Bebelusi de mai-iunie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Gabitza, multumesc frumos pt. carticica.

Mari, ce mandru e David de dintzisorii lui. Stai sa vezi de-acum, ca are cu ce sa te muste!

Andreea.a, de ce spui, ca e foarte decent grasunelul tau. Nu se vede nimic ba de un piciorus, ba de o floare. Doar in ultima poza a plecat floarea la plimbare . Si vad ca i-a mai crescut parul.

Va pupam

Lili si Sergiu (11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Mstroie - frumusel foc!! Sa va traiasca! Si sa te muste cat mai putin!

Ada - Da, parul i-a mai crescut. Altceva vad ca nu-i mai creste..

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Ehehe sa vedeti ce ma musca, s-a prins de smecherie, cand se satura de mancat incepe sa se joace, ma apuca de sfarc si intoarce capul in cealalta parte, eu ii scot tata din gura si el incepe sa rada iar o apuca si trage. De fapt a inceput sa muste cu gingiile inainte sa-mi dau seama ca ii ies dintii cred ca il manca gingia si credea ca tat mea e jucarie de muscat.
Roade si jucarie pt. dinti, are manerul de plastic si partea de care musca din silicon, dar el roade manerul si se vad zgarieturi pe el. Are 3 jucarii de dinti diferite modele dar nu prea le baga in seama , el roade tot ce prinde inafara de astea.
Andreea sa vezi cand o sa inceapa sa-i creasca si altceva ce se trage de ea, mi-a spus o prietena care are 2 nepoti

Mari si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza...

Noua nu ne-a mers forumul de ieri seara...poate numai la mine

Azi am fost creanga de unele singurele ca prietena noastra Alex este plecata papa la....munte.Vremea pe-aici este urata rau,dar de-o tura mica a mers...

Mstroie mor ce ochisori albastri aveti...si "iepurasii" sunt mortali...mititelu ce dureri trebuie sa aiba...A mea a ajuns la faza ca nu o maisatisface nimic decat mana mea si trebuie sa o frec pe gingie tot timpul...

Corni Timeea e tare dulce in pozitia catelus...cred ca va merge de-a buselea repede daca poate sta de pe acum asa...Cum a fost cu legumele...sau inca n-ati inceput?

Newmami multumim de urari...nici n-am apucat sa gust din tort...habar nu am cum este...

Andreea.a grasunel foc Andrei...Cand ma uit la pozele cu actori am senzatia ca sunt secvente din film nici de cum realitate...Dar si tu imi par tare cunoscuta...A...sa nu uit "La multi ani" pentru luna a patra...sa fiti sanatosi si fara peripetii chirurgicale...

La multi ani si pentru Stefan David(Carmen Emiliana) si Ben (Pengunica)

Elisor cum a fost intalnirea cu fetele...?!

Ma uitam peste pozele bebelusilor si mi se par rupte din povestile cu zine si pitici,mici omuleti ...dragalasi foc

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
9 ani si informaticiana
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Buna seara,

Foarte dragutzi bebelushii...ma uit la poze si nu ma mai satur sa ii privesc. Avem si noi o gramada de poze insa nu am mai reusit sa pun nimic nou...
Stau tare prost cu timpul, am mult de lucru pana in decembrie dar pana nu citesc ceva si pe DC nu pot dormi...cred ca am devenit dependenta!
Mstroie, daca David mai are dureri asa mari ii poti da Novocalmin supozitoare , calmeaza repede si pt mai mult timp.Nu se da mai mult de un supoz pe zi , asa ca mai bine ii pui jumatate si vezi daca il mai doare si peste cat timp.
Noua asat ne-a recomandat pediatra in cazul durerilor puternice de dintzi.
O vecina din bloc mi-a zis ca nepotelul ei a trecut f usor peste eruptia dentara cu niste chestii homeopate dar nu isi mai amintea cum se numeau.
Si pe Mariuca o dor gingiile si roade toata ziua. Deocamdata ii dau cu Dentinox ...
Si azi noapte s-a trezit din ora in ora , cred ca si din cauza dintilor.
O noapte linistita si somn dulce bebelushilor dar si mamicilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello,
Mstroie ce scump e pustiul si ce ochi are
Luluku, sper sa nu fie asa cu faza cu pozele desi inca nu am pus pze cu bb dezbracata:)
Gabitza, ai gasit sapun cu glicerina?
Eu i-am dat a doua seara lapte cu cereale cu lingurita, imbatranesc pana terminam 100 de ml. Pe urma mai radem un pic, facem kk si mai papam la tzitzi. Sper sa doarma ca noaptea trecuta pana dimineata.
In seara asta a facut cacutz mai consistent putin, wow, crestem si daca papam altceva decat lapte de la mami se schimba si asta:)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

In primul rand, ce zic doctorii astia, cu inceput de rahitism si alte prostii? Pai de unde rahitism mai la copiii astia ai nostri, care mai de care mai frumos si zambarez.
Mai ce dinti are baietelul tau, Mstroie. Bravo.

Nu stiu voi ce ati facut azi, dar eu am fost cu Thomas afara de 2 ori, in reprize de 1 ora. El a fost super, dar pe mine ma dureau creierii de atata vant, mai ales ca noi stam pe varful unui deal si... eram singura mamica cu copil afara azi. M-am crucit. Daca acum nu-l scot afara, ce fac toata iarna?!?

Vreau si eu sa cumpar o aparatoare ploaie-vant-ninsoare pentru Graco Mirage Plus. Am sunat vineri la importator: nu au pe stoc, vor aduce numai dupa 1 luna de acum inainte. M-am mirat ... adica nu asa se fac vanzari, d-lor, cu produse de sezon lipsa de pe stoc. Ma rog, asa stiu ei sa-si dezvolte afacerea.

La noi la ExpoTransilvania o sa fie de miercuri un salon pentru bebe si mamici. Poate am noroc sa gasesc acolo la a 3-a mana, daca nu, astept sa-mi trimita marii afaceristi care importa Graco.

Luluku- e de rau cu soacra-ta, cu fumatul langa copil. Asa as fi putut lasa si eu copilul cu socrii mei, dar nu am incredere nici in capacitatile lor fizice si nici in cele "profesionale". Nu-ti dau nici un sfat, ca si mie mi-e greu sa ma descurc singura si sa am grija si de interesele mele personale.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Buna seara, mamici!
Andreea.a - asa e cu patuturile astea ne-standard. Cel putin al tau cu multipli de 5, dar la mine e ceva cu 63 si mi-au zis ca e musai sa se termine cu 0 sau 5. Am uitat sa spun: colega mea care are patut la fel a dat comanda la Mobexpert si a costat 50 Euro. Dar nu e din iarba sau nuca de cocos.
Luluku - si eu cred ca e ceva cu bebelusii goi pe Internet. Cand am facut albumul selectasem si poze cu Ana dezbracata, dar apoi mi-am amintit ca am vazut niste filme politiste in care erau prinsi pedofili care se uitau/faceau poze la copii pe Internet. Si mi s-a facut pielea de gaina numai inchipuindu-mi un astfel de bolnav privind la Bobocul meu. Asa ca am limitat la maxim pozele explicite. In plus era un avertisment ca pozele cu probleme - nu mai stiu care era exprimarea exacta - vor fi scoase automat. Pupici

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

lista noastra...

G=greutate, T=talie, S=sold, B=circumferinta burtii

Aici am inceput la 13.07.2005 (cred)!

Beatriced: 60 Kg, T 74 cm, B 89 cm, S 93 cm, target: 55 Kg, strategie: sport, abtinere de la dulciuri
Carolinah: 66.5 Kg target: 60 Kg, strategie: sport la domiciliu, abtinere de la dulciuri si paine
Luluku: 69 Kg, T 81 cm, S 109 cm, target: 55 (52) Kg, strategie: sport la domiciliu, masaj, abtinere de la dulciuri, paine, fainoase, si la orice mai ingrasa...
Mickyyy: 74 Kg, target: 65 (60), strategie: deocamdata plimbare cu carutul si alergat dupa Malina
Gusta: 67 Kg, T 84 cm, S 94 cm, target: 64 (57) Kg, strategie: asteapta sa renunte dulciurile la ea, ambitie: a renuntat la dulciuri si la paine, deocamdata...
Sufletzica: 70 Kg, T 78 cm, B 89 cm, S 102 cm, target: 60 (57) Kg, strategie: nu paine, dulciuri, junk
Mygirl: 65 Kg, T 89 cm, B 98 cm, S 102 cm, target: 55 (52) Kg, strategie: mers km intregi cu carutul, carat copilul in brate si aerobicul la care ajunge din cand in cand.
Androix: 88 Kg, T 98 cm, B 108, S 115, target: neprecizat, strategie: Montignac, sport domestic, mersul la sala
Tzumpiloi: 59 kg, T 77 cm, B 87 cm, S 96 cm, target: 52 kg (fara celulita si cu muschi abdominali fermi), strategie: cu rolele prin parc, sport la domiciliu
Corni: G 63, T 89 cm, B 96 cm, S 105 cm
Olga Tarziu: G 66, T 75 cm, B 84 cm, S 105 cm
Andreea.a: G 56, T 76 cm, B 81 cm, S 96 cm, target: macar 50...
Elisor: G 77 kg, T 87 cm, B 98 cm, S 111 cm, target: 65 kg strategie: fara dulciuri, paste si mult sport
Alina.a: G 79 kg
Pisik4ever: G 73 kg

Aici suntem acum!

Beatriced: G 59 (-1), T 71 (-3), B 82 (-7), S 91 (-2)
Carolinah: G 62.3 (-4.2)
Androix: G 85.5 (-2.5), T 92 (-6), B 103 (-5), S 111 (-4)
Olga Tarziu: G 64 (-2), T 70 (-5), B 79 (-5), S 100 (-5)
Gusta: G 65.5 (-1.5), T 83 (-1), S 93 (-1)
Tzumpiloi: G 58.5 (-0.5), T 72 (-5), B 85 (-2)
Andreea.a: G 55 (-1), T 73 (-3), B 79 (-2), S 93 (-3)
Elisor: G 73 (-4), T 82 (-5), B 88 (-10), S 108 (-3)
Mygirl: G 64.3 (-0.7), T 82 (-7), B 95 (-3), S 99 (-3)
Pisik4ever: G 68.5 (-4.5)
Corni: G 60 (-3), S 102 (-3)

Pai sa incepem... 4.10... Lista cu tetine, biberoane, pompe, alaptat, etc...

Beatriced: A. Tetine si biberoane: AVENT, nr. 2, (2 gauri); B. Pompa de san: AVENT ISIS; C. Canuta AVENT; D. Lingurite: AVENT; E. Borcanase: HIPP; F. Suzeta pentru temperatura AVENT; G. Alaptat: Formula, NAN 1.

Chrisdun: A. Tetine si biberoane: NUK, nr. 1, silicon ortodontica, o singura gaura. Uneori AVENT nr. 2 sau cea cu liniute (la liniuta II). B. Pompa de san: AVENT ISIS; C. Alaptat: San si NAN 1.

laura radulescu: A. Tetina: NUK, nr. 1; Biberon: NUK, CHICCO; B. Suzeta: NUK; C. Pompa de san: NUK tip piston; D: Alaptat: san si Humana 1.

Gabitzam: A. Pompa de san: AVENT ISIS: B: Alaptat: San

Maysa: A. Tetina: NUK tesita; Biberon: AVENT cu flux reglabil; B. Pompa de san: CAMERA; C. Alaptat: San

Inesuca: A. Tetine si biberoane NUK; B. Pompa de san: CHICCO; C. Suzeta NUK; D. Alaptat: San si in parc formula, NAN 1.

Fran: A. Tetine: Bibe AVENT (nr. 1 pentru ceai; nr. 2, sau nr. 3 pentru lapte sau tetine reglabile; nr. 2, 3 (in parc); tetina reglabila cu 3 liniute (pentru sucuri, cereale cu lapte); B. Alaptat: Formula, NAN 1, fulgi de orez Milupa, porumb Bebelac.

Luluku: A. Tetina NUK (nr. 1, ortodontica, orificiu M); B. Pompa de san: AVENT ISIS; C. Alaptat: formula, MILUMIL 1.

Aurasa: A. Tetina din silicon NUK (nr. 1); B. Pompa de san: NUK electrica; C. Alaptat: san 3 sapt si apoi formula, BEBELAC.

Corni: A. Tetine: silicon, preferat forma clasica, NUK (nr.2), WEE (ptr. suc, nr.2), ANGEL (nr.2); B. Biberoane: CANPOL BABIES (se curata vopseaua de pe exterior), BABY-NOVA, PRIMII PASI, TEFAL (cu filet la partea inf. si sup, indicator de temperatura), Wee (capacul ptr. infiletare cu 2 fante - preferat). C. Suzete: silicon CHICCO, NUK (preferata) - forma ortodontica; D. Lingurita: CHICCO - cu cupa silicon; E: Alaptat: formula, MILUMIL 2; Cereale: fulgi de orez fara lapte, BEBELAC.

Cornelia: A. Tetine: NUK (ortodontice, silicon, nr. 1) si BABY NOVA (ortodontice, silicon, M); B: Suzeta in forma de picatura de la AVENT si CHICCO; C: Alaptat: formula, Milumil, cereale Milupa (am incercat doar cu orez).

Ioanailincam: A. Alaptat: San; B. Pompa de san: CHICCO.

Pisik4ever: A. Tetine si biberoane: silicon ortodontica, o singura gaura, NUK (0-6 luni); B. Alaptat: San pana la trei luni, apoi formula, MILUMIL 2.

Loreen: A. Tetine: NUK first chois, latex M,L, si S nr.1 (deocamdata); B. lingurite: CANAPOL; C. biscuti HERO; D: borcanase HIPP; E. Alaptat: formula, HUMANA; cereale: HUMANA; ceai: MILUPA si tei.

Newmami: A: Tetine: PLAYTEX; B. Sticlute, suzete, farfurioare: PLAYTEX

Nelia: A. Tetine: NUK, silicon, nr. 1, Biberon: AVENT (refuzat); B. suzeta: NUK ortodontica, silicon, (0-6 luni), folosita intre 1-3 luni; C. Alaptat: san

Cloreta: A. Pompa de san: AVENT ISIS; B. Sterilizator: AVENT; Incalzitor: AVENT; C: Alaptat: san.

Monu: A. Tetine: NUK si CHICCO, suzete: NUK si AVENT; B. Pompa de san: CHICCO si manual; C. Alaptat : san si forumula BEBELAC sau MILUMIL (in functie de toane); cereale: Milupa cu morcov si mar.

Elisor: A. Tetine: AVENT, CHICCO, PUR (cele de la NuUK nu i-au placut cu toate ca suzeta e ortodontica); B. Biberoane: NuUK, AVENT, PUR, PRIMII PASI; Suzeta: NUK, olandeze (no name), PHILIPS cu termometru; Borcanele: HIPP, NESTTLE si MELIN, cereale (doar achizitionate) de la MILUPA. C. Alaptat: de la nastere si pana acum Milumil 1.

Olga Tarziu: A. Biberoane: AVENT (2), Suzeta: AVENT; B. Pompa de san: MEDELA, electrica.

Mami de Alex mâncăcios[/blue]

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Hello again!
Apropo de rahitism. Cand eram insarcinata in 6-7 luni si am fost la un consult doctorita mea de familie mi-a zis ca am urme de rahitism. Cum si-a dat seama? Pentru ca aveam burta mare a putut sa ma pipaie bine sub stern - nu stiu cum sa va explic. Acolo se simte la mana. Asa ca poate in felul asta si-a dat seama pediatra nu mai stiu cui.
Newmami- multumim de aprecieri!
In legatura cu plimbarile - mie doctorita de familie (tot a mea) mi-a spus sa nu o scot pe bebelusa pe vant puternic si pe ceata. Deci e una pe ger, cand e permis - pana la -5 grade sau cam asa ceva - si alta pe vant puternic. Eu am observat ca atunci cand ii bate vantul din fata nici nu poate sa respire si parca se ineaca. In orice caz si pe mine ma ingrozeste iarna. Aleluia plimbari cu orele - stat in fata blocului sau in parc. Pentru ca oricat i-ai infofoli ei nu se misca prea mult si hipotermia se instaleaza repede. Si chiar si noi, cata miscare sa facem ca sa ne metinem calzi. Slava Domnului ca au un avans de 3-4 luni de ore in sir de stat la aer. Ca mi-e mila de fetita prietenei mele nascuta acum 10 zile; ea sta la casa dar cat pot sa tii un nou-nascut pe vremea asta afara!
Hai ca ma duc si eu la culcare.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei

Mergi la inceput