mihaita se recupereaza bine
maine ii vor face iar toate analizele, si ii vor scoate firele, dupa care vor reveni la fiorentola pentru aproximativ o saptamana daca totul merge ok in continuare

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

quote:
Originally posted by try
Luminita, sa inteleg ca va duceti pe partea franceza? In Montreal?
Daca mai petrec inca vreo 10 an icu voi pe grupul asta jumate o sa ajungeti e aici

Nu, mergem in Vancouver dar mi-a ramas franceza de la interviu, ca am aplicat pe Quebec.

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Buna dimineata, dragele mele. Pare a se anunta o zi frumoasa, sper ca intr-adevar asa sa fie pentru toata lumea.
Va multumesc mult pentru incurajarile catre sora mea, chiar am mari emotii. Acum 10 minute m-a sunat mama sa-mi spuna ca i s-a administrat prima doza de calciu, deci .....ar cam trebui sa inceapa cantractiile.
Jasmine, bebelusul este fetita, spre marea mea incantare si spre deruta lor, care erau cam siguri ca va fi baietel. Singura problema era ca nu aveau nume de fetita pregatit , dar le-am facut cateva sugestii, le-au mai facut si altii, si pana la urma e Miruna.
Sper sa nu va capiez prea tare azi, ca o sa postez de cate ori aud ceva noutati.

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna fetelor!
David a racit,a luat raceala de la mine,rosu in gat,mucisori si tuse putin.Dar ne trece noua.
Luni am fost la controlul de 9 luni,stam foarte bine,cica suntem MARI la cele 9,9 kg ale noastre.
Azi-noapte a fost tare aiurea,nu stiu de ce David s-a trezit la 4 AM in TIPETE si nu se mai oprea.Eu am fost prea somnoroasa sa stau cu el asa ca saracul meu sot s-a trezit si au mers in alta camera unde s-au jucat 1 ora,pana pe la 5 dupa care a adormit din nou.
Nu stiu ce sa zic,poate e din cauza dintisorului nr. 9,canin,ce sta sa iasa,sau nu i-o fi placut cu noi in camera de s-a trezit asa speriat. Ieri a fost ffff frig,la David in camera nu am instalat inca aer conditionat,asa ca azinoapte a dormit cu noi in camera la caldurica.
Ieri am chinuit rau de tot copilul,am fost pentru permisul meu de conducere,am asteptat pe acolo 6 ore si tot nu am rezolvat nimic,normal din cauza actelor romanesti si a prostiei celor de aici.
Aaaaaaaaa mi-am uitat sa va spun ca sta singur in picioare(daca nu isi da seama,se pare ca ii este frica) si merge daca il tinem de manute
Sanatate si

Stefania si David 24.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

..sa mai stam de vorbaBuna dimineata!
Ioana,stai calma,totul va fi bine..;la ce spital naste?Mie dupa ce mi-au facut injectia cu calciu,a mai durat 1 ora si s-a nascut Mariuca....sa aiba si ea acelasi noroc!
Luminita,bafta in noua viata pe care o sa o incepi...sper sa nu ne uiti!
Monica,eu chiar aveam de gand sa va sun sa trec pe la voi....daca Alex e bolnavior...da un semn s astiu cand aveti timp si disponibilitate s ane vedem,mi-e tare dor de voi!
Ad_rianna,am vazut pozele..super dragalasi toti 3!
In rest,noi suntem bine,pe zi ce trece e mai curioasa,aseara ne uitam chiar si ep carti cu animalute..ca ea la orice animalut vede zice"am"..de la "ham"....Degeaba incerc sa-i zic eu ca e "mu"sau "piu",ea tot"am"zice......
Pupici si poate mai trag chiulul azi la birousa stam la povesti

POZE
POZE DE NASI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Ioana tinem pumnii surorii tale!!!!!!
Mii de Biencutei!

Stefania si David 24.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

ioana mai ai vesti despre sora ta? fetita, ai? doamne ajuta sa fie sanatoasa ca oricum bucuria e imensa. sa ne tii la curent. au ales numele pana la urma?

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Gagici, sa va dau o veste:

SUNT INSARCINATA!!

Sper sa fie bine de data asta.

Va pup,

Flory 6 sapt. si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Flory
Sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara si fara probleme!
Cred ca esti , si noi ne bucuram pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Flory, felicitari!! ma bucur imens pentru tine.Iti tin pumnii!!!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput