Bebelusi de mai-iunie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Andreea.a, nu ma supar...cum sa ma supar....si eu fumez, dar ies pe scara, si imi schimb haina cu care am fost la fumat, ma spal pe maini si pe fata cu protex si dupa aia ma duc la fata, si cand ies afara stau la cel putin 20 pasi distanta de carut si ma uit si din ce parte bate vantu si dupa aia ma sterg cu servetele sanosan ca sa nu miros....dar el nu vede chestiile astea si crede ca ma iau de maica-sa.........
eu am luat pat si saltea de la Barza cu nuca de cocos...m-a costat 1.200.000 lei....dar merita e super...
am mai luat si cerceafuri de la babycalin care pe fata au bumbac si pe spate pvc cu elastic...e super, in caz ca mai scapa un pic de pipi, sau daca vomita si peste am pus un cerceaf de bumbac cu elastic ca sa il pot spala si calca de cate ori vrea muschiu meu...sunt cam paranoica dar asa mi s-a parut cel mai ok

Pozele noastre
Poze Georgia

Luluku + Gargaritza- Veveritza Georgia - 26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

2 saptamani, andreea.a??? grooaaaznic! m-au operat vineri si m-au chemat la pansati sambata. luni iar merg la pansat. sper ca nu ma cheama in fiecare zi ca nu reusesc. mama e bolnava si nu am cu cine sa o las pe ema, mihai munceste. e un chin. pana acum am carat-o cu noi pt ca n-aveam cu cine sa o lasam si nici eu nu puteam merge singura..vai de mihai!

Adina si Ema-Elena (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Luluku

Problema mea cu salteaua e ca nu cred ca gasesc pe masura patutului care e de la Miniblu si are 100/60cm. Vad ce cele mai mici sunt de 120cm.. De asta ma gandesc ca tre' sa gasesc un loc in care sa-mi faca la comanda, pe dimensiuni. Ca si patutul asta are o salteluta ultrasubtire si tare si va trebui schimbata, mai ales cand o sa-l las la treapta a doua, adica mai jos.
Si asternuturile babycalin de unde le-ai luat?

Am uitat sa va zic ca aseara a facut si Eric "acea baita" de dupa botez, ca nu avea sens sa o facem cu el legat cu pungute la picioruse, asa ca am aseptat ok-ul dr pt baita in conditii normale. Daca va plictisiti si vreti sa vedeti niste poze, iata-le: baita lui Eric

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Andreea.a, eu mi le-am cumparat de la babyexpo, dar sunt si pe site-ul bebelusultau.ro, costa 46 lei, si eu am avut pat cu dimensiuni ne-standard, adica de travel si mi-am luat de lemn, ca ma apucasera dracii cu salteaua aia care mi se tot curba si era prea subtire...asa ca am mai dat si 260 lei pe un pat de lemn cu masuri standard si nu imi pare rau

Pozele noastre
Poze Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

ioanailincam, m-am delectat de dimineata la cafeluta cu pozele Anei. E scumpa foc, sa-ti traisca. Si am impresia ca ii plac sedintele foto.
Andreea.a, ce scump e Eric, si ce grasut. Imi venea sa-l pisc de bulanase. Nu cred ca ai probleme la baita cu el, pare atat de relaxat.
Ce constat zi de zi uitandu-ma la poze este ca toti bebelusii se fac tot mai frumosi pe zi ce trece.
O duminica cat mai placuta.

NewMami & Patrick Ryan

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;28/st/20050613/n/Patrick+Ryan/k/791d/age.png

Mergi la inceput

Fetelor, am aflat si eu o chestie care m-a dat gata...sora-mea mi-a atras atentia ca daca esti prins ca pui pe net sau trimiti pe mail poze cu bebelusi dezbracati, cine-va s-ar putea sa considere ca promovezi pedofilia.........WHATTTTTTTTTTTT...cica e o lege pe chestia asta...voi stiti ceva?

Pozele noastre
Poze Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

NewMami - saru'mana! M-am uitata si eu la poze, toti sunt draguti! Mai ca-mi vine sa mai fac unul. Dar imi trece repede!
Luluku - mulumesc pt info!
Iar apropos de poze - ?!?!???!!!! Sper sa nu ma aresteze astia ca am pus poze cu fi-miu!

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Luluku, nu se creste imunitatea cu Oscillococcinum, este doar un tratament homeopat pentru raceala si gripa. Ti-am trimis si docomentul cu diversificarea.

V-a prins pe undeva ploaia cu grindina de mai devreme? Noi am avut noroc, cum am intrat in bloc a inceput.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Noi in continuare avem program de discoteca noaptea, azi noapte n-am mai rezistat ca plangea cu ochii inchisi in somn si l-am trezit de tot, am dat drumul la muzica si am dansat cu el in brate, pe la 2 si ceva a adormit pana la 5 si apoi pana la 7 m-am ridicat de 100 de ori din pat sa-i bag suzeta. Cred ca vecinii mei sunt speriati or zice ca cine stie ce-i fac ca nu stiu sa am grija de el, dar mai mult decat sa-l tin in brate sau sa ma joc cu el n-am ce sa-i fac,. asa e firea lui mai plangacioasa.
Are 2 dintisori, nu unul uitati poza, dupa cateva poze nereusite ca scotea limba am reusit sa-i prind dintii: http://pg.photos.yahoo.com/ph/mstroie/detail?.dir=42b4&.dnm=9277.jpg&.src=ph

Mari si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Woaaaa, Mari, ce baiat dintos ai Sa nu-l deochi, ca frumusel e, si cu ochisorii albastri!
Tu poti de acum sa ne spui cum se simt dintisorii pe tzitzica sau pe mina Te musca?

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei

Mergi la inceput