Bebelusi de mai-iunie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola fetelor,

pot spune ca am trecut in grupa maream cazut si noi din paaaatvorba vine cazut ca de fapt am gasit-o stand in fundulet langa pat cu fata spre pat si cu mana stanga prinsa intre pat (de o pers. in care dorm eu) si patut (de bb). si statea linistita nu spunea nici pas. astepta sa venim noi si sa "salvam". asta azi noapte pe la 4 cand eram in bucatarie ca sa ii aduc lamaia ca sughita de zor. am crezut ca nu vad bine. oricum cred ca s-a dat jos din pat cu fundul in marsalier. era de tot hazul. am vrut sa ii facem o poze dar ne-am speriat ca era cu manuta prinsa si nu stiam daca facuse vreo entorsa. se pare ca nu are nimic. de acum trebuie sa fim mai atenti. azi am fost in cora cu ea si a fost cuminte.

pupici ca fug la bb care il streseaza pe tati

si Alexia Ioana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/monica_iuliana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor,Corni saru'mana pentru urari...asemeni si voua,sa va bucurati de copilasi la fel de mult cat imi gasesc eu alinare in ele...
Elisor sa pupi fetele din partea noastra cand va intalniti...o sa le simtim lipsa saptamana asta...

Azi am avut si mot si aniversare...A fost o zi grea,dar am scapat cu bine...Bianca s-a distrat bine printre oameni mari si bebelusi...Delia si ea cumintica mititica...ca intotdeauna de-altfel ca n-a fost carciuma prin care sa mergem sa nu-i placa...sa-ncerc sa-i dau legumele la ristorante poate asa le papa mai bine...
O sa pun poze sa vedeti ce dezmat a fost pe capul copiilor...

Androix inca odata bravo...asta imi intareste convingerea ca instinctul mamei este mai presus de orice baliverna doctoriceasca...ar trebui dr astia sa ne mai intrebe si pe noi ce si cum inainte de a debita aiureli...

Gabitza frumoasa foc lustra...cand am fost dupa lucrusoare pentru camerele fetelor am vazut-o si eu si chiar am zis ca o sa-i iau Deliei...Si tapet pentru copii au tare frumos acolo,mai ales ala cu norisori...

Cornelia nici un semn de viata?

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Care va sa zica, a aparut primul dintzisor! Felicitari Mari, si pupa-l pe nasuc pe iepuras si din partea noastra.

Cat am lipsit, vad ca a fost un adevarat ospat pe aici. Vin si eu cu intarziere sa urez La multi ani! pt. Elisor si Bianca, multa sanatate si toata fericirea din lume!

Gabitza, eu am folosit mai demult sapun cu glicerina de la Amway si nu mi s-a parut ca ar fi cine stie ce minunatie. In plus, nu este special pt. copii. Ieri am primit de la farmacie un pliant de la Mustela (pana acum nu am auzit de ei) si au niste chestii interesante. Erau acolo niste produse (pt. baie, creme) pt. piele cu tendinta atopica. Prea multe amanunte nu pot sa-ti dau, ca a mancat Sergiu pliantul , dar poti intra pe situl lor mustela.com. Cand mai ajung la farmacia asta, ma pot uita si ce preturi au.

Corni, saru' mana, am salvat postarea ta cu ce ti-a recomandat dr. O sa ma orientez si eu dupa ea.
Eu am facut supa cu tot ce ai scris si tu, doar ca am pasat cate putin din fiecare si nu am pus ulei de masline, si lui Sergiu i-a placut foaaaarte mult. Asta a doua oara, ca prima data ii dadusem numai zeama chioara si nu a fost prea incantat.

Cu supa la congelator am vazut si eu ca nu tine, s-a separat apa de legume si nu am reusit sa le omogenizez la loc. Ca sa nu mai fac supa in fiecare zi, o sa procedez cum a spus Androix.

Babygirl, am patit la fel cu Sergiu. Mi-a refuzat cu consecventa sucurile de fructe, pana cand am ascultat sfatul lui Loreen si am trecut la piureuri de fructe. Da' nu i-au placut cele la borcanase, asa ca meniul lui este cam monoton: banana, mar si piersica, in diferite combinatii si concentratii.

Gabitza, daca ai timp, imi trimitzi si mie pozele cu eclipsa? A, si carticica de la Lucas cu diversificarea. E-mail-ul meu - liliana_ercuta@yahoo.com

Va pupam,

Lili si Sergiu (11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Bebelina mea a dormit de aseara de la 22.30 pana dimineata la ora 8, uraa! Aseara dupa baie pentru ca nu era agitata de foame mi-am permis sa ii dau cu lingurita 100 ml lapte cu doua lingurite de cereale in el. Va dati seama ce rabdare am avut ?J) Era fericita rau la masa si radea moaca de ii dadea afara din gura mancarea. Aproape ca atipise cand am terminat si am mai pus-o la san cinci minute si gata nani. Asta la noua si douazeci ca peste patruzeci de minutele s-a trezit ca facuse kk. Asa ca a mai papat o tzitzi pe urma si nani pana dimineata.
Din pacate moaca mea nu papa cu bibe, mai mult se joaca cu el si sunt nevoita sa ii dau cu lingurita. Mi-a fost teama sa nu fie agitata ca ii puneam canitza la gura dar diseara asa fac. Sau ingros mai bine laptele cu cereale.
Am un filmulet cu bebelina de cand a primit caruselul, adica pe 3 septembrie.
www.filehost.ro/25375/P9030011_MOV/" target="_blank">Aici

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare, mamici!
Cu toata vremea asta urata tot am iesit un pic afara. Iar acum doarme in carut Ana in continuare. Asa ca am avut timp sa pun si niste prospaturi la poze.
Andreea.a - salteaua gen relaxa era un milion si un pic (nu mai stiu cat de pic - parca 2 -3 sute de mii)dar am inteles ca pentru bebelusi ar fi mai bune astea de iarba de mare sau de cocos, de asta intreb unde pot gasi.
Elisor - ce mai face bebe cu boraciuniel? La mine s-a mai potolit, dar tot o mai apuca din cand in cand.
Sunt foarte incantatate ca am gasit forumul cu cat mai costa o bona si unde se pot gasi. Ca prin noiembrie incep sa caut si eu. In orice caz, ca strategie voi intreba si mamicile de 2003 daca nu cumva au o bona buna careia ii dau drumul pentru ca duc copilul la gradi. Sper sa am noroc ca mor de frica sa las puiul pe mana altcuiva.
Vad ca e cam pustiu pe aici. Ce-ati patit ca nu cred ca sunteti pe afara?
Va doresc o duminica frumoasa!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

babygirl, vad ca pana am reusit sa mai dau si eu pe DC ai primit informatii despre borcanase cu mancare de bebe. Oricum nu prea aveam ce sa te sfatuiesc ptr. ca inca n-am incercat de nici un fel , suntem inca la capitolul cereale de orez. Am incercat sa-i dau si din cele de ovaz dar nu mi-a placut ca s-a constipat putin asa ca i le-am scos. Astept sa merg joi la doctor si sa vad ce-mi spune, daca pot incepe cu legume. Sigur o sa-i dau lui Patrick borcanele ptr. ca noi suntem tare plimbareti de felul nostru si nu vreau sa am probleme cand mergem undeva ca nu mananca ca nu sunt fierte de mama in oala. Poate o sa-i mai fac si fierte, daca va vrea sa le manance. In plus, aici am mai mare incredere in borcanele cu mancare speciala de bebe decat cele fierte acasa. In borcanele cu mancare de bebei se folosesc numai legume organice, sunt f. atenti cu ce si din ce le fac. Daca cumpar zarzavaturi (sau fructe) sa-i fierb eu acasa s-ar putea sa-i fac mai mult rau decat bine ca acestea sunt crescute cu tot felul de chimicale. As putea sa cumpar organice dar in primul rand pe rafturile de organice se gasesc numai prostii si de obicei ptr. ca nu le cumpara nimeni arata oribil.
Elisor, cum de si-a dat seama doctorita ca Bianca ar fi rahitica? I-a facut ceva analize? Cred ca e mai grasuta decat Patrick, caci dupa masuratorile mele Patrick cantareste in jur de 6,400 kg si 63 -64 cm. Pe de o parte de abia astept sa merg la doctor joi sa vad exact cum stam si ce spune sa fac mai departe cu diversificarea, dar pe de alta parte e zi de vaccin. Sper sa se comporte bine ca si la primul, dar cine stie.
Am probleme mari cu lapticul, adica Patrick in timpul zilei nu mai vrea sa bea mai mult de 75-100 ml, nici sa-l tai in bucati. In plus mi se pare ca-l doare burtica, asta cred ca e cauza si de aceea nu-l mai vrea. Nu mai stiu ce sa ma fac cu el, dar ma exaspereaza. Sper sa-i fie mai bine de maine ca i-am scos cerealele de ovaz. Cu cele de orez n-a avut probleme, ca le mananca de 2 saptamani.
Ei,pe langa ca avem bebei de aceiasi varsta, Bianca cu cateva ore mai mare (Patrick s-a nascut la 19:55 p.m.), mai avem si aceiasi varsta (33), si aici tu cu cateva saptamani mai mare. Iar pe langa asta tu il ai si pe Andreas, o alta mare realizare. Ce-oi fi pazit toti anii acestia?
Corni, e scumpa foc Timeea, asa in 4 labute, vesela si gata de plecare. Nu cred ca mai are mult si o va lua din loc, daca n-a facut-o inca.
tzumpiloi, Bravo, mare, lunga si frumoasa pricesuca ta. Asa mai zic si eu domnisoara, nemofturoasa, sper sa ramana asa.
loreen, am ras cu asa o pofta la faza cu cititul etichetelor in magazine.
La mine inca suntem in data de 15, asa ca La Multi Ani si la cat mai multi ani fericiti Biancai , sanatate multa, multa, multa, sa creasca mare, sa invete bine si cat mai multe succese,sa aiba parte de tot ce e mai bun pe lume.
Am vazut poze din albumul Delia la 5 luni, sa-ti traiasca printesele, ca sunt tare frumusele, iar tati a lor se vede ca e tare mandru de ele. Si ce tort ... m-am lins pe buze.
monu, sa sti ca si Patrick mai are momente din acestea cand de fapt urla, nu plange si sunt doar . Nu-l doare nimic, dar poate ca nu si-a atins scopul, adica nu l-am luat in brate sau nu l-am lasat sa faca chiar ce vroia el. Si sa vezi ce urlete baga, iar tot ce pot face este sa-l las sa-si gate programul si sa ma fac ca nu-l bag in seama. Dupa ce termina, daca a obosit adoarme cum zici tu ptr. 10-15 minute sau pur si simplu incepe sa rada de parca nimic nu s-ar fi intamplat. Si are numai 4 luni, sa vezi ce ne asteapta mai incolo. Dar i le scot eu din fundulet, n-ai grija.
mstroie, ai cumva inel de dinti umplut cu gel care se baga la frigider de se raceste si apoi se da bebelusului. Am auzit ca ajuta in unele cazuri. Vai de capul tau si mi-e asa de mila de David. Sper sa se opreasca durerile, se spune ca tine numai pana scot capul prin gingie. Hai, curaj inca putin. Aoleoooooo, ce ma asteapta.
Androix, bravo, esti cea mai viteaza mamica.Tine-o tot asa. Si eu am lasat cartile, ca nu mai am timp de ele, dar tot la cereale am ramas. Adevarul e ca ma doare tare si sunt speriata ca nu mai manaca laptic cum trebuie si il doare burticul.
Aici astia recomanda sa incepi cu cereale de orez, apoi legume si ultimele sunt fructele. Ma duc dupa reteta lor ca sa nu-mi pun doctorul in cap, dar asa cu pasi marunti, ca si melcul.
Fran, parca azi era programarea la eco ptr. Patricia, nu? Sper din tot sufletul sa vi cu vesti bune. Tinem pumnii.
Ce bine ca azi noapte am avut inspiratia de a salva mesajul inainte de a-l trimite ca serverul merge tare incet si mi-a dat eroare. Uite ca acum merge mult mai bine si am reusit.
Va doresc o duminica cat mai placuta.

NewMami & Patrick Ryan

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;28/st/20050613/n/Patrick+Ryan/k/791d/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

inesuca,cum te-ai vindecat dupa mica operatie de la picior? In cat timp? Andreea.a, dar Eric? Mi-e mi-a scos juma' de unghie vineri si inca ma doare si nu pot umbla.

Adina si Ema-Elena (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Gabitza, vreau si eu carticica cu diversificare...va roooooog....adresa e re_dinu@yahoo.com...
Fetelor, sunt disperata....a venit socrella pe la noi, la sugestia mea, ca vin cursurile si vreau sa mai citesc si eu cate ceva...si i-a sarit mustaru' alui meu sot cand am rugat-o frumos ca daca fumeaza sa stea mai departe de Georgia....zau daca mai stiu ce sa zic...sa o las sa faca dupa capul ei, ca sa nu mi se urce barbatu in cap sau sa imi vad de Georgia....inclin inspre fata mea, ce naiba...adica eu de ce pot sa stau la mai bine de 20 pasi mari de carut cand ies afara ca sa pot sa imi savurez si eu un pic din cancerul la plamani, si soacra-mea nu....nu mai stiu cum sa abordez situatia de acum...
ajutati-ma...va rog

Pozele noastre
Poze Georgia

Luluku + Gargaritza- Veveritza Georgia - 26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Fetelor, stiti ceva de cresterea imunitatii copilului cu Oscilococcinum?

Pozele noastre
Poze Georgia

Luluku + Gargaritza- Veveritza Georgia - 26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Babygirl - Eric s-a vindecat cam in 2 saptamani jumate, adica atunci am putut sa-i fac baie fara bandaje si nu a mai trebuit sa-l pansez dupa. Ii mai dau cu Baneocin pudra numai. Chiar, pe voi v-au pansat tot asa... timp indelungat? Mare chin cu unghiile astea, pe cuvant. Nu mi-as fi imaginat.. Babygirl - sper sa te faci bine cat mai repede!

Ioanailincam - saru'mana. Si eu cred ca tot saltea cu iarba o sa-i iau, insa vroiam sa stiu asa informativ. Daca gasesti undeva unde se pot comanda astea cu iarba de mare, te rog spune-mi si mie. Multam!

Luluku - ma bag si eu, sper ca nu te superi. Si zic ca ai perfecta dreptate. Cred ca as innebuni daca ar fuma cineva langa fi-miu! Pe ta-su l-am exilat pe balcon (in propria lui casa ) si nu comenteaza. Stie ca e pentru binele lui Eric si gata. Macar atat daca tot nu se lasa de fumat..
Si eu ar trebui sa mai dau pe la scoala, dar o sa ma duc numai cand e Andrei liber. In rest, n-am incredere in nimeni.. Adica.. nu risc! Hai ca m-am lungit, dar asta vroiam sa zic: nu risca sanatatea Georgiei pentru ca ea e cea mai importanta! Nu inteleg de ce s-au suparat sotul tau sau soacra-ta, ca nu au de ce! Ar fi trebuit sa se gandeasca singuri la asta. Iar daca soacra ta fumeaza fara remuscari langa bebe cu tine acolo, pai nu cred ca e o idee buna sa o lasi singura cu ea. Parerea mea! Si te rog sa nu te superi pe mine!

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput